+1 oy
184 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bir batıl varmış ilk çocuğun ensesine Bakarak bir sonrakinin cinsiyeti hakkında yorum yapılıyormuş, batıl ama merak ettim sizce ikincisi nedir 

image

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

yani keseden cinsiyet tahmini bundan daha mantıklı bacım😂 boşver böyle şeyleri 

(7 puan) tarafından

Bizimki merak daha öğrenmeye çok var 

tarafından

eskiden belirleme yöntemi yokken hepsi uydurmuş. mide bulantısı çekenin kızı olmuş kızlar mide bulantısı yapar demişler. oğlanda 9 ay boyunca bir şey yiyemeyenler biliyorum ben. yok karın şekline bakmışlar, beni gören oğlun mu olacak diyordu hep, kız dediğimde şaşırıyorlardı. 

-Reklam-
+1 oy
(1,155 puan) tarafından

Enseden nasıl anlaşılıyomuş ki  merak ettim çamaşır suyunu bile duymuştum bunu ilk defa duydum 🤣

0 oy
(76 puan) tarafından

Çin takvimine bak Benimki hepsinde doğru çıktı Sende dene 

0 oy
(29,579 puan) tarafından

Dediğin gibi batıl destekte inanmamalisin batil inanç çünkü 

0 oy
(6,451 puan) tarafından

Evvel ve ahir olan Allah'tır herşeyi yanlızca o bilir bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ve tabi rabbim her iki meyveden de tattırsin inşallah 

0 oy
(307 puan) tarafından

Onu bilmem ama fenal DNA testi varmış 10 haftadan sonra net belli oluyormuş 

0 oy
(1,280 puan) tarafından

Yazık birde cocugun ensesini çekip atmış 😂😂😂inanma böyle şeylere kese fasulye gibiyse erkek dediler kız oldu tatli erkrkt dediler kiZ oldu kusma azsa erkek dediler kız oldu benim de dah cinsiyet belli değil post bile açtım keseye bakın diye ama gerçekten sonra düşününce saçma olduğunu anladım 

(7 puan) tarafından

Yazık falan derken üslubuniza dikkat edin, size yazık ki batıl dediğim şeyi kaale almissiniz

(7 puan) tarafından

Bende biliyorum ciddiye almamız gerektiğini kaseye bağlı olduğunu kendime eğlence arıyorum 

(1,280 puan) tarafından

Foto attiginy icin kaale aldım yoka almazdım zaten kaale :)  biliyorsanız sıkıntı yok iyi eğlenceler 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
25 cevap 9,378 göst.
+1 oy
8 cevap 320 göst.
0 oy
12 cevap 258 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yuska (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,700 soru