Neden spirali adetliyken takıyorlar doktor takmadan önce gebelik testi yaptı yeni kanun cıkmış herkese önce test yapıyorlarmış adetim 6 gün sürüyor doktora dedim yarın 5. Gün dedim sorun değil yarın kan sonucuna göre takarız dedi ama bugun baktım hiç kanamam yok 6 gün sürüyor bugun 4. Gün yarın takacakken 5. Gün kan yoksa yinede takarmı
Adetsizde takılıyor ben adetsiz taktırdım enfeksiyon olmamayim diye adetliyken enfeksiyon oranı çok yüksek diye normalde doktorlarda adetliyken takıyor rahim daha açık ve geniş olduğu için
Adet olmadan da takılıyor.
Aa ilk defa duydum bunu
Hem hamilelik şüphesi yüzünden hemde adetliyken rahim ağzı açık olduğu için fazla acı hissedilmiyormus
Şart dgil sadece hamile olmadığından emin olmak ve rahim agzinin daha açık olmasından dolayı
Anladım adetimin 5. Gününde kanda olmasa rahim ağzı açık olur mu altı gün sürüyor
Evet oluyor adetsiz de takılır çok ağrılı değil
Adetliyken rahim ağzı açık olduğu için ağrı sızı hissedilmez ama adet olmadanda takılıyo çok az karın ağrısı oluyo bende acı olmadı ama biraz karı ağrısı olmuştu
Anladım çok teşekkür ederim
Önemli değil😊
Gebelik olmadığından emin olmak için ve Rahim açık oldugu için ağrı az oluyor. Ama adetli olmadan da takılıyor, betahcg görmek istiyor doktor ondan sonra takıyorlar genelde
adet olmadan da takılıyormuş ama adetliyken takması daha rahat oluyormuş diye duymuştum. rahim daha büyük hale geldiğinden sanırım
Adetliyken takma sebebi uyuşuyo ya r.... Az içi oluyo artı gebelik yok diye ama artık adetli olmasanda sağlık ocağında kan ver oburgun git tak hastaneden
Ben adetli değildim taktırdığımda
Adetsizde takılıyor ama bende yoğun yeşil akıntı var enfeksiyon görürse takarmi yinede
Bende taktiricam ama kalbim o kadar çok Atıyor ki elim ayağım buz oldu napıcam o bacak açmada kendimi kasıyorum
Regl değilsen de takılıyor hamilelik testi yapıp ancak regliyken rahim daha geniş olduğu için takılırken daha rahat takılıyor ve canın acımıyor
1,493,350 soru
24,400,034 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın