+3 oy
990 göst.
önce Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından

Buraya aslında bidaha fotoğraf atmayı düşünmüyordum ama o kadar mutluyum ki oğlum göz tansiyonu hastası ve doğduğundan beri sayısini unuttuğum kadar anestezi altında muayeneye girdi birkaç ay öncesine kadar ne düzeyde gördüğünü bile bilmeden beklerken bugünleri gördük gün gectikce görüş açımız açıldı erken teşhis ve düzenli tedavi ile . Lütfen yenidoğan bebeklerinizi 40 ni beklemeden ilk 10 gün içerisinde mutlaka göz doktoruna götürün ve muayene ettirin bej bu hastalığı ilk kez oğlumla tanıdim herkesin başına gelebilir düzenli ilaç kullanımı ve doğru ameliyatla onun bu aşk dolu bakışlarına kavuştuk ❤️ 

Türkiye'de bebeklerde glokom hastalarına sadece Gaziantep üniversitesinde profesör doktor Kıvanç Güngör ve Ankara'da Zeynep aktaş bakıyor Kıvanç hoca muhteşem bir doktor cevrenizde göz tansiyonu ile ilgili rahatsızlıgi olan birini duyarsaniz lütfen ona gönderin başka doktorlara götürülüp Malesef göz kaybı yaşayan çok küçük çocuklar gördüm 😔 

Gitti....

22 Cevaplar

+2 oy
önce (52,022 puan) tarafından

ben seni hic boyle hayal etmemistim 

masallah cocuklara Allah sifa versin insallah

önce (119 puan) tarafından

Ben ilk kez başlayacağım için L'Oreal den aldım oranı daha düşük hiç kızarma kuruma yapmadı ikinci haftasındayim diğer bir gün araya indiricem :) ilk hafta sadece bir defa sürdüm ikinci hafta 3 gün arayla retinol den sonra cildini destekleyecek bir nemlendirici sur 

önce (2,236 puan) tarafından

Yaaa hanımlar nedir bu retinol ilk kez duyuyorum inanır mısınız. İkinci bebemden sonra çok zor günler yaşıyorum yeni yeni toparlanmaya karar verdim yeniden makyaj bakım ürünleri vs alıyorum yavaştan bahsettiğiniz neyse benimlede paylaşın:) 

Canım bu arada Aybars beye çok geçmiş olsun maşallah çok tatlısınız 🤩 sen Antalyaydin diye biliyorum Antepteymişsinn☺️

Canim artık Antalyadayim ama antepde yaşıyorduk taşındım yeni doktorumuz orda mecbur sürekli gidip geliyorum çok teşekkür ederim ❤️ 

Bende ikinci bebekle artık yeni kendime bakamaya başladım cilt bakım istiyor ufaktan yapmak lazım şimdi dermaroller da sipariş verdim retinol den önce surecegim inan bende burdan gördm herkes söylüyor bide düzenli bakım rutini yaptım üç haftadır baya etki var

önce (2,236 puan) tarafından

Anladım canım bir araştırayım bende teşekkür ederim 🤩♥️

Gratis'te müthiş bir indirim vardı bitmesiyse bak:)

-Reklam-
+2 oy
önce (1,100 puan) tarafından

Maşallah size, çok sevindim bebeğiniz için. Sağlıklı mutlu günleriniz olsun 🌼

+1

Çok teşekkür ederim ❤️ 

+2 oy
önce (853 puan) tarafından

Ne mutlu size bu ışığı gördüğünuz için ❤️

Bırak dökülsün annesi yeterki gözlerinde ki ışıklar sönmesin yavrularımızin

Evet o kadar önemli ki şükür etmeyi bilmiyoruz oysa dünyaya gelip gözümüzü açmak bile ne büyük nimetmis

Benim 100 de 99 engelli kardeşim var şükürler olsun daha ağırlari var diyerek hergun şükür ediyoruz  inanki tek bir bize bakarak gülmesi bile bizim için şükür sebebi 

Oda sizin cennet kusunuz ❤️

Tabiki de ❤️

+2 oy
önce (2,444 puan) tarafından

Bende seni orta yaşlarda tahmin etmiştim, çok gençsin maşallah😍

Çok geçmiş olsun canım🧿

28 Şubat'ta 27 oluyorum orta yaşlı sayılırım 🫣❤️😀 teşekkür ederim ❤️ 

önce (3,638 puan) tarafından

Ben de Nisanda 27 oluyorum. Aynı yaştayız. Maalesef fotoğrafı göremedim ama olsun sağlıkla büyüsün inşallah ❤️🧿

Teşekkür ederim canım ❤️ 🫣 yasitmisiz ya

önce (3,638 puan) tarafından

Evet, ondan kan çekiyor desene :)

Yaaa canim ❤️❤️ 

+2 oy
önce (532 puan) tarafından

Allah bir daha yaşatmasın,  çok geçmiş olsin 

Bence foto.olmadan da mutluluğunu paylaşabilirsin çok berbat insanlar varmış. Nazar bile değer

önce (5,502 puan) tarafından

Acaba hâlâ girip geziniyor mudur buralarda sence hesap açılmadan da girilip olunabiliyor ya postlar

önce (532 puan) tarafından

Aman ne hali varsa görsün . 

Ben zaten hiç haz etmiyordum valla yorumları filan bi gıcık geliyordu bana sonra şükür maskesi yere düştü 

Aman boşver giden gitti arkasından konuşmaya gerek yok 😊

Doğru diyorsun aşko aman sjsjdjfjj 

+2 oy
önce (71 puan) tarafından

Merhaba, bahsettiğiniz doktorlar yetişkin hastalara da bakıyor mu kardeşim 20 yaşında raporlu hasta göz tansiyonundan onun için soruyorum. Geçmiş olsun inşallah size de gözünüz aydın 

Evet evet bakiyor Türkiye glokom başkanı kendisi 

Teşekkürler 

Allah şifa versin sizede  doğuştan mı 

Yok değil son 3 4 senedir falan çıktı. Biz hepimiz de gozlukluyuz. Genetik olabilir dediler ondan biz de her doktor kontorulunde kardeşimizde var deyince bizim de tansiyona bakıyorlar. Gözde ışık patlamaları ağrıyla ortaya çıkmıştı. Öncesinde de başında kitle vardı gözüne o baskı yapıyor olabilir demişlerdi net olarak tansiyondan dendi sonra. Yaştan dolayı kimse göz tansiyonu olabileceğini de düşünmemişti galiba 

Evet Malesef diğer yaş gurubunda zor teşhis ediliyor çünkü gözün beyaz kısmı sert olduğu için göz bebeği büyümüyor Allah şifa versin ama kıvanç hocaya gitmenizi tavsiye ederim 

+1 oy

Çok sevindim canım . Rabb'im evladınizi evlatlarınızi size bağışlasın inşallah ❤️

Allah razı olsun ❤️ 

❤️❤️

+1 oy
önce (5,640 puan) tarafından

Gözün aydın çok şükür geride bıraktınız o günleri 

Sevgi konudan bağımsız ama yüzün çok değişmiş 

Burun kısmında var ya nasıl geçecek bilmiyorum 

Zaman alır ama geçer korkma bol bol su iç detoks yapabilirsin 

Öyle yapıyorum bakalım artık 

Bak bide şu maruderm sıkılaştırıcı sürünce hemen sakinlestiriyor sanki yüzümü az önce sürdüm yine hissi çok güzel 

Onada bakayım 😂 cildime en uygununu alayım 

+1 oy
önce (243 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Ben sizi kapalı hayal ediyordum çok şaşırdım maşallah çok güzelsiniz 

Şaşırmadım bir kisi daha 🫣❤️ çok teşekkür ederim canım 

önce (243 puan) tarafından

Bazen ismini yorumlarda görüyorum öyle canlandn gözümde rica ederm🥰🥰

Olsun buda güzel ❤️ 

0 oy
önce (2,760 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım gözünüz aydın 

Fotoğrafa da maşallah demeden gecemiycem 🧿 kız.ben seni hep türbanlı olarak hayal ediyordum 😀 çok güzelsin maşallah 

önce (2,377 puan) tarafından

Evinde giyersin,inan n yazık ki bende çok seviyorum. Rabbim kolaylaştırsın

+1

İşte bak yanılmamısım bunu deyip tepki almakta vardı herkes tercihinde özgür tabi ki ama bunu istemek bile içinizde ekili tohumun olduğunu gösteriyor Rabbim hayatına geçirmeyi de nasip etsin inşallah canım 🤲🏻❤️

Amin canım Allah razı olsun inşallah oda olur geç kalmadan ❤️

İnşallah canım ❤️ bak bı fotodan konu nerelere geldi😀

Ben ne zaman foto atsam genelde bu yoeum geliyor zaten :) 😀❤️

0 oy
önce (1,951 puan) tarafından

Yaa bu resim ne güzel bir resim sen ayrı güzelsin masallah cocuklar zaten melek gibi nazar değmesin 

Geçmiş olsun canım 

Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ 

0 oy
önce (299 puan) tarafından

Maşallah size canim ,allah kalici sifalar versin hep

Allah razı olsun ❤️ 

0 oy
önce (13,816 puan) tarafından

Allahım korusun onları 🤗

benim de kızım erken doğduğu için sürekli takipte, gözü numaraları. sürekli kontrole götürdük, bu ara yine götüreceğiz. belki gözlük kullanacak bilmiyorum ama ilerlemeden kullanması kendi için olur. 18.aylık daha🙄

Allah şifa versin korkma düzenli kontrol ve tedaviyle herşey düzeliyor ❤️

yapacak bir şey yok, lazımsa takacak gözlüğü :) babası, nenesi, halası herkesin gözü bozuk onlara çekmiş olabilir. bu tarz şeyleri erken farkedilmesi şans

18.ay kontrolünde çocuk doktorunun sayesinde kulak zarında kist olduğunu öğrendik. yavaş ilerleyen bir şeymiş ama orta kulak iltihabı, kalıcı işitme kaybı hatta yüz felcine kadar gidebiliyormuş. 

kontrolleri yapılacak ve alınacak. çoğu kişi işitme kaybı olunca gidiyormuş doktora. 

bu yüzden çevremdeki herkese diyorum artık rutin muayenelerde çocuğu kulağına da baktırın diye 

Kesinlikle doğru Malesef 4 yaşına gelip yeni görmediğini farkettikleri çok geç kalınmış çocuklar biliyorum bizim çocuk doktorumuz çok dikkatliydi 11 günlükken farketti 24 günlükken ameliyat oldu  sorsan kıvanç beye sert azarlıyor falan diyorlar oğlumun kontrolu sonrasında tansiyonu düşük çıkınca sevinçten havaya zıpladıgini bilirim çok seviyorum onu o ameliyat hane kapısınin ardında evladin nereye gidiyor görmüyorsun ilki çok zordu ama onu tanıyınca gözüm kapalı veriyorum oğlumu ❤️

iyibir doktora denk gelmek de cidden şans. çok şükür kurtulmuşsunuz, darısı bize inşallah 

Amin canım kurtulduk sayılmaz ömür boyu gözlem altında olacak ama şükür inşallah seninkide atlatir 

0 oy
önce (7,803 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım ❤️ Allah’ım birdaha yaşatmasın🙏 maşallah çok güzelsiniz🥰🥰❤️❤️

İnşallah inşallah geçmiyorda kız günler 😂

Ay ben son haftalarda ne çektim kaç defa gittin beni alın doğuma diye almadılar ikisinin de 39+0'da doğurdum o güne kadar beklettiler beni de 😀 ikincide daha çok baskı vardı ve bel ağrım çoktu ya çok tatlış olur şimdi o nerede doğuracaksın

Geceleri uykular haram oldu valla 5 dk ayakta duramıyorum 😕

Şehir hastanesinde Allah izin verirse 

Hadi bakalım inşallah ❤️

🥰🥰🥰❤️❤️❤️🙏🙏

0 oy
önce (10,510 puan) tarafından

Yaa :(( duygulandım. Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor. Maşallah kuzulara, ömür boyu yüzleri hep gülsun❤️ çok çok geçmiş olsun ❣️

Gönderme: şöyle güzel mutlu aile fotosunu ss alıp nasıl insanları tehdit edebilirsiniz aklım almıyor. Daha burdan bir kere bile ekran fotosu almadım. Bırakın kişilerin fotosunu almayi herhangi bir manzara yazı vs olarak bile almadım yani.. Allah kötü kalplilerden korusun hepimizi ❤️

Ben bakım ürünü falan görünce SS aliyorum onun disinda kadın kadına wp mesajımı bile silerim çünkü arkadaşım benimle sohbet etmiştir eşimin onun özel konusmalrini görmesini hoş karşılamam zaten edebi ile konuşan arkadaş olan biri olduğum için ne konuştuğumu merak edip okumaz yinede silerim ama kaldiki burda ekran görüntüsü almak çok acizce geliyor sanirim hayatta yapacak başka isleri yok

önce (10,510 puan) tarafından

Aynen öyle maleseff canım

0 oy
önce (20,314 puan) tarafından

Maşallah size 🥰

Teşekkür ederim canım ❤️  

0 oy
önce (8,116 puan) tarafından

Yaaa ablana bakışına ölürüm çocuk maşallah kuzuma 🤍

İyi diyelim iyi olalım bir haftadır komple hastayız annem biz döndükten sonra çok rahatsızlanmış hastanede şuan öyle işte canım. 

Ah ah Havva burnumuz akiuoe hepimizin bizde üç. Gündur hastayız 

Geçmiş olsun canım 

Sağol canım benim dikkat edin çok zor ağır geçiyor ❤

Ya evet nefes alırken burnum yanıyor 

0 oy
önce (5,652 puan) tarafından

Tüh göremedim gitti sağlık olsun 😁🌼🩷💜

Yeni silmiştim 🫣❤️😊

önce (5,652 puan) tarafından

Biliyorum 🥹

0 oy
önce (2,149 puan) tarafından

Görmedim görseli 

De 

Ama sevindim geçmiş olsun

Şimdi sildim oysaki 🫣❤️ Allah razı olsun ❤️ 

0 oy
önce (841 puan) tarafından

Bebiş çok şanslı senin gibi dikkatli bir annesi olduğu için :)) çok sevindim kuzum. Allah daha daha iyi etsin inşallah 

Teşekkür ederim canım ❤️ kimseye vermesin Allah çok zor süreçler asıl zorlu zamanlar yeni basliyir yürüme aşamasi o da geçer inşallah 

önce (841 puan) tarafından

İnşallah kuzum Allah sabır versin güç kuvvet versin hepinize 

Teşekkür ederim canım ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 409 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 295 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mizgn_01 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy