Çok şükür işlerim temizliğim bitti bır perdeyi süslemem kaldı bi'de yarın kapıyı süslücem Tmmdır ha bıde oglumun sünnet kıyafetını ütülücem yarın ev aşırı kalabalık olcak yoğun bir gün beni bekliyor bir yandan da 10 gündür hastayım hayırlısıyla bır atlatsam üstümden büyük yük kalkacak 😊
Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin inşallah Yeşim'im ❤️🥰
Tşk ederim sümeyyecimm😘
Allah damatlığınıda göstersin Allah kabul etsin:)
Amin canım saolasın🤲😊
Kolay gelsin canım Rabbim damat olduğunu askere gidip geldiğini de göstersin inşallah ❤️ benimde oğluşum var 4 buçuk aylık onu da sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum kıyamıyorum 🥰🙃
Maşallah canım 🥰 annelik işte insan korkuyor 🙃
Çok iyi anlıyorum canım seni ama inan büyüdüğü zaman daha zor geçiyo çevremden gördüm çünkü küçükken daha kolay geçiyo
Herkes öyle diyor bende o yüzden küçükken karar kıldım inşallah güzel bir şekilde atlatırız bizde 🙂
İnşaAllah canım hayırlısı olsun şimdiden 🤲☺
Teşekkür ederim sizede ❤️🫶🏻
Canimm hayırlı olsun şimdiden 🥰🥰
Saol canım benım bır atlatsam da stresi bitse ☺
Biticek kiz 1 gün dayan güzel geçsin yeter 😍
Aynen öyle inşaAllah güzel geçer 🥰
Aaa nıye kımse yazmadı 🧐😠
Coook güzel bir duygu allah damat olmayı nasip etsin göstersin inşallah ❤️ 🥰 ☺️ u
Amim canım benım ❤❤
Allah damatlığın görmeyi nasip etsin canım 🥰
Saol canım amin 🤲❤
Maşallah canım benim ❤️
Saol canım❣️
3 tane is saydin masallah uzun isler. Ben halletmeden uyuyamazdim 😁 Allah kabul etsin daha buyuk murvetlerini gorun insallah 😊
Hahah kız perdeyi süsledim daha demın şimdide ütü yapcam kapıyı yarına kaldı eşim cıft taraflı bant alcak bugün gündüz aşırı yoruldum ıkı gündür temizlik yapıyorum
Ayy ben cok stres olurum oyle organizasyonlarda da ondan canim. Ne guzel bitirmissin kazasiz belasiz gecsin duaniz insallah.
Hiç sorma bende aşırı stres yapıyorum bıde hastayım daha da kötü oldum yarın bır bitse güzel güzel şekilde ❣️😍
Biter gider insallah canim Allah yar ve yardimcin olsun sifa versin insallah
1,493,350 soru
24,400,034 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın