+1 oy
85 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,135 puan) tarafından

image

Kızlar bu joell marka travel sistem kullanıp memnun kalan varmı kabin boy almak istemiyorum kullanışlımi sizce 1 aydır bebek arabası arıyorum içime bu sindi görünüş olarak tabi sağlamlığı daha önemli tavsiyelerinizi bekliyorum👍🙂

7 Cevaplar

+1 oy
(1,135 puan) tarafından

Yokmu tavsiye veren biri🥲

-Reklam-
0 oy
(1,572 puan) tarafından

Benimki bu marka değil ama taşınabilirliği hafif, belli oluyor fotoğrafa bakına. Bu iyi bir şey. 

(1,135 puan) tarafından

Çocuğunuz kaç yaşında 

(1,572 puan) tarafından

İlki 3 yaşında, ikincisi 1 yaş olacak. Şuan sadece baston bebek arabası kullanıyorum. 

0 oy
(11,789 puan) tarafından

Travel sistemi hiç kullanışlı bulmadım ben kabin boy de sevmiyorsan tavsiye vermeicem ama iyi markaya benziyor

(1,135 puan) tarafından

Katlama açısından mi yoksa sağlamlık açısından mı? Memnun kalmadınız 

(11,789 puan) tarafından

Tak çıkar yapmak, ve çocuğun oturma döneminde rahat edememesi oturma yeri fark ettiyseniz biraz dar ilerileyen zamanlarda sıkılıyor çocuk 

(1,135 puan) tarafından

Teşekkürler canım galiba vazgeçtim 

0 oy
(2,890 puan) tarafından

Gorunusde biz kadinlar icin guzel bisi evet canm ama gercekten kullanissz bi model.cocuk buyudukce agirlik cok olunca kullanmasida zorlasiyor onanilmaz gereksiz bi model.daha once kullandm ve pisman oldm sattim.

(1,135 puan) tarafından

Görünüş olarak bende bundan istedim hep belki bende alıp hevesimi aldıktan sonra satarim

0 oy
(1,090 puan) tarafından

Ben kullaniyorum çok memnunum canim 5 aydır 

(1,135 puan) tarafından

Joell mi canım senin araban

0 oy
(14,178 puan) tarafından

Marka olarak bilemiyorum canım ama travel sistem zordur. Bebekle açıp kapatamazsın kapalı şekilde bi elimde bebek bi elinde araba taşıması zor. Kullanisi çok rahat ama açıp-kapama ve kapalı taşıma gibi şeyleri onemsiyorsan başka şeyler bak. Ben sırf sürüşü rahat diye tercih ettim 

(1,135 puan) tarafından

Yani kendi arabamız var katlama işi büyük ihtimalle eşimde olacak bebeği taşısın yeter benim için 

(14,178 puan) tarafından

O zaman tercih edilebilir. Max. 2 yasa kadar kullanabilir ama 

(1,135 puan) tarafından

Aaa satıcı 4 5 yasa kadar kullanabilir diyodu galiba almaktan vazgeçtim 

(14,178 puan) tarafından

Kız napcan 4 5 yaşı

Besik gibi ya canım o ayak kısmından rahat edemeyebilir çocuklar ben 2 yaş olmadan bıraktım zaten yurudukten sonra napcan arabayı al bisiklet daha iyi oluyor hem cocuk  için hem senin icin

0 oy
(173 puan) tarafından

Aynısını kullanıyorum 

Kesinlikle berbattt çok fazla bebek arabası kullanmıyoruz ona rağmen araba dağıldı yani beş para etmez 

Öneri istersen kuzenim prego aldı muhteşem bi araba çokta sağlamm

(1,135 puan) tarafından

Prego travel sistem mi ?

(173 puan) tarafından

Evet canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 282 göst.
9 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Myangell (653 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 353 göst.
23 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,687 soru

23,624,555 cevap

306,980 kullanıcı

...