Elinizde çeyrek alacak paranız olsa gidip 14 ayar kolye mi alıp takarsınız yoksa çeyrek alıp bileklik şeklinde mi takarsınız ?
Çeyrek daha iyi bununla çok zarar ediyorsun
Mecbur kalmadıkça satmam. O yüzden kullanmakta istiyorum. Çeyrek bileklik mi yaptırsam kolyemi alıp taksam bilemedim
Çeyrek bileklik yap tak bence. Hem ilerde satarsın zarar da etmezsin. Ben kolye yaptım pişman oldum
Çok ince bu hemen kopar aldığına değmez
keyfi istiyorsan kolye bence.
çeyrek yatırımdır bana göre çeyrek bileklik kolye falan sakil duruyor. kenara koyacaksan çeyrek al
Çeyrek alırım. Bileklik şeklinde. 14 ayar birşey almam artık. Vereceğin zaman değeri çok düşüyor.
Sağlam olurmu acaba çeyrek bileklik
Oluyor ben baya kullandım. Araba alınca bozdurduk kolye olsa değeri olmazdı hiç
Bu tamamen parayı nasıl değerlendirmek istediğinle alakalı ve kişiden kişiye değişen bir durum altın takı takmayı sevmem ben altın benim için yatırımdır o yüzden ben yatırım için değerlendiririm. Altın takı tek istediğim şey oğlumun ismi yazılı kolye. 14 ayar altına da para vermem
Bileklik olarak değil ama kenara atacaksan çeyrek al yoksa kolye çok zarif duruyor hem
Kolye zarif duruyor kesinlikle. O yüzden kafam karıştı
böyle ufak kolyeler çok güzel oluyor ama bozdurma yoksa bence kolye al ilerde bu 14 ayar kolyede çok pahalı olacak eşim bana nişanlıyken almıştı hiç çıkarmıyorum böyle zarif şeyleri seviyorum ha ilerde bozdururum diyorsan kesinlikle çeyrek bileklik al
1,437,519 soru
23,636,817 cevap
307,695 kullanıcı