0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kızlar bu sene oglum 1.sınıfa başlayacak ama cok kararsızım şuan 4 6 yas diyanete gidiyor sureleri duaları kuran güzel ögreniyor memnunum bunun devam etmesini istiyorum dini egitim veren özel okula göndereyim diyorum ama aşırı pahalı yada dini egitim vermeyen ama fiyatı daha makul disiplinli bi özel okul daha var aklımda yada devlet okuluna gitse dini egitimi ayrı alsa cok kararsızım siz olsanız napardınız

2 Cevaplar

0 oy
(716 puan) tarafından

Özeller çok pahalı ve bu okul uzun bir süreç özelde başlayınca özelde devam edebilecek mi durumunuz buna el veriyor mu onu düşünün derim. Önce devlette başlayıp sonra özele geçmekte zor özelde başlayıp sonra devlete geçmekte zor çocuk için. Ben olsam devlete gönderirim eğer etrafınızdaki devlet okulları çok kötü değilse.

-Reklam-
0 oy
(1,218 puan) tarafından

ilkokul ve ortaokulda devlete ver. özele vereceğin parayı da yatırım yap. lisede özel okul ya da devlete nereye istersen ver ilkokulda ayırdığın paraları özel derslere, eğitimlere, kurslara harca çocuğun neye eğilimi varsa artık.

şu cümleyi duymuşluğum var; "annem özel okula para vereceğine o parayla dükkan açsa çok daha fazla kazanırdım." dedi biri bana

(1,011 puan) tarafından

Aynen katılıyorum 

önce (32 puan) tarafından

Evet ya cok dogru 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 208 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
24 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rojinn6506 M&T (5,525 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 97 göst.

412,311 soru

12,411,682 cevap

44,872 kullanıcı

Kategoriler

...