+2 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Kızlar 3 yaşında oğlum var bu ara Şimşek mc queene kafasını taktı çok istiyor ama bir türlü bulamıyorum doğru düzgün bişey internet üzerinden bakıyorum örümcek adam ve diğer lisanslı ürünler sürüsüne bereket ama şimşek arabalı çok bişey yok sanki alan falan var mı güzel kaliteli bişey 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,344 puan) tarafından
(1,103 puan) tarafından

Amazon’dan hiç alışveriş yapmadım canım nasıl bi site yurtdışı sitesi öş anlamadım bir türlü 

(1,344 puan) tarafından

Gayet güvenilir bir site. Biz hep amazondan alışveriş yapıyoruz. Burada bir kullanıcı yazdı, Türkiyede de depo açmışlar. Normalde kargo çok uzun sürerdi tr sınırları içinde ama depo olduğu için aynı hafta içinde kargo geliyor. 

(169 puan) tarafından

Normal trendyol gıbı demi ekrsta odeme falan yapılıyor mu alısverıs haricinde uygulamayı indirmek mı gerekiyor 

(1,344 puan) tarafından

Aynı trendyolda gibi. İçinde farklı satıcılar var. Uygulamayı indirirseniz daha iyi tabiki. Ürünü daha çabuk kargolamak istediğimde sadece ücret biraz daha istiyor onun dışında fiyat artmıyor. Tabi kargo ücreti vs sitede yazıyor. 

(169 puan) tarafından
+1

Anladım canım saol 

-Reklam-
+1 oy
(4,714 puan) tarafından

Tozzy shop bakabilirsin oradaki oyuncaklar kaliteli oluyor. Benimde oğlum bir oyuncak istedi mi on kere söylüyor 🤣

https://ty.gl/p04ka2vedb09o bak trendyolda var ama boyutları küçük 

+1 oy
(2,965 puan) tarafından

Şokda arabaları oluyor genelde 

+1 oy
(1,847 puan) tarafından

Şok markette vardı süreklide geliyo araba oyuncak

+1 oy
(5,648 puan) tarafından

Soka gelicekmis yarin bak istersen ama arkadasim metal almis o cok guzeldi soktaki plastik https://ty.gl/wxxj8gcc2xhqm bu metal

0 oy
(5,695 puan) tarafından

Sok a 101 bak var orda cnm 

0 oy
(6,387 puan) tarafından

Oyuncakcilarda mutlaka vardır cabim

0 oy
(316 puan) tarafından

Oyuncakcilarda var marketlere de aktüel olarak geliyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.