+1 oy
89 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Kızlar ben doğum dan önce de surekli acıkma hissi oluyor acikiyordum bazen gece yarisii da açlıktan kalkıyordum doğum yaptım 3 aylık olcak bebeğim yine öyle kızlar sebebi nedir yaa yemek yiyorum inan bir saat geçmeden sanki yememiş gibiyim direk tansiyonum düşüyor gozum karariyor hararet basıyor vücudum titriyor açaba emzirmekten mi kaynaklanıyor 2 defa ayrı günlerde yani 1    2 hafta arayla kan vermişim temiz çıkıyorlar çok şükür ama kan bu açlık için vermemistim inan yemek yemişim dün hastaneye gittim baktım yine açlık hisi vuruyor koştum kantine koşmasaydim düşüp bayilacaktim çok kiloluda değilim 65 kilo 156 boy😞😵‍💫

4 Cevaplar

0 oy
(3,335 puan) tarafından

Emzirdigin içindir. Bende gece emzirince icim gecerdi resmen kalkip ekmek arasi biseyler yerdim hep

tarafından

Gerçek abla inşallah emzirmekten dolayıdır başka biseyden dolayıdır diye korkuyorum sabah namazı vakti bu açlık beni uyutmadi gözüm karsriyordu bende legende ekmek cikarip suyla kuru kuru yiyordum😖

-Reklam-
0 oy
(721 puan) tarafından

Ben doktora sordum başım çok dönüyor neden o zaman diye emzirdiğin için dedi. Acıkma da o yüzden oluyor. Vücudundaki enerji hep bebeğe gidiyor çok normal acıkman benimde 5 aylık olacak bende çok acikiyorum

tarafından

İnşallah abla Allah razı olsun inşallah bende hep stres ixindeyim basım hep dönüyor dengemi kaybediyorum çok teşekkürler 

0 oy
(10,844 puan) tarafından

Şeker hastası olabilirmisin bende anlattığın gibiyim örneğin 10 dakka önce yemek yedim sanki 2 gündür hiç bişey yememiş ginçbi açım midem kazınıyo Buda yalancı açlık hissiymiş

tarafından

Değil mi abla bende öyle yani şeker hastasi miyiz😥 ondan mı hep açlık hisi okuyoe acikiyoruz tehlikeli mi şekerimizn olması 

(10,844 puan) tarafından

Ben şeker hastasıyım şeker beni zorlamıyo çok şükür tansiyon ve kolesterol dengemi bozuyo

tarafından

Çok geçmiş olsun abla yaaa hani doğum sonrası depresyona girmiştim ya sürekli stres sıkıntı acaba bu benim şekerini yukseltmis olamaz mı yoksa ben normalde yemekde dikkat ediyoeum 

(10,844 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım senin şekerin var mı belki gebelik şekeridir,zamanla geçer 

Brn 16 ocakta üzüntüden düşük taptım inan bana kimse için kendini üzmeye değmiyorsrn bebeğini odaklar 1 seneye kalmaz rahata edersin stres sıkıntı bunlar insanın hayatını cehenneme çeviriyo

tarafından

Değil mi abla çok teşekkürler 

0 oy
(1,055 puan) tarafından

Bende aynısıyım  canım birde aşırı tatlı canım istiyor oğlum 5 aylık  önceden bu kadar değildi

tarafından

Yo ben canım tatlı çekmiyor ama açlık beni mahf etti yaa korku üstümde oldu resmen nereye gitsem kuru ekmek çantama koyuyorum yaa bu ne biçim bişey 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
13 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 355 göst.
30 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde gulistaN18 (2,257 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 63 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (265 puan) tarafından soruldu

412,383 soru

12,414,657 cevap

44,973 kullanıcı

Kategoriler

...