+1 oy
1,423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,352 puan) tarafından

Merhaba hanımlar☺️

Ya kızlar size bir şey sormak istiyorum.eşlerimizle çok samimi olmak iyi bir şey midir🤔 eşimle 2.5 senedir evliyiz,en baştan beri çok doğalız,samimiyiz ama şöyle bir sorun var eşim bana artık bir arkadaş gibi geliyor.esime karşı şuan tutku vs hissedemiyorum ya başlarda ki gibi.ne yapabilirim bu konu hakkında bana tavsiye verin canlarım🙈

25 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Elbette zamanla alisiyoruz ama ben hala onunla mesajlasirken yanıma gelip bana sarıldığında heyecan duyuyorum 😊

(3,352 puan) tarafından

Bende o genede var,ama eşimde biraz azaldı,hatta dedim ki sitem ederek;beni kadın gibi hissetir, kadın gibi hissetmiyorum dedim sen düşün artık 🤔🙄

tarafından

Hissettirir ya tabi her zaman değil içine bazen bir öküz oturmuyor desem yalan olur ama özellikle mesela ailesine falan gittiğimizde onunla yan yana geçerken bile ten teması kurmak beni mutlu eder kalbim çarpar :) 8 senedir birlikteyiz sanırım hala çok seviyorum 

(3,352 puan) tarafından

İlk evlendigimizde herkesi yanında özellikle ailesinin yanında elimi tutardı vs şuan o yok artık,ailesine gidince sanki ben onun arkadasiyim🤷🤣

tarafından

Ahaha benimki tuhaf bir şekilde bunu benim ailemin yanında daha çok yapıyor onalrda otururken sarilmazken babamalrda otururken sarılıyor bazen anlamıyorum kızınız benim mi demeye çalışıyor ne yapiyor 😊😀 ben daha nişanlanmamistim hatta ikinci buluşmamız falandı kuzeninin nişanı vardı çok ısrar etti gittm daha ailesini bile ilk gorusumdu herkesin içine elimden tutuarak götürdü şuanda hepsi geçmişte heyecan iki çocukla artık onda kızım bende paşam ortada zor buluşuyoruz biyere gidince 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Biz her konuda kankayiz tabiri caizse. Eşim iki aydr vardiyalı çalışıyor bu işimize çok yaradı sevgili olduğumuz günlere döndük rutinden ayrıldık biraz 

(3,352 puan) tarafından

O esnada annemlerde 1 gece kalamayan ben🤭 annem hep söylenir🤣

+1 oy
(3,535 puan) tarafından

Hepimiz aynıyız bence canım 😅 

(3,352 puan) tarafından

Hiç memnun değilim bundan ama☹️

+1 oy
tarafından

Biz asiri samimiyiz afedersin gött goteyiz hep

(3,352 puan) tarafından

Al bendende o kadar🤭

+1 oy
(246 puan) tarafından

Canım birkaç yorumunu da okuyarak bir çıkarımda bulundum sen bensin bacım :D eslerimiz de o kadar benzer huyda ki 

Mesela esime giyinir susle3ni giderm isterim ki şehvetle yaklaşsın , güzel gorundugumu o şekilde ifade etsin ama o tam tersi çocuk sever gibi ' çok güzel olmuşsun kuzucugum der şap diye öpücük kondurur ya da ben ona bi tutkuyla sarılırım ama o bena şefkatle sarılır vs vs .İlgilidir alakalıdır severiz de birbirimizi ama kendimi onun yanında kadınsı değil de küçük kız cocuguymusum gibi hissediyorum sanırım senin de böyle  

(3,352 puan) tarafından

Evet canım gerçekten öyle,hatta bazen diyorum beni çocuk gibi seviyorsun,ben kadınım diye ona göre davran mesela,bazen öyle olunca garip hissediyorum😅

(246 puan) tarafından

Demek ki onların huyları böyle ben bir türlü çözüm bulamadım maalesef .Bulursan yaz sen banada :D

(3,352 puan) tarafından

Tamam canım 😅 aslında biliyormusun bazen eşlerimizin bizi çocuk gibi sevmesi iyi bence bu benim fikrim ama hep değil,bazen küçük kız çocuğu gibi olacaksın, şımarıklık yapacaksın,ben böyle yaptığımda eşimin çok hoşuna gider yani😂 Erkeğin biraz daha baskın olduğunu hissetmeye ihtiyacımız var.Ama tabi  kadın gibi de davranmamız gerekiyor ki oda erkek olduğunu unutmasın🤭arada kadın gibi dişiliğimizi kullancaz arada da masum küçük kızı oynayacaz😂

(246 puan) tarafından

Hahah :D çookk doğru diyorsun canım. O ayarı tutturmak da bize kaldı desene :) 

(3,352 puan) tarafından

Aynen canım biraz aklımızı kullancaz, değişiklik güzeldir her konuda😉yaratıcı olmak lazım😏❤️

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 315 göst.
0 oy
5 cevap 236 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
0 oy
1 cevap 151 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,590 soru