Merhaba kızlar sorum şu şimdi ben hamileyim bu yıl çok düğün var kardeşimin de düğünü var. Düğünde yaklaşık 7 aylık hamile olcam. Hamile abiye nerden bulcam :) bir de malum mali müşavirlik sınavını kazanmıştım onun ruhsat töreni falan olacak. Ruhsat almaya da hamile gitmiş olcam. Hamile takım veya şöyle güzel bir kıyafet nerden bulcam valla bunların derdine düştüm. Var mı tecrübeli bayanlar el kaldırsın :)) tesettürlüyüm bu arada :)
Elbise konusunda fikrim yok maalesef.
Ama dün siz diye başka birini sınavı geçtiği için tebrik ettim😅 hayırlı olsun mesleğiniz.
Yaa hahah teşekkür ederim ikisini de aldım kabul ettim teşekkür ederim 😂😂
Özellikle hamile adı altında almanıza gerek yok bir beden büyük alın ben öyle yapıyorum
Oluyor mu öyle nasıl tipler mesela belden kemerli elbiseler sanki olur gibi ama illa denemek lazım demi?
Ben denemeden alfım sorunda olmadı kestire biliyordu az buçuk nasıl olacağı bir tek pantolon hamile olarak aldım oda lastikli olduğu için salaş alıp kemer takabilirsiniz o şekil risk olmaz
Teşekkür ederim
Elbiseyi büyük beden alarak rahat edebilirsin göğüs kısmından aşağısı geniş olan abiyeleri tercih edersen de rahat olur hem hamilelikten sonra da kullanışlı olur senin için boşa almamış olursun devamlı giyeceğin birşey olur
Aynen ben de öyle düşündüm de yine de denemeden almamak lazım demi
Evet deneyerek al rahatlığı önemli senin için
Pileli kiyafetler çok iyi oluyor ben de gorumcemin düğününde hamileydim pileli alt üst takım aldım çok rahat oldu su an da onu giyebilirim
Kapaliyim yazmayı unutmusum canım :))
O zaman böyle bir şey tavsiye ederim fotograftakinden daha guzeldi
Bunun krem yada bir tık koyusu ruhsat almaya olabilir bak :)
Tesettürlüsün diye hatırlıyorum canım bende görümcemin düğününde 7 aylık hamileydim böyle bir şey giymiştim düz birşey tarzını bilmiyorum tabi fikir olsun
Evet canım bu tarzlar güzel bu şekil seylerden bakayım ben de
Çok rahattı birde canım içi likralı kumaştı dışıda tül olduğu için hiç bunaltma dı
Doğumdan sonra da kullanılabilir demi?
Evet canım normlde hamile kıyafeti değil ama belden aşağısı geniş olduğu için hamileyken giyebildim
Tamam canım teşekkür ederim
Modasenaya bak canim takımlarda elbiselerde güzel 👍🏻
Bakayım canım teşekkürler
Pazarium var ona bak gayet şık elbiseler ve salaş takımlar var
Bekarken çok alışveriş yapardım şimdi orası dolarla mi alışverişe dönmüştü sanki?
Yoo hala aynj bn gebeliğim icjn bütün kıyafetleri oadant aldım hepsi harika
Teşekkür ederim 🥰
Bence çok abartı olmayan ni elbise seç ki ikisinde de ortak kullanabil. Ama nerden bulacagin hakkında fikrim yok maalesef
İkisine aynı olmaz canım ruhsat törenine abiyeyle gidemem ki kız kardeşimin düğününe de takımla gidemem 😂😂 gelinin kız kardeşi modunda olmam lazım 😂😂
Törene de elbise giyeceksin zannettim 😁
Düşünsene abiyeyle gidiyorum 😂😂😂
🤣🤣🤣
Abiye hakkında fikrm yok ama takım pantolon giyiyorsan bu model güzel duruyor her rengi var
Bende erkek kardeşimin düğününde 7.8 aylık hamile olacam ama benim kıyafet derdim yok bizde yöresel giyerler kadınlar çok şükür. Abiye zor ya
412,154 soru
12,407,570 cevap
44,680 kullanıcı