+2 oy
407 göst.
önce Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Kizlar selamlar hepinize.nasilsiniz bakalim.sorum su kocanizla esinizin ailesi hakkinda konusurmusunuz?esim de ailesini biliyor esimin hakkina cok giriyorlar sadece dertlesiyoruz ama sonra kendimi suclu hiss ediyorum arkalarindan konusuyorum diye merak etdim sizlerdekonusurmusunuz esinizle boyle:)

20 Cevaplar

+2 oy
önce (838 puan) tarafından

Kendi ailemide onun ailesinide konuşurum 

-Reklam-
+2 oy
önce (2,732 puan) tarafından

Evet konuşuruz genel de benim ailem hakkında çok konuşuruz çünkü annem hiç bir zaman yanımda olmadı evladım demedi torunum demedi ağzı ile tatlı tstlı konuşur ama icraata gelince bir şey yapmaz hep kocamın tarafı yardımcı olur destek olur bize o yüzden benim ailem hakkında konuşuruz dertleşiriz annem bişey alıp yapmadığı için eşim elinden geleni yapar benim için mesela o kadar borcun içinde halı aldı bana salona mutfağa koridora yatak odasına halbu ki annemin alması lazım ben evlenirken çeyiz bile üzmedi bana annem o zamanlar karaca da çeyiz paketi vardı 10 milyara anne alır mısın dedim onu bile almadı parası varken yok dedi bana daha neler neler ben özet geçtim 

+2 oy
önce (2,646 puan) tarafından

Kafasına kakar gibi asla konuşmam birden terse donuverir . Sadece o anlatırsa destek çıkarım yanında olurum ya da gerçekten sinirlendiğim bı durumda bak bugün böyle böyle oldu haberin olsun zor tuttum kendimi derim . 

+1 oy
önce (2,138 puan) tarafından

Bu konuda asla anlatın demem. Kesinlikle aile sorunlarınizi anlatmayın.

önce (2,138 puan) tarafından

Sorunun başlığını okudum.

İçerikle alakası yoktu:)

önce (103 puan) tarafından

Haaa haa demi yaa?eee yapiyonmu sende?

+1 oy
önce (2,777 puan) tarafından

Konuşuyorum, nefret ettiğimi söylüyorum. 1 hafta önce belim sakatlandı, annesi bir taş çorba getirmedi. Söylüyorum devamlı

Onlar yaslanipda elden ayakdan dusunce peki biz bakmak zorundamiyiz.kendilerine simdiden saygi kazanmalari lazim yaslanacaklar istemeselerde son calacaklari kapi yine oglullarinin kapisi

önce (21 puan) tarafından

Senin annen neden getirmedi o zaman bir tas çorba.Bu,hayatta kimse kimse bakmak zorunda değil sadece anne baba evladına bakmak zorunda,.

Meraklı boncuk.Sanki yaşlanınca bakacakmışsınız gibi konuşuyorsunuz.Şu bir evin oğlu,ile evlendi diye kendini çok çok abartan kaynana kayınbabayı veya ki görümceyi hizmetçi veya ki enayi gibi gören zihniyetleri insanlara söylüyorum.Kimse size bakmak zorunda değil.

Mutluyummmm tabiki de bakacagim.evet bakmak zorunda degil sadece her sey karsilikli diyorum bende mesela ben hastalaninca kayinvalidem yatagima kadar getirir yemeyimi bende bunun karsiligini elbette ki o yaslaninca ona vermeliyim 

Meraklı boncuk bak senin dediğin karşılıklı amenna.Ama nur sanki ona bakmak zorunda gibi davranmış.

+1 oy
önce (5,442 puan) tarafından

Allah muhafaza konuşmamaya özen gösteriyoruz

+1 oy
önce (49 puan) tarafından

Dertlesmiyorz resmen yaptıkları butun pislikleri söylüyorum zaten onlarda sürekli bana karşı doldurmaya calisiyo burda hata eşimde ben de istemem ailesiyle kotu olmasını aradaki dengeyi sağlaması gerek hiç araya girmemesi gerek bence bı erkeğin 

+1 oy
önce (64 puan) tarafından

Benim eşim Hep her zaman böyle konularda ailesini Savunuyor Hiç eşim cocuklarim demiyor Ailesiyle kavga etsem herkes benim haklı olduğumu soylesede o onları tutuyor Onu rezil de etseler lafda söyleseler gene onlari tutuyor büyü mü yapmislar anlamıyorum Hep onların tarafında annesi eltimle konuşmuyor oda konuşmuyor annesi konuşuyor oda konuşuyor Hep annesinin bacısınin tarafında 

+1 oy
önce (387 puan) tarafından

Dertlesiyoruz bazen kendisi açıyor konuyu bazen ben 

+1 oy
önce (51,957 puan) tarafından

iki aile hakkindada konusuyoruz

+1 oy

Genelde eşimin ailesi eşimin canını sıkar benle dertleşir.Bende onunla dertleşirim.Ama birbirimizin sınırlarını biliriz birbirimizin ailesine hakaret falan asla etmeyiz

+1 oy
önce (369 puan) tarafından

Vallaha iyi birsey değil ben hep konuşurdum yuvam yıkıldı araya soğukluk girdi girince yuva dağıldı

+1 oy
önce (1,080 puan) tarafından

Her iki aileyi de konuşmuyorum konuşacak birşeyleri yok, uzaktalar yararları da yok zararları da 

En guzeli:)

+1 oy
önce (18,607 puan) tarafından

Eşimin hoşuna gitmeyecek hiç bir şey demen kötü konuşmam 

+1 oy
önce (14,748 puan) tarafından

Konuşuruz, dibine kadar 😀

+1 oy
önce (3,672 puan) tarafından

Valla ben konusunca laf soyletmiyor 

Kapat duymak istemiyorum diyor 

Yada amaaan bosver diyor vs vs 

Haksız da olsalar asla konusturmuyor

+1 oy
önce (41 puan) tarafından

Evet canımı sıkan her kimse her ne varsa konuşuyorum ama suçlayıcı şekilde değil. Eşimin hislerini de düşünerek sadece olayların bana hissettirdiklerini düşündürdüklerini anlatıyorum

+1 oy
önce (10,172 puan) tarafından

Evet konuşuruz ben rahatım çünkü benim ailem hep bana destekler maddi özelikle çok yardımları oldu bize manevide ellerinden geleni yapıyorlar. Tabi bazen kızıyorum onlara tlfunda duyuyo.ne oldu diyo konuşuruz.

Ama onun ailesinin yaptıkları roman olur onu daha çok konuşuruz asla maddi manevi destekleri yok üstüne kapı komşum hamileyim 4 aydır yataktan kalkamadim bir tabak yemek istedim vermediler oda şahit.oldu delirdi mesafe koymuş ailesine 

0 oy
önce (378 puan) tarafından

Hayır konuşmuyorum. Ne olursa olsun eşimin ailesi olduğu için zoruna gider diye düşünüyorum eşimi üzmek istemem.

Anladim herhalde esinde ailesine duskundur?

Yok o kadar düşkün değil bana daha düşkün öğrenci evlerinde kaldığı için çok bağlı değil ailesine ama dediğim gibi ne kadar da olsa ailesi. Kendim için istemediğimi eşim için de yapmak istemem o yüzden.Ailem ne kadar kötü de olsa eşimin olumsuz yorumu beni üzer ve hoşlanmam.

Anladim canim tesekkurler fikrini paylasdigin icin

Rica ederim 🌼 

0 oy
önce (4,627 puan) tarafından

Hemide nasıl o kadar zevkli oluyor ki birde eşim diyor hatun bi kahve yap sana güzel haberlerim var diye onların başına gelen her kötü olay benim zevk almama neden oluyor bunuda biliyor anlatıyor dedi kodu bitince hadi yine iyisin keyfin yerine geldi diyor 

önce (1,476 puan) tarafından

O nasıl kocaymış öyle . Ne kadar kötü olursa olsun ailesi hakkında böyle lakayıt olması hoş değil bence 

Ailede olsa onlar bizim evlatlarimizin  ölmesine sevinip oh iyi oldu  derse bizde şimdi yaşadıkları rezil hayata güler geçeriz 

Bu tarz yorumları gale almıyorum yazipta parmaklarınızı yormayın iyi geceler 

önce (1,476 puan) tarafından

"Gale" alsanız da almasanız da ben istediğim yorumu yaparım, gerisine karışmam zaten

Bende güler geçerim iyi geceler 

Asmira&toprak&ruzgar.post sahibi benim cocugunuzu kaybetmissiniz Allah sefaetciniz eylesin insallah kucuk meleyi.yorumun icinde tesekkur ederim

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.

411,615 soru

12,391,353 cevap