0 oy
47 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,610 puan) tarafından

Kızlar bi emzik için ağlanır mı ya. Oturup ağladım nerden verdim şu mereti. Kızım 22 aylık emziğe bağımlı sürekli ağzında . Bıraktırmak için çok geç kaldım biliyorum. Bugün kestim emziği. O saattir ağlıyor. İç çeke çeke. Uykusu geldi uyumadı tepindş bağırdı. 2 saat depiştik yatakta.  En sonunda kıyamadım verdim. Çok kızdım kendime madem verecektim ne diye ağlattım offf. Verdiğim gibi uyuması bir oldu. Bunu nasıl atlatabiliriz en kolay yöntem nedir bıraktıranlar akıl verebilir mi 

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,559 puan) tarafından

Ben hiç vermedim cünkü ben 6 yaşında bırakmışım okuldan gelip emzik için kiyametleri koparttigimi hatirliyorum sirf bu korkudan vermedim :)

önce (11,610 puan) tarafından

Bilsem bende vermezdim ilk çocuğumda da verdim ama o kendi bıraktı bağımlı değildi diş yapısı bozulacak diye korkuyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (912 puan) tarafından

Hiç almadı hiç emziremedim hep kucağımda sakinleştirmek zorunda kaldim belim koptu 11 aylık emekledi 11 ay mahvoldum keşke emseydi de emzik ya da meme bıraktırma derdim olaydi

Şimdi iki yaşında 

önce (11,610 puan) tarafından

Alışkanlıkları bırakmak zor oluyor canım ya. Bende emmeseydi keşke dedim o kadar üzüldüm ki o ağlarken

Haklısın canım bende biberon biraktirdim çok ağladı ben de üzüldüm ama yapacak bir şey yok 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 72 göst.
+1 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.

411,621 soru

12,391,599 cevap

43,837 kullanıcı

Kategoriler

...