+1 oy
72 göst.
önce Diğer kategorisinde (251 puan) tarafından

Kızlar Herkese iyi geceler Nasılsınız İyisinizdir İnşallah Ben malum uyuyamadım çocuklarımı uyuttum güzelce işimi yaptım Bulaşıktir kıyafet vss Temizledim.makinaya atacaktım atmadım sabah erkenden isim makinaya atmak ve Dünden beri Morellerim bozuk Morellerimi düzeltmek için bisilerr yapmaya çalışıyorum olmuyor Ve Ailecek psikolojimiz bozuk cidden Çok zor devirde yaşıyoruz çocuklarımız var cidden çocuklarımı düşünmekten Kafaya yedim resmen Ege bölgesinde Artcilar devam etmesi onu dusunmekten malum hayat devam ediyor hepimiz korkuyoruz uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum bı kaç aya kadar Piskoloja doktora gitmeyi düşünüyorum ve iyi şeyler olsun istiyorum Tabiki biz bilemeyiz herşey Allah bilir 🥺 eşime diyorumki hayallerim yok ama evimde fazla eşya istemiyorum Hani şunu bunuda ozenmek istemiyorum dedim kızlar bı Sosyal medyada gördüm kadın diyorki evimizi yeni aldık eşyalarımız yeni aldık ama maalesef deprem de kaybettik herşey boşa gitti diyince içim Paramparça oldu ilk o aklıma geldi o yüzden Piskolojik Olarak evimde hiç bişey olmasın istiyorum evimde 2 çekyat bı televizyon var yatak odamda sadece dolap yatak buzdolabı Ocak set var bunun dışında biseyim yok Zaten İstemiyorum fazla yeterki çocuklarımin sıcacık evii olsun yeterki Diyorum onlara bişi olmasın Hasta olmasınlar sıcacık odada dursun istiyorum çok şükür bunuda Kızlar ailesini sevdiklerinize sımsıkı sarılın sevin eğlenin bugün varız yarın yokuz kusura bakmayın kızlar morellerim bozuk icime dökmek istedim  Ağlayarak yazdım Çok uzun oldu okuduğunuz için teşekkürler 🥺❤️❤️

1 cevap

+1 oy
önce (3,532 puan) tarafından

Evet fazla eşya masraf ama rabbime tevekkül edip yaşıyoruz o yüzden duanı et uyu canım gaybı yalnız Allah bilir korkma kötüyü çağırma güzel şeyler düşün rabbim korusun 

önce (251 puan) tarafından

İyi şeyler güzel şeyler düşünüyoruz ama bı türlü kafam gene kucaladigi zaman gene aynı şey aklıma geliyor 🥺😭 Allah'ım rabbim korusun

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,379 göst.
0 oy
52 cevap 2,599 göst.
26 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.

411,465 soru