Arkadaşlar herkese merhaba benim reglim normalde 6 gün gelir ama bu sefer 2 gün geldi ve afedersiniz tuvalette dışkı ile beraber geldiğini gördüm normal bir kan değil adet kanı gibi geldi aranızda bu durumu yaşayan veya Dr olan var mı?
makat yırtığı olabilir. eğer kabızlık ve zorlanma durumların olduysa
ama böyle bir şey değilse gaita tahlili ver duruma göre kolonoskopi yapılması gerekebilir. bağırsakta bir kanama varsa onu bulmaları lazım
Yani afedersiniz dışkıda ishal gibi oldu ama tam su gibi ishal degil uzman dr musiniz acaba bilgili gibi yazmissiniz
yok canım doktor değilim ama dışkıda kan dikkat edilmesi gerekiyor. gaita tahlilinde kan çıkarsa bakanlık arıyor ihmal etme sakın diye. annem tahlil vermişti kan çıkmıştı ondan biliyorum. kolonoskopi yapıldı hatta anneme bu yüzden.
Çok teşekkür ederim 💐
411,595 soru
12,390,673 cevap
43,773 kullanıcı