+2 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Burda ders çalışan anneler illaki vardır nasıl azimle çalışıyorsunuz ? Nasıl motive oluyorsunuz ? 

Benim hemen dikkatim dağılıyor uzun süre çalışamıyorum bunu nasıl ayarlıyorsunuz ? Mesela bir ödüllendirme sisteminiz var mı ?

Birde ev işleri yemek çok kısıtlı bir vakit kalıyor nasıl başa çıkıyorsunuz 

Hadi yöntemlerimizi söyleyelim belki fayda olur :)) 

Ben örneğin iki günlük yetecek yemek yapmaya çalışıyorum 

Birde uzun ders calisamadigim için eğer bir videoyu bitirebilirsem başka bir şeyle uğraşmadan yapmak istediğim bir şeyi veya yemek istediğim bir şeyi yemek izni veriyorum kendime ..

Sizlerden de yöntemler bekliyorummm kızlar 🌸

Ve en önemlisi sizi küçük gören işte yine mi olmadı diyen insanları takmadan nasıl çalışıyorsunuz 💐

4 Cevaplar

+2 oy
(1,218 puan) tarafından

yds ye hazırlanmak için çocuklarımın okula başlamasını bekliyorum :) onlar çalışırken ben de çalışıcam böylece bir taşla iki kuş vurmuş olacağız ;)

(952 puan) tarafından

Hadi hayırlısı ama bence ikisini de gir. Ben bir dilci olarak YDS için zorlanmjsfim ama benimki e yds idi. Gerçi pek bir farkı yok. Umarım başarırsın 🌸

(1,218 puan) tarafından

bi hazırlanayım da ne bulursam girerim zaten :) yıl içindeki tüm sınavlara selam vermeyi planlıyorum ama önce çalışmalıyım çünkü maksimum yökdil puanım 43 

(952 puan) tarafından

Yaparsın yaparsın inşallah 🙏

(1,218 puan) tarafından

inşallah bakalım zaten daha 4 yılım var ;) bu plan 4 sene sonrası için

(2,126 puan) tarafından

İlk yapılan yokdil çok kolaydı ama sonra kolay olmadı..ben ydsden 56 yokdilden 58 küsur almıştım. Tabii puanın süresi doldu maalesef. Arkadaşa bir hocası sağlıktan gör yokdile o daha yapılabilir demiş. Çok sorun çıkartan birine denk gelmediğin sürece de o puan kullanılır demiş sağlıkçı olmasan da

-Reklam-
+2 oy
(952 puan) tarafından

Ben de çok çalışamıyorum ama diyelim ki bir konuyu çalıştım, sonra ev işi yaparken falan o konunun videosunu dinliyorum. Zamanımı öyle de degerlendiriyorum. 

(35 puan) tarafından

Bunu bende yapmaya başladım işe yarıyor baya ama zaten bildiğim konuyu açıyorum çok fazla odaklanamadığı için insan iş yaparken özet niteliğinde üstünden geçmiş oluyorsun işe yarar 👍🏻

+2 oy
(18,774 puan) tarafından

Öğrencilerime anlatacağım konuyu tekrar ederken bile oğlumla savaş veriyorum resmen :) sınav vs hazırlarken çoğu zaman eşimin evde olup çocukla ilgilenmesini bekliyorum. Gerçekten çocukla bu kadar şeyi yapmak zor ev işini de gerektiği kadar yapıyorum günü kurtarmakta diyebiliriz 

(35 puan) tarafından

Allah kolaylık versin çocukla daha da zordur eminim eşin yardımcı olan bir eşse sorun olmuyor ama 😊

Benim ki başlarda yardım ederdi şimdi biseye elini sürmüyor 🥲

(18,774 puan) tarafından

Mecbur ediyor o vardiyalı çalışıyor ben gündüz evde iken çocuğa o bakıyor alıştı artık 

+2 oy
(121 puan) tarafından

Çocuklar uyuduktan sonra çalışiyrm genelde..ya da kablosuz kulaklık olur ders dinlerim yoksa zor ;((

(35 puan) tarafından

Bazen diyorum keşke evlenmeden meselegimi elime almaya çalışsaydım bazen de diyorum nasib böyleymiş demek ki öyle de olsa olmayacaktı işimiz zor Allah yardımcımız olsun hepimizin 🌸

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 234 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
14 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Ulvi_m (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
14 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Ulvi_m (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.

412,295 soru