+1 oy
128 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (589 puan) tarafından

Elinizde çeyrek alacak paranız olsa gidip 14 ayar kolye mi alıp takarsınız yoksa çeyrek alıp bileklik şeklinde mi takarsınız ?

image

image

6 Cevaplar

+3 oy
(14,933 puan) tarafından

Çeyrek daha iyi bununla çok zarar ediyorsun 

(589 puan) tarafından

Mecbur kalmadıkça satmam. O yüzden kullanmakta istiyorum. Çeyrek bileklik mi yaptırsam kolyemi alıp taksam bilemedim

tarafından

Çeyrek bileklik yap tak bence. Hem ilerde satarsın zarar da etmezsin. Ben kolye yaptım pişman oldum 

(14,933 puan) tarafından

Çok ince bu hemen kopar aldığına değmez 

-Reklam-
0 oy
tarafından

keyfi istiyorsan kolye bence. 

çeyrek yatırımdır bana göre çeyrek bileklik kolye falan sakil duruyor. kenara koyacaksan çeyrek al

0 oy
(1,058 puan) tarafından

Çeyrek alırım. Bileklik şeklinde. 14 ayar birşey almam artık. Vereceğin zaman değeri çok düşüyor.  

(589 puan) tarafından

Sağlam olurmu acaba çeyrek bileklik

(1,058 puan) tarafından

Oluyor ben baya kullandım. Araba alınca bozdurduk kolye olsa değeri olmazdı hiç 

0 oy
(19,700 puan) tarafından

Bu tamamen parayı nasıl değerlendirmek istediğinle alakalı ve kişiden kişiye değişen bir durum altın takı takmayı sevmem ben altın benim için yatırımdır o yüzden ben yatırım için değerlendiririm. Altın takı tek istediğim şey oğlumun ismi yazılı kolye. 14 ayar altına da para vermem 

0 oy
(7,879 puan) tarafından

Bileklik olarak değil ama kenara atacaksan çeyrek al yoksa kolye çok zarif duruyor hem 

(589 puan) tarafından

Kolye zarif duruyor kesinlikle. O yüzden kafam karıştı

0 oy
(432 puan) tarafından

böyle ufak kolyeler çok güzel oluyor ama bozdurma yoksa bence kolye al ilerde bu 14 ayar kolyede çok pahalı olacak eşim bana nişanlıyken almıştı hiç çıkarmıyorum böyle zarif şeyleri seviyorum ha ilerde bozdururum diyorsan kesinlikle çeyrek bileklik al 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
+1 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
3 cevap 264 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler