İyi geceler kızlar İstanbul Avrupa yakasında devlette kadın dogum önere biliceginiz hastahane var mı ben dogum yaptım memnun kaldım dediginiz
İlk doğumum Zeytinburnu Süleymaniye kadın doğumda olacaktı yer yok özele gönderdiler. İkinci doğumu başakşehir çam sakura da yaptım orayı öneririm benim sezeryanla doğum oldu gayet memnun kaldım
Çok şükür evet. Bebeğim benimle birlikte odaya geldi bebek hemşiresi ile birlikte üstünü benim yanımda giydirdiler. Emzirmede vs. Destek oldular her çağırdığımizda sorunsuz gekdiler
Allah bağışlasın çocuklarınızı
Yeni mi oldu peki yakın zamanda mı yani bakayım bende oraya
2022 de doğum yaptım
Tesekkürr ederim
Ben kesinlikle cam sakurayi önermiyorum. İyice bir araştır derim.
Evet baya bi kötü yorumla karşılaştım cok memnunum diyende var sakın diyende
Allah iyi doktor ve ebeye denk getirsin canm.Av.da bir tek Esenyurt devlet hastanesi servet Demireli duydum gitmedim ama.
Anadolu hastanelerine bak derim durumun varsa.
İyi hastaneye denk gelirsen Devlet daha iyi sana söyleyim
Servet demirele gittim bi ara spiral için güler yüzlü şakacı bı doktordur özel hastahaneler uçmuş durumda şuan
Özellere yanaşma derim özel klinik doktoru ise ayrı tabi. Gündemde olan son habrleri herkes bilir bebekelre yapılan onca seyler oldu.
Evet bu yüzdende tedirginim ve yakınımdaki özel hastahaneler de kapatıldı bu olaylara karıştığı için
Dikkat etmek lazım canm
Evet Allah'ım yavrularımızı korusun iyi insanlarla karşılaştırsın
Sultangazi de Gaziosmanpaşa fizik tedavi e.a hastanesi var ikinci çocuğumu orda doğurdum. Gayet memenun kaldım. Özellikle doğum sonrası ilgilenmeleri beni daha bir memnun etti
Gazi Osman paşa bana biraz uzak git gel zor ola bilir sagol
Doğum ı'm boyunca kanunıye gittim özelden farksızdı benım ıcın ilk özelde. Oldu cam Sakura iğrenç bence
Kanuni yide araştırıyım teşekkür ederim
Canım benim çam ve sakuraya ait değil hemşirelerin hastaları terslemesi önemli olan vicdanlı hemşirelere denk gelmek ilk kızımı Zeytinburnu Süleymaniye kadın doğumda doğurdum öyle vicdansız hemşireler vardı ki ben sancı çekerken ****** muamelesi yaptılar bana. İkinci bebeğimi 4 ay önce aynı hastane de doğurdum ama öyle güzel hemşirelere denk geldim ki ben bile şaşırdım kadın doğumcu oturdu ayağımın ucuna seni çok iyi anlıyorum ama sadece benim dediklerimi uygula herşey çok güzel olucak dedi onun sayesinde prensesler gibi doğum yaptım 10 dk içinde. Demem o ki o şu bu hastane diye bişey yok vicandşı hemşirelere denk gelmek önemli 👍
Çok haklısın Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Allah bagışlasın bu arada yavrularını🧿
Amin inşallah canım benim ❤️
Ben beylikdüzü devlet hastanesinde doğum sezaryen çok memnun kaldım özelden bir farklı yoktu
Beylikdüzünede bakacagım tesekkür ederim
Benim doktorum mehmet satıç tı
Araştıracağım cok sagol
Odalar kaç kişilikti acaba
Tek kişilik te var iki kişilik te vardı
Tuzla devlet hastanesi özelden hiç bir fark yok temizlik ilgi alaka çok şahane ikinciyi orda oldum sezaryen doktorumun adını yazmadan önce unuttum
Kızım küveze girdi orada anne otelinde kaldım ücretsiz
Tuzla bana biraz uzak canım esenyurttayım ben
1,450,396 soru
23,817,112 cevap
318,119 kullanıcı