+1 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından

Merhaba kızlar sizin bebeklerin uykuları ne zaman düzene girdi benim bebeğim 34 günlük asla ama asla ne gece ne gündüz uyumuyor ve ben çok yorgun ve uykusuzum artık düzene girsin istiyorum sizinkileri merak ettim acaba ne zaman uyudular Ramazan'a az kaldı ve ben nasıl bu şekilde oruç tutacağım bilmiyorum lütfen bir fikir verin bana aklımı yemek üzereyim :(

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından

10 aylik olcax ben uykusunun düzene gireceğine olan inancımı kaybettim ela🤣

(4,645 puan) tarafından

14 aylık bende inancimi kaybettim ela 😂

(762 puan) tarafından

18 aylık bende inancımı kaybettim ela 😄

-Reklam-
0 oy
(3,768 puan) tarafından

Seni üzmek için yazmıyorum ama daha yolun çok başındasin canım ben yaklaşık bir buçuk yılımı uykusuz geçirdim seninki inşallah çabuk toparlar ❣️

0 oy
(4,849 puan) tarafından

4 yaşında hala düzensiz uykuyu sevmiyor :)

0 oy
(6,246 puan) tarafından

Ahh canim daha cok yenisiniz. Sakin ol ve bu durumu kabullen. Benimkinin uykulari 18 ayda biraz duzeldi. Suan 40 aylik hala uyku sorunumuz var :( daha geceleri kesintisiz uyumuyoruz illa ki biseye uyanir. 

0 oy
(1,025 puan) tarafından

3 ay gaz proplemi 4 ay uyku düzeni 5 ay yine uyku geriliği 6 ay uyku geriliği bitmicek yani 

0 oy
(11,542 puan) tarafından

Canım öncelikle sakin ol senin stresin ona yansır ondan bile uyumaz çocuk :) benim oğlum 1 yaşında yeni düzene giriyor diyebilirim. Peki neden uyumuyor ağlıyor mu uyumadığı zaman? Ve emziriyorsan oruç tutmayabilirsin çünku bebeğin çok küçuk

0 oy
(4,746 puan) tarafından

Daha çok küçük, düzen için zamana ihtiyacı var. Sen de emziriyorsun, oruç tutmayabilirsin bebeğin küçük daha 

0 oy
(1,283 puan) tarafından

22. Aydan selaaamm

0 oy
(4,659 puan) tarafından

2 buçuk yaştan selam olsun uykuyu asla sevmeyen bebemle uykusuzlukla yola devam 🧏🏻🥲

(55 puan) tarafından

Yandik desene sen yine bayaga büyutmussjn benimki daha 15 aylik tek bi gün deliksiz uyumayı çok istsrdim

(4,659 puan) tarafından

Son 1 aydır biraz rahatım oda memeden kestim diye ama gece yine 2 kere kalkıyor 

0 oy
(1,288 puan) tarafından

oğlum gelecek ay 3 yasına gırecek bızımkı daha uyku düzenlı degıl kızımda 47gunluk ıkısıde durmuyor uykusuzum esımde dinlenemiyor

(1,288 puan) tarafından

Önce oglumda 4ay gaz sancısı daha sonra dış sancısı tuvalet egıtımı memeden kesme derken bu zamana kadar geceleeı uyanıyor sımdı sil baştan yaptık kızım 47gunluk bı 3sene daha rahat yok heralde sınra zaten okul baslar

0 oy
(524 puan) tarafından

Ablamın kızı 2 buçuk yaşında hala uyumuyor bebekten bebeğe değişiyor 

0 oy
(3,105 puan) tarafından

Daha dur o gece gündüz ayırımını yapamıyor henüz. En i ihtimalle 6-7 aylıktan sonra bir uyku rutini oluşuyor çocuklarda

0 oy
(55 puan) tarafından

15 aylik ama gecede 3 4 kez uyaniyo bi ara 3 e 4 e kadar uyumuyodu4gece annelik cok güzel ama zormus

0 oy
(703 puan) tarafından

3 ayda biraz rahatlarsın gaz vardır bende 3 ay ne gece ne gündüz uyuyamadım şimdi azıcık iyi aglaması azaldı ama uyku yine yok

0 oy
(8,515 puan) tarafından

Memeden kesince gece sık sık uyanmalar bitti 22 aylık kestim. Her saat başı uyanıyordu. Şimdi 32 aylık gece uyanma yok ama çok erken uyanıyor. Bu sabah 6 da uyandı öğlen uykusu yok akşam da zorla 10 gibi yatar. Yani hiçbir şekilde yine uykumu alamıyorum. Uyku bozukluğu düzenlemedi kısacası. 

0 oy
(762 puan) tarafından

Bende senin gibiydim sürekli ama sürekli ağlardım. Bide lohusa depresyonuna girmiştim ben çok kötü geçti yemin ederim hala bile depresyonda olduğunu anliyorum. O derece. 

Valla bı umut diye diye bekledim geçer geçer dedim ama ve alıştım bu duruma sende alisacaksin. İnan o uyuduğu zaman bile bu sefer sen kalkıp ona süt vereceksin . Öyle oluyor üzme kendini Allah büyük. Hep yardım eder 

0 oy
(705 puan) tarafından

Biz 3 adayız hala tam girmedi canim

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 980 göst.
0 oy
2 cevap 32 göst.
+1 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.