0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

image

Sonuçları göstermek için 20 gün sonraya randevu verdiler

2 Cevaplar

0 oy
(3,741 puan) tarafından

Hareketsiz spermler fazla canım, bir doktorun görsün muhtemelen takviye başlar 

(102 puan) tarafından

3 sene öncede bundan daha iyiydi takviye yle kızım oldu şimdi de umarım sadece takviye yeterli olur

-Reklam-
0 oy
(5,754 puan) tarafından

Yerinde hareket sayısı yüzde 32 üzerinde olmali önemli olan yerinde hareket ile hareketsiz sayısı 

(102 puan) tarafından

Umarım sadece takviye yeterli olur tüp bebek felan demezler 1 kızım var 3 sene önce yine ilac kullanmistik eşimle ama o zaman bundan daha iyiydi tahlilleri

(5,754 puan) tarafından

Ablamın eşimde varikosel ameliyatı oldu hamile kaldı düşük yaptı o zaman değerleri iyiydi şimdi 1 sene olacak hamile kalamiyor eşinin degerleri düşmüş ileri hareket sperm sayısı az hamile kalmayıda sağlayan o oda vitamin ilacı filan kullanıyor ama işe yaramadı ablamın hiç çocuğu yok Rabbim ikinizede en kısa zamanda nasıp etsin  ne ilaç kullanmıştı cnm  ilacın  adı ne

(102 puan) tarafından

Ferula plus men

Akkenz Q10

Teatrio

Bu üçünü 3 ay kullandı tabi 3 şişe de keçiboynuzu bitirdi 2 kutu evicap yedi ve 1 ay boyunca çoban çökerten otu kaynatıp icirmistim canım ama o zaman ileri hareket 27 ydi bunları yapmistim şimdi 19 a düşmüş bilmiyorum belki doktor farklı bir tedavi verir

(5,754 puan) tarafından

Ablamın esininde 40 di cnm 16 düşmüş değer 1 seneddir olmuyor tabi eşi varikosel ameliyatı da oldu bir düsuk yapti hala olmuyor 

(102 puan) tarafından

Gerçekten çok can sıkıcı 2.bebisi çok istiyoruz bizde Allah hepimizin kalbine göre versin

(5,754 puan) tarafından

Amin inşallah cnn

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 274 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayalperes_88 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 527 göst.

413,323 soru

12,444,166 cevap

46,099 kullanıcı

Kategoriler

...