Eşim işten gelir telefon, tuvalete gider telefon. Bir şey derim o telefonu bırakana kadar dediğim işi yaparım. Çocukla ilgilenirken bile telefon. Sizinde eşiniz böyle bağımlı mı? (Konuşmak, trip atmak, kızmak, küsmek işe yaramıyor)
Aynen bu anlattığım gibi işten gelir telefon tuvalette bir saat telefon çay içer telefon en sonunda da yatar uyur bizimde bu rutin oldu
İçimden muhabbet etmek dahi gelmiyor artık :/
Bizimde ya bu aralar sıkıldım bende
parfüm sık saçlarını falan yap bı kahve yapıp yanına git bakalım hala telefona bakmaya devam ediyorsa telefonu kafasında parala😀
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ona öyle şeyler yapmak içimden gelmiyor :/
Benimki de öyle telefon yüzünden bir gün bırakıp gideceğim. Her şeyi denedim sonuç alamadım ama artık iyice uzaklaştım umrumda olmuyor
Benimkide boyle.Kizsam ,kussem fayda yok.sevdiyimden hemen cabucak barisiyorum
Ben artık yok sayıyorum ne yaparsa yapsın sen de boşver karışma ne yaparsa yapsın ileride çok pişman olur bu yıllarını telefonda geçirdiği için
Yani ben o kadar telefon meraklisi deyilim .Ancak oyun basia bir sey diyil yaptigi
Bende iyice uzaklaştım. Muhabbet etmek dahi içimden gelmiyor. Çünkü benimle konuşurken bile gözü telefonda.
Tut telefonu ya duvarda kır yada kafasında
(Gerçi bende işe yaramadi ama dene belki sende yarar)
Ben öyle biri değilim maalesef :/
Zaten kafada kırma mecaz anlamda diyorum. Tabikide bende yapmamışım. Ama duvara fırlatmışlığım yere fırlatmışlığim var
Sabahtan beri bunun üzerine tartışıyoruz dersem yeridir
Herkesin ortak sorunu
Maalesef
çağımızın en büyük belası şu telefonlar. güzel güzel uyar, yoksa bi arkadaş yazmış. bir cinnet anında duvarda patlat. ben yaparım öyle bir deliyim.
Ben onu yapamam işte
Tlfnu al sakla verme
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Evde 3.dünya savaşı çıkar
Cıksın bu evde tek yaşamıyorsun gözün benide görsün de
Evliliginiz kac sene oldu bilmiyorum ama 7 seneden sonra pek umrunda olmuyor...hatta ilk 5 yıldan sonra
3 yıllık evliyiz ve bir de kızımız var
Allah'ım bağışlasın yavaştan başlarsiniz takmamaya...zaten çocuklar anlıyor telefonla ilgileniyorsa kendisinin yok sayıldığı gibi hissediyor...aslında toptan hayatımizdan çıksa keşke lanet telefonlar
Bağımlıydı telefonu tuzla buz oldu 2 senedir sıkıntısız
Ben telefonunu kıramam
Yani telde dizi izler işlerim varsa izlemesine izin veririm sonra ben gelince bırakır sohbet ederiz genelde ben yada o telde fazla vakit geçirirsek birbirimizi uyarıriz
Bizde uyarı, konuşma faslı çoktan geçti.
Allah kolaylık versin inşallah size 😕
414,011 soru
12,460,787 cevap
46,702 kullanıcı