0 oy
86 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (532 puan) tarafından

9 aylık dogdugu günden itibaren yalan söylemiyorum gerçekten o gün bugündür 15 dakika uyuyor gece uykusuna geçirmek için saat 8 de giriyorum odaaya 11 de zorla uyutuyorum çıksam kendini yoluyor huzursuz durmuyor çıkmasam uyutamıyorum gündüzleri de öyle en fazla 15 dakika nerde neyi yanlış yapıyorum 4 yaşında oglum vardı o böyle değildi 9 buçk dedimmi uyurdu akşamları gündüz 2 saat 2 saat uyurdu kızım uyumuyor ve çok huzursuz oluyor

2 Cevaplar

0 oy
(2,940 puan) tarafından

Doktora felan gittin mi canım benim bunun için Allah kolaylık versin uyumayan çocuk çok zor benim 4 aylık oğlumun da uykusu çok değişti geceleri 3 saat uyurdu emmek için kalkardı sonra sabah uyanırdı ama şimdi öyle değil 1 saate 1 kalkıyor zırt pırt 

(532 puan) tarafından

Gittim canım doğdugunda kolik dediler şimdide bişeyi yok diyolar geceleri diş döneminde oldugu için çok aglıyodur uyanıyordur diyolar pertim çıktı artık bir an önce düzelir inşallah 

-Reklam-
0 oy
(20,648 puan) tarafından

O ayda 2 saat uyumaz zaten de ama aç olmadigina emin misin. Açlıktan uyuysmiyor bebekler. Kızım bı ara 10 dk uyur uyanirdi hemen açmış meğerse . 5 aylık falandı heraldd o zaman. Bı de bazı çocuk ne yaparsan yap erken uyumaz malesef. Geç uyuttugunda da yine uyumuyor mu

(532 puan) tarafından

Yok canım anlatıyorum bi sıkıntısı yok diyorlar uyku ararlarını aç diyor ama yok açsamda açamıyorum 7 de kalkıyor 9 da geri yatmak istiyor yatırıyorum 15 dakika yatırmasam kendini gözlerinim yoluyor kalkıyor tekrar yatırmaya çalışıyorum çünkü durmuyor ama uyumuyor tabi bu sefer de 11 buçuk gibi mızmızlanıyor öyle uyutuyorum sonra 3 e kadar bekliyoruz bi şekilde 15 dakikada öyle 6 da başlıyor uykusu ben uyutmuyorum 8 de iyice huzursuzlaşıyor odaya giriyoruz 11 de uyutuyorum yada 10 buçuk işte onda da uyursa daha en fazla 45 dakika uyuyor uyursa sonra geceleri 15 dakikada bir kalkmaya başlıyor zorla uyutoyrum uyutmasam çıldırıyor

(20,648 puan) tarafından

Allah kolaylık versin. Hep mi boyleydi son zamanlarda mi oldu 

(2,940 puan) tarafından

@Linkin umarım kalmaz canım ya uyumayan çocuk olunca bütün işler kalıyor bşr de okula giden kızım var ikisi ile çok zor 

(532 puan) tarafından

Dogdugu günden beri uyumuyor canım

(20,648 puan) tarafından

@2bebisaannesi O zaman cinsi öyle seninkinin. Böyle gider gibi geldi bana . İnşallah düzelir tabi de .. 

@Gamzeliwampir uyumayan çocuk çok zor malesef evet. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
+1 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy
7 cevap 221 göst.

Kategoriler

1,436,691 soru

23,624,581 cevap