+1 oy
834 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,656 puan) tarafından

Merhaba hanımlar☺️

Ya kızlar size bir şey sormak istiyorum.eşlerimizle çok samimi olmak iyi bir şey midir🤔 eşimle 2.5 senedir evliyiz,en baştan beri çok doğalız,samimiyiz ama şöyle bir sorun var eşim bana artık bir arkadaş gibi geliyor.esime karşı şuan tutku vs hissedemiyorum ya başlarda ki gibi.ne yapabilirim bu konu hakkında bana tavsiye verin canlarım🙈

25 Cevaplar

+2 oy
(4,953 puan) tarafından

En İyi Cevap

Eski tutkuyu yakalamak bence zor o heyecan o tutku ateş 🔥 zamanla yok olup rutine dönüşüyor bence tabi herkesin yaşamı farklı 😁🔞

(2,656 puan) tarafından

Sevdim yorumunu aynen  bahsettiğim konuda tam olarak bu🥺

(4,953 puan) tarafından

Eskiden olsa o dokunuşlar öpücükler kalp çarpıntıni değiştirirken şimdi çok sıradan geliyor ve bundan hiç hoşnut olunmuyor bence 🤭 bu olay kadın için de erkek içinde bence siradanlasiyor ne yapılması gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok yorumlari okuyup bilgi edincem 😅

(2,656 puan) tarafından

Sağol canım,ben biraz Google araştırmasına giricem, kadınlar kulübüne bakiyim biraz🤭🤣

-Reklam-
+4 oy
(5,780 puan) tarafından

Şu an senin gibi olduğumu fark ettim 😂

(2,656 puan) tarafından

Bıktım kız valla azıcık romantikligi özledim🙄

(5,780 puan) tarafından
+1

Romantiklik oluyor da gülmekten ciddi olamıyoruz ki 😂😂

(2,656 puan) tarafından

Kız benim eşim bir acayip çok sinirimi bozuyor,hep gülüyor,romantik anda bile gülmeye başlamazmi😤

(5,780 puan) tarafından

Allah sabır versin o zaman ne diyim 

(2,656 puan) tarafından

Amin canım amin😂

+4 oy
(2,875 puan) tarafından

5 senedir evliyiz o kadar samimiyiz ki bak o kadar yani . Ama hala ilk günkü gibiyiz ben hala özlüyorum mesela onu akşam olunca o da karıım cok özledim seni diye giriyo eve 

(2,656 puan) tarafından

Öncelikle maşallah size canım🧿bende eşimi çok özlüyorum,hatta mesaj atacaktım çok özledim diye atmadım😂tutku kalmadı kız romantizm falan bizde🙄🤣

(2,875 puan) tarafından

Kıyıda köşede sıkıştır adamı 🤣 gel git öp sarıl gelir o yerine . Senin cilve yerine gelirse tutku da gelir 

(2,656 puan) tarafından

Cilve var biraz aşğkımmmmm, ağzımı yayarım böyle🤭tutkuyu harekete geçirmek lazım sıkıcı oluyor ya,sanki kankim oldu😦

(2,875 puan) tarafından

At adamı evden 1 hafta 10 gün 

(2,656 puan) tarafından

Hahaha 1 gece annemde bile kalamayan ben🤭🤣

+3 oy
(435 puan) tarafından

Geçmiş olsun aramıza hoşgeldin Allah kurtarsın🤪

(2,656 puan) tarafından

Ay hiç memnun değilim ama kız😂

+3 oy
(3,816 puan) tarafından

Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer bacim :))

(2,656 puan) tarafından

Ay biz napacaz böyle🙄

(3,816 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum valla hiç evlenmemeyi tercih ederdim 

+2 oy
(13,979 puan) tarafından

biraz suyu çıkıyor evet ama tutkuyu yakalayabilirsiniz yine. durduk yere git öp mesela, güzel bir çamaşır al. e tabi o da karşılık verirse güzel olur

(2,656 puan) tarafından

Suyu bırak bokuu çıktı artık afedersin🤣

Öperiz birbirimizi ama eşim bana şefkatli yaklaşıyor,ben bunu istemiyorum ya🙄

Dediklerini yapicam canım teşekkür ederim

+2 oy
(18,937 puan) tarafından

Bu tamamen alışkanlığa dönüşmesi ile alakalı 

(2,656 puan) tarafından

Nasıl yani

(18,937 puan) tarafından

Sürekli dip dibe olmak ilişkiyi monotanlaştıriyor haliyle o tutku heyecan azalıyor 

(2,656 puan) tarafından

Aynen ya, eşime diyorum evlilik aşkı tutkuyu öldürüyor o da yok yok diyor,iyiz diyor,sadece fazla samimiyiz diyo.

+2 oy
(10,508 puan) tarafından

Biz de çok samimiyiz ama o tutku da var aramızda yeri geliyo sanki kankam gibi dedi kodu anlatıyorum dert yanıyorum sakalaşmalar el kol hareketleri falan 😀😂 gerçi ayni evde olup nasıl samimi olmivan ki 

(2,656 puan) tarafından

Herşey monotonlasiyor ya,insan sıkılıyor🥴

+2 oy
(3,393 puan) tarafından

Sen bide 15 seneye gel öyle gör 😂

Normal ama yani her gün gördüğün adam nasıl bir tutku olabilir ki . Arkadaş gibi iyi anlaşıp aynı filmi izleyip aynı sohbeti edebiliyorrsan oda güzel bir evliliktir bence . Ten uyumuda varsa tmm dır 😅

(2,656 puan) tarafından

Ben hep aşkımız tutkumuz yaşlanınca bile olsun istiyorum, eşime de öyle diyorum🤭😂

Valla o ten uyumunu tam çözemedim bak😏ten uyumu ne demek, eşim de bir ara dile getirmişti🧐

(3,393 puan) tarafından

Yani birbirinize dokununca hoşuna gitmek ten teması yapınca mutlu olmak. Orijinal kokunuzda bile birbirinizn etkilenmesi.. 

(2,656 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 😘

+2 oy
(423 puan) tarafından

Alakası yok bence başka bir sebebi olmalı

(2,656 puan) tarafından

Valla canım herşey monotonlasiyor,siradanlasiyor mesela.

Sevgiliyken görüşmek istediğin adam hep yanında insan alışıyor,tutku,heyecan bitiyor ya evlenince🙃

(423 puan) tarafından
+1

Ben öyle düşünmüyorum eşim eve gelene kadar gözüm yollarda olur benim. O da işim bitsin de eve geleyim ister. Tutku heyecan ilk günkü gibi. Çok fazla anlatmak istemiyorum nazara inanırım okuyan maşallah desin...Biz görücü usulü evlendik evlenmeden önce 2 defa görüştük nikahı da düğüne 12 gün kala Kıydık o güne kadar hiç telefonda dahi görüşmedik. Tabi evlenmeden bayağı araştırıp sorduk soruşturduk babam abim ve enistelerim de tanıyordu. 

(2,656 puan) tarafından

Maşallah canım size🧿bende hep eşimin yolunu gözlüyorum,hemen özlüyorum bir an önce gelsin istiyorum,ama bazı şeyler eksik gibi yada bence abartıyorum ya☺️

(423 puan) tarafından

Olabilir 😊

+2 oy
(52,135 puan) tarafından

alistikxa sevgiye dönüşüyor normal bu tutku kalmaz

(2,656 puan) tarafından

Çok sıkıcı geliyor bana,sevgiliyken heyecan vardı ama şimdi herşey sıradan.

+2 oy
(5,109 puan) tarafından

Bazen de çok doğal olmayacaksın,biraz naz biraz cilve yapacaksın diyorlar 😅 instagramda bi kadın var onun ese olan yaklaşımları anlattığı videolar var ordan bakabilirsin. Adı Buket kuzay,ne kadar ben uygulayasam da  çoğu anlattığı şey doğru geliyor.

(2,656 puan) tarafından

Yapmaya çalışıyorum canım elimden geldiğince ama daha öğrenmem çok şey var diye düşünüyorum🤭

Buket kuzayi bende takip ediyorum☺️ama bazı dediklerine çok kıl oluyorum,bazen kadın düşmanı gibi😡

Ama bazı dedikleri çok doğru uyguluyorum🤣

+2 oy
(10,858 puan) tarafından

Ben 14 senelik evliyim eşimle arkadaş gibiyiz çocuklar uyuduktan sonra tutku başlıyo bizde

(2,656 puan) tarafından

Maşallah size canım 🧿 bana ne tavsiye verirsin☹️

(10,858 puan) tarafından

Tavsiye biraz işve cilve  ten teması 

(2,656 puan) tarafından

Sağol bebeğim Allah razı olsun 😂😍

Şu bebeği uyutabilsem😏😅

+2 oy
(2,673 puan) tarafından

Biraz ozlersen tutku gelir şöyle biraz kendini çekeceksin böyle her denileni anında yapmiyacaksin gibi.birde mesala buluşma ayarlayın sanki filort ediyor gibi ansızın bir şarkı acip dans edin eşinizle 

(2,656 puan) tarafından

Tm canım teşekkür ederim 😘

+2 oy
(458 puan) tarafından

Arada değişik şeyler deneyin her gün aynı rutin olmasın , dört yıl flört dönemi, iki yıldır evliyiz ama hala ona dokununca o heyecanım var ve çok özlüyorum gün içinde, tabi herkesin aynı değil, ben duysal biriyim biraz da ondan da olabilir, önemli olan beraber mutlu olmak gerisi boş tutku falan 

(2,656 puan) tarafından

Her gün aynı rutin olduğu için,siradanlasiyor gerçekten☺️bende gün içinde özlüyorum hemen gelsin istiyorum belki de abartıyorum bu konuyu bilmiyorum🤭

+2 oy
(759 puan) tarafından

Ahhh o kadar samimiyiz kii başkalarına iğrenç ve saçma gelen şeyleri bile yapıyoruz ama rahatsız olmuyoruz. 😂 Çok şükür tutku devam ediyor biz de 3 buçuk yıldır evliyiz 

(2,656 puan) tarafından

Belki ben abartıyorum bu konuyu😏😅hala da araştırıyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum kendimce evliliğim için☺️

+2 oy
(2,504 puan) tarafından

Bence bu durum normal 🤔

(2,656 puan) tarafından

Nasıl yani🤔 aslında gün içinde özlüyorum hemen gelsin istiyorum ama belki ben abartıyorum bu konuyu, monotonlasma ve herşeyin sıradan gelmesi biraz sıkıcı olmaya başladı benim için☺️

(2,504 puan) tarafından
+1

Ya aslında belli bı süreden sonra bağımlı oluyir ilişkiler yani eskiden heyecan ,tutku bı sure sonra bağımlı oluyir ciftel genelde yani şöyle onsuz asla olmuyor ozluuirsun yanında olsun gibi gibi ama heyecan yok 

İlk başlarda insana tuhaf gekiyir bu durum ama zamanla normal ve böyle olması gerekiyor diye sende alışıyorsun yani her iki tarafta bu durumu kabullenip normali bu diyirlar 

İnşallah anlatabilmisimdir tek elle yazdım 😁

(2,656 puan) tarafından

Çok iyi anladım teşekkür ederim canım 🤭☺️

+1 oy
(3,873 puan) tarafından

17 seneyi geçti evleneli hala aynı ilk günkü severim özlerim eşimi 

(2,656 puan) tarafından

Kız valla bak bende eşimi özlerim, dört gözle bekliyorum hep onu,ama sanki aynı şeyi onda göremiyorum yetersiz bana göre.bazen kadın gibi hissetmiyorum yani🤷

+1 oy
(1,579 puan) tarafından

Gö tüne şaplatıp heyytt kekoğğm bi tatli ismarla beğğ.. diyorum tutkuyu sen duşün :D

(2,656 puan) tarafından

Hahaha muhteşemsiniz🙄🤣

(1,579 puan) tarafından

Hele bide 35 yasinda 1.95 boyunda 100 lg adama bunu yapinca hepten gülesim geliyor kendisi de hiç bozuntuya vermeden cüssesinden utanmadan kivirtarak emrin olur aşkoo yağğğ diyor :Dd

(2,656 puan) tarafından

Çok tatlısınız🧿Ayyy gözümün önüne getirdim çok komik😅

(2,422 puan) tarafından

Aynen varya. Allah iyilğinizi versin 😀

+1 oy
(1,098 puan) tarafından

Sen diyene kadar ben de farkında değildim inan çok komik hatta o kadar arkadaş olmuşuz ki dün kolunu omzuma attı vay kuzummm bütün bulaşıklar sana kaldı kıyamam dedi ilk başta dalga geçiyor sandım şaşkın şaşkın suratına baktım afedersiniz ilişki dışında yaklaşamaz olduk kızım yüzünden hemen kıskanıyor skdlşflc 

Ama sevgi bekleyiş her daim oluyor kıyamam bebeğime

(2,656 puan) tarafından

Valla benimki de hep güler en romantik anda bozuyor bütün büyüyü🤷

Benim oğlumda çok kıskanıyor babasını,elimi tutsa öpse gelip saçımı çekiyor,vuruyor ayırıyor beni🙈

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 227 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
28 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 35 (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu

412,797 soru

12,428,097 cevap

45,564 kullanıcı

Kategoriler

...