+7 oy
556 göst.
Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (89 puan) tarafından

image

Selam tatlım! 👻✨

Bir günlüğüne görünmez olsan, ne yapardın? 🤭

🔍 Gizli sırları öğrenirdim! – “Kim, benim hakkımda ne konuşuyor? 😏”
💰 Ünlülerin yaşantısını merak ederdim! – “Şu malikanede bir tur atayım. 🏰”
😂 Millete ufak şakalar yapardım! – “Biraz eğlenmek lazım. 😆”
🌎 Dünyayı keşfe çıkardım! – “Beni kimse görmüyorsa her yere gidebilirim! ✈️”

Hadi dürüst ol, sen ne yapardın? Yorumlara yaz! 💬✨

31 Cevaplar

+6 oy
(2,765 puan) tarafından

Hiç bi *** yapamazdim kendimi biliyorum

Ornegin birinin evine giriyim bakim ne konusiyolar fln diye dusunsem ay bi anda gorunur olurmuyum yakalanirim diye anksiyete atagi gecirir otururdum evimde 🤣

(52,358 puan) tarafından

☺️☺️☺️☺️

(6,551 puan) tarafından

hahaha :) sevmedigim nalet kuzenimin evini falan yakardim . karsidan karaiya gecerken bi celme takardim kamyonun altinda kalip ezilsin falan diye . yada balkondan bakarken ittiriveriridim asagina .  dermisim  tabi sakasi bi yanai gider butun ofkemi sinirimi nefretimi kusardim yuzune bakarak avazim viktigi kadar bagirirfim:

-Reklam-
+3 oy
tarafından
bi daha görünmek istemem......
tarafından
kız açtım gell
+2 oy
(137,651 puan) tarafından

burda yazilanlarin hic birini yapmazdim girer yataga yatar uyurdum madem gorunmez oldum az kafa dinliyim dimi

(4,478 puan) tarafından

😂😂 çok haklısın 

+2 oy
(1,229 puan) tarafından

Kaynanamla görümcemi Tokat manyağı yapardım 

+1 oy
(4,046 puan) tarafından

Gizli sırları öğrenmek isterdim

+1 oy
(29,564 puan) tarafından

Çok samimi bir sekilde söylüyorum Gazzeyi bu hale getiren insanları ortadan kaldırırdim şöyle görünmez olup gidip yapmak istediğim en büyük şey bu.

+1 oy
(2,642 puan) tarafından

Eşimi korkutmak isterdim vuhuuuuu 

(1,763 puan) tarafından
+1

Ahahah bide vuhuuuu yazmış manyak

(2,642 puan) tarafından
+1

En sevdiğim en sevdigimmm sjsjs bu hayatta en zevk aldığın şey ne derlerse eşime bulaşmak derim sjsj 

+1 oy
(4,658 puan) tarafından

Ben ilümünatiye inanıyorum var olduklarına vallahi görünmez olsaydım dünyada savaş başlatan kadınların çocuklarin masum olan herkesin kana istismara maruz kalmasına sebeb olan bu insanları atese verirdim nedense sorunuzu okuyunca icimden gecen bu oldu 😞

+1 oy
(9,675 puan) tarafından

Uyurdummmmmm

0 oy
(10,119 puan) tarafından

-gerek yok zaten insanin hal ve hareketlerinden az cok hakkimdaki dusuncelerini tqhmin ediyorum.

-saka yapmak istedigimde simdide yapiyorum

Dünyayı keşfe çıkardım-evet bunu isterdim bak.

0 oy
(1,078 puan) tarafından

Gizli sırları öğrenirim heralde 🙂

0 oy
(135 puan) tarafından

Gizli sırlari öğrenmek isterdim yüzüme gulen arkamdan konuşuyor mu öğrenmek isterdim 

(10,119 puan) tarafından
+1

Çoğu insan böyle biliyormusun. Cok az kişi vardir yüzüne gülüp arkandan konusmuyan :)

(135 puan) tarafından

Evet doğru insan az çok anlıyor kimin ne olduğunu da bazen hiç ummadığın kisiler hain çıkıyor Allah bizi iyi insanlara rast getirsin.

0 oy
(19,326 puan) tarafından

Dünyayı keşke çıkmak görünmekle değil maddiyatla alakalı o yüzden görünmezlik değil ışınlanma lazım 

0 oy
(761 puan) tarafından

Görünmez olup insanların acılarını dindirirdim 

0 oy
(3,952 puan) tarafından

Kim benim hakkımda ne konusuyor özellikle kaynanamgil ne konuşuyor onları öğrenmek isterdim

0 oy
(20,563 puan) tarafından

Birilerini rahatsız edip korkuturdum🤣 akıl sağlığını kaybettiğini düşünürdü. Hiç sevmediğim bazı şahıslar var da

0 oy
(3,079 puan) tarafından

Hemen giderdim bı deniz kenarına saatlerce otururdum orda . Evde durmak milletin etrafında gezmek sıkıntı benimkiler beni kokumdan bulur yine rahat vermez

0 oy
(15 puan) tarafından
🔍
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Ben tüm ekmeğe muhtaç insanları keşfedip onları mutlu edecek şeyler yapardım

0 oy
(2,700 puan) tarafından

Eşimide yanımda görünmez yapıp anasının evine bir günlük gitmek isterdim ki görsün onların gerçek yüzünü bizim hakkımızda ne diyorlar öğrensin isterdim :)

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,483 göst.
+5 oy
33 cevap 561 göst.
0 oy
25 cevap 450 göst.
+1 oy
18 cevap 623 göst.

414,055 soru

12,461,978 cevap

46,758 kullanıcı