0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından

İyi geceler kızlar İstanbul Avrupa yakasında devlette kadın dogum önere biliceginiz hastahane var mı ben dogum yaptım memnun kaldım dediginiz

7 Cevaplar

0 oy
(10,741 puan) tarafından

İlk doğumum Zeytinburnu Süleymaniye kadın doğumda olacaktı yer yok özele gönderdiler. İkinci doğumu başakşehir çam sakura da yaptım orayı öneririm benim sezeryanla doğum oldu gayet memnun kaldım 

(10,741 puan) tarafından

Çok şükür evet. Bebeğim benimle birlikte odaya geldi bebek hemşiresi ile birlikte üstünü benim yanımda giydirdiler. Emzirmede vs. Destek oldular her çağırdığımizda sorunsuz gekdiler

(29 puan) tarafından

Allah bağışlasın çocuklarınızı

(29 puan) tarafından

Yeni mi oldu peki yakın zamanda mı yani bakayım bende oraya 

(10,741 puan) tarafından

2022 de doğum yaptım 

(29 puan) tarafından

Tesekkürr ederim

-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından

Ben kesinlikle cam sakurayi önermiyorum. İyice bir araştır derim.

(29 puan) tarafından

Evet baya bi kötü yorumla karşılaştım cok memnunum diyende var sakın diyende 

(457 puan) tarafından

Allah iyi doktor ve ebeye denk getirsin canm.Av.da bir tek Esenyurt devlet hastanesi servet Demireli duydum gitmedim ama.

Anadolu hastanelerine bak derim durumun varsa. 

(457 puan) tarafından

İyi hastaneye denk gelirsen Devlet daha iyi sana söyleyim 

(29 puan) tarafından

Servet demirele gittim bi ara spiral için güler yüzlü şakacı bı doktordur özel hastahaneler uçmuş durumda şuan 

(457 puan) tarafından

Özellere yanaşma derim özel klinik doktoru ise ayrı tabi. Gündemde olan son habrleri herkes bilir bebekelre yapılan onca seyler oldu. 

(29 puan) tarafından

Evet bu yüzdende tedirginim ve yakınımdaki özel hastahaneler de kapatıldı bu olaylara karıştığı için 

(457 puan) tarafından

Dikkat etmek lazım canm

(29 puan) tarafından

Evet Allah'ım yavrularımızı korusun iyi insanlarla karşılaştırsın

0 oy
tarafından

Sultangazi de Gaziosmanpaşa fizik tedavi e.a hastanesi var ikinci çocuğumu orda doğurdum. Gayet memenun kaldım. Özellikle doğum sonrası ilgilenmeleri beni daha bir memnun etti

(29 puan) tarafından

Gazi Osman paşa bana biraz uzak git gel zor ola bilir sagol

0 oy
(701 puan) tarafından

Doğum ı'm boyunca kanunıye gittim özelden farksızdı benım ıcın ilk özelde. Oldu cam Sakura iğrenç bence

(29 puan) tarafından

Kanuni yide araştırıyım teşekkür ederim

0 oy
(3,115 puan) tarafından

Canım benim çam ve sakuraya ait değil hemşirelerin hastaları terslemesi önemli olan vicdanlı hemşirelere denk gelmek ilk kızımı Zeytinburnu Süleymaniye kadın doğumda doğurdum öyle vicdansız hemşireler vardı ki ben sancı çekerken ****** muamelesi yaptılar bana. İkinci bebeğimi 4 ay önce aynı hastane de doğurdum ama öyle güzel hemşirelere denk geldim ki ben bile şaşırdım kadın doğumcu oturdu ayağımın ucuna seni çok iyi anlıyorum ama sadece benim dediklerimi uygula herşey çok güzel olucak dedi onun sayesinde prensesler gibi doğum yaptım 10 dk içinde. Demem o ki o şu bu hastane diye bişey yok vicandşı hemşirelere denk gelmek önemli 👍

(29 puan) tarafından

Çok haklısın Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Allah bagışlasın bu arada yavrularını🧿

(3,115 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım benim ❤️

0 oy
(117 puan) tarafından

Ben beylikdüzü devlet hastanesinde doğum sezaryen çok memnun kaldım özelden bir farklı yoktu 

(29 puan) tarafından

Beylikdüzünede bakacagım tesekkür ederim

(117 puan) tarafından

Benim doktorum mehmet satıç tı 

(29 puan) tarafından

Araştıracağım cok sagol

(29 puan) tarafından

Odalar kaç kişilikti acaba 

(117 puan) tarafından
+1

Tek kişilik te var iki kişilik te vardı 

0 oy
(712 puan) tarafından

Tuzla devlet hastanesi özelden hiç bir fark yok temizlik ilgi alaka çok şahane ikinciyi orda oldum sezaryen doktorumun adını yazmadan önce unuttum 

Kızım küveze girdi orada anne otelinde kaldım ücretsiz 

(29 puan) tarafından

Tuzla bana biraz uzak canım esenyurttayım ben 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,128 göst.
0 oy
4 cevap 303 göst.
0 oy