+1 oy
701 göst.
önce Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından

Sizce bunu söylemelimiyim eğer bana sorarsa biri sana msj attı mı diye nasıl tepki vermeliyim? Açıkçası kız  bayağı kumpas yapmış bu tanıdığıma .Bn utandirmamak için msjı gormedim dolandırıcı sandım bakmadan msji sildim demeyi düşünüyorum . WhatsApptan gelen msj direkt galeriye düşmüyor çünkü .Eğer sormazsa da normal görüşüp yine muhabbeti kesmemeyi düşünüyorum.Acaba baskalrina da attı mı ya gerçekten korkuyorum kendisi için umarım öyle bişey olmaz intihar bile edebilir ya offf moralim aşırı bozuk .Genç biri kendisi de 

17 Cevaplar

+6 oy
önce (1,908 puan) tarafından

O yakininla birlikte o numarayı polise verip şikayet etmeliisiniz susarsaniz daha çok şeyler yapar

önce (83 puan) tarafından

Aynen öyle cezası var benimde bir tanıdıgıma olmuştu daha yeni bir olay 3.5 yıl hapis cezası aldı yapan kişi

önce (243 puan) tarafından

Peki bu kişiye demeden gitsem utanmamasi icin

önce (1,908 puan) tarafından

Ya arkadaşım başkalarina atarken utanmiyorsa bunda da utanmayacak yapacak birşey yok pacasini kurtaracaksin 

önce (223 puan) tarafından

Başkasına atmadığı ne malum daha fazla kötü duruma düşmeden şikayetçi olun susarsaniz daha da kötü olur

Başkası erkek olursa o söylesin bn söyleyemem gerçekten söyleyemem inşallah sadece bana atmıştır .Valla biliyorum abim gibi kendisi kahrolur bana attığı için daha da kahrolur evliyim birde .Başkasından duysa erkek olsa bu kadar kötü olmaz belki.Benim o kadar derdim vardiki şimdi onları unuttum yemin ederim bu dediğiniz kadar kolay söylenecek birşey değil .Kız olsa derdim 

-Reklam-
+1 oy
önce (369 puan) tarafından

Sana önerilen hiçbir şeyi kabul etmemişsin belli ki olmamış gibi davranacaksin bari onu sana gönderen kizi korkut seni şikayet eidyorum yaptığın suç vs diye de korksun biraz 

0 oy
önce (2,764 puan) tarafından

O fotoğrafı gönderirken düşünecekti sonuçlarını canım, sana niye atılmış peki 

Çünkü bayağı yakınız hani kuzen gibi diyim

Bence uyar kızı sana atan başkasına da atar şikayetçi olsun hatta,  ama keşke önce dikkat etseydi böyle bir şey yapıyorsa uyar da bundan sonra dikkatli olsun 

Bn uyaramam canım erkek kendisi ne diyim bnden 2 yaş büyük utanir kahrolur böyle bişey yasadigi için 

Ohaaa bunu kız mı attı sana peeess diyorum, valla senlik bişey zaten yok canım ama ben olsam eşime anlatırdım eşimde kendisine gelmiş gibi kuzenine söylerdi 

önce (944 puan) tarafından

Ya @Prensesimmm1 böyle demeyin işte, beşer şaşar. Bizim de evlatlarımız var, böyle büyük konuşmayın. 

Bı alışveriş yaparken az çok hesap kitap yapıyorsak insanlarla ilişkilerimizde öyle olmalı, bu büyük konuşmak değil düşünmeden davranmanın sonucu bana göre 

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Yakınından biri ise konusup kafasını acabilirsin uyarabilirsin bilmemezlikten gelmen sonradan okişinin başkalarından duyarsa sana böyle birsey geldiğini sana karsı kırılabilir 

Yakınım erkek işte eşime de diyemem bana böyle resim geldi diye yani ona gidip desem daha da kahrolur bnden duymasın istiyorum ömür boyu yüzüme bakamaz utançtan gördüğü yerde utanir yani biliyorum yakınım çünkü .

önce (416 puan) tarafından

Erkek olması büyük bir skntı iste msj atan kişiye bana niye gönderiyorsun amacın ne deseydin evli isen bunu yapması büyük bir yanlış

0 oy
önce (5,661 puan) tarafından

Nasıl yani. Yabancı numara senin numaranı nasıl bulup attı? Hiç bir şey yazmadı mı yada sen sormadın mı nedir bu diye

.

Bence kıza söyle en azından bilip ona göre önlemini alsın yazık 

Yakınım erkek.Bunu ona söylemem imkansız yani nasıl diyim senin müstehcen fotonu bana atmış desem daha da kahrolur biliyorum . yüzüme bakamaz ömür boyu.Hic birşey atmadan kızın biri atmış böyle fotoğraf bn ilk başta gercekten dolandırıcı diye açmadım msji sonra baktıkça şoklara girdim 

Ayyy erkekse daha kötü 

Atan kişiye sormadın mı ben ne alaka diye 

0 oy
önce (2,775 puan) tarafından

Tabiki soylemelisin kıza bu ne kadar büyük bir suç haberin var mı ? Ya sen söylemedin diye atan kişi başkalarına da atmaya kalkarsa kızın gidip o numarayı polise vermesi lazim

Kız değil yakınım erkek yani görmemem gereken bişey gördüm .Eşime de nasıl diyim bunu fotoğrafı sildim yani utanır bn nasıl söyleyim .Belki de attı bile ya .Ulan şaşırdım napicami yeminle

önce (2,775 puan) tarafından

Kadın erkek fark etmez bana göre. Eşine söyle sonuçta girip bile isteye bakmadın güzelce anlat ortada şenlik bişey yok . Sen soyleyemezsen eşin söylesin arkadaşına 

0 oy
önce (765 puan) tarafından

Telefonu hacklenmiş olabilir mi acaba. Çünkü hackleyip banka hesaplarına erişip kndilerine alıyolarmış paraları. Sonra da fotograflarla oynama yapıp tehditle para istiyorlarmış

0 oy
önce (2,255 puan) tarafından

Kızla konuş. Sonra savcılığa gidip şikayette bulunun beraber. 

0 oy
önce (127 puan) tarafından

Utandırmamak için söylememek bence mantıklı değil çünkü kız bariz şantaj ve tehdit altında olabilir ve bu çok büyük bir suç yani intihar etmesini engel olabilirsin ama söylemezsen daha farklı kişilere de gönderebilir dur durak bilmeden bence savcılığa suç duyurusunda bulunun birlikte

Kız değil yakınım erkek.Kiz olsa direkt söylerdim ama erkek olana nasıl söyleyim bilmiyorum daha da kötü olir inşallah sadece bana atmıştır.Resmen suç işliyo.Kendi dertlerimi unuttum yemin ederim

0 oy
önce (5,158 puan) tarafından

Hadi o atan kişi diğer akrabaların numarasını da bulup onlara da atarsa bnce soyle ki arkadaşın da önlemini alsın 

0 oy
önce (10,845 puan) tarafından

Üstünü örtermezsin kızla birlik olup şikayet etmelisiniz 

Erkek bahsettiğim kişi 

önce (10,845 puan) tarafından

Arkadaşın mı erkek

0 oy
önce (363 puan) tarafından

Sana geldiyse başka kişiler de gitmiştir kesin polise gidin mutlaka

Msji sildim eşimin görmemesi için yani her bakımdan kötü oldum 

0 oy
önce (307 puan) tarafından

Bence eşini söylemelisin Direk şikayeti bulun Daha neleri yapmaz bilemezsin Sonuçta Ama Cidden Eşini anlattın otur güzellikle konuş güzel dile anlat Belki eşin Uyarır ama umarım polise gidip şikayeti bulursunuz 🙏🙏

0 oy

Numaranın başı nasıldı? Bir arkadaşa ve akrabalarına da böyle mesajlar atılmış. Şantaj yapmak için yapıyorlar yeni dolandırıcı numarası Buda kanmayın 

0 oy
önce (191 puan) tarafından

Yakınınız erkek ise keşke silmeden önce eşin nasıl biri ne tepki verir bilmiyorum ama eşine söyleseydin o konussaydi en azından haberi olsaydı belki başkalarının da eline ulaştı bu çok daha kotu bişey elinde delille beraber şikayetçi olurdu eşiniz kendisine gönderilmiş gibi davranabilirdi onun iyiliğini düşünün ve hemen sikayeci olun 

0 oy
önce (29,498 puan) tarafından

Polise gidin bunu snaa atan sitelere vs dağıtır Allah korusun

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Bir yakınınız olan erkeğin müstehcen fotosunu niye size atıyor o kız?  Bunda bir gariplik yok mu 

önce (3,126 puan) tarafından

Bende anlamadım yani atan kişi kim tanıdık mi kuzeni tanıyor mu tanimiyorsa insan korkuyor artk tekefon kullanmaya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde aysegulhanim (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.