Selamünaleyküm hanımlar siparişim bitti yorumlarınızı merak ettim sayfamda resimde yazıo takip etmek isterseniz desteklerinizi bekliyorum..
Hiç anlamam ama çok güzel görünüyor bol bereketli kazançlar nasip etsin Rabbim inşallah
Teşekkür ederim canım instagram dan desteğini bekliyorum duan içinde ayrıca teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım bende yapıyorum
Ellerine sağlık canım seninde çok güzel olmuş
Teşekkürler canım
Canım bide fiytini merak ettim bende 550 TL'ye dedim ama ucuz demişim her duyan 800 yapıyoruz u örnekleri diyo..
Gerçi seninki çok daha zor bir model ama sence bu ne kdr elimdeki yani
Eline sağlık canım pek güzel olmuş.
Yalnış anlama fiyat olarak ne kadar acaba
Özelden dönüş yaptım canım
Teşekkür ederim
Maşallah ellerine sağlık çok güzel olmuş keşke bizim oranın örnekleri de bu kadar kolay olsa
Doğu lusunuz sanırım ama bu model de zor
Hayır yani kadın fikir sormus ve sayfa ismini yazmış ne var bunda uygulama kendiyle çelişiyor herhalde kadinalr toplandık sayfası kadının kadına destek.olmasini mi engelliyo
Yok doğuyla yakından uzaktan alakamız yok bizim köyde düğünlerde şalvar ceket takım üstüne de ağır örnekli krep deriz iğne oyaları örtülür Eskişehirliyiz
Modelleri merak ettim her yöre modeli kendine özeldir
Şu kahverengi şuan benim elimde kardeşimin çeyizi için isliyorum
Bunlar farklı ilk defa gördüm tel kırma dedikleri bumu
Yok tel kırma farklı bunun alt kafesini elimizle atıyoruz üstüne kanaviçe işler gibi kareleri doldura doldura işleme yapıyoruz . Bu attiklarim daha hafif millet kafayı yedi böyle renk geçişli falan yapiyo artık ben köyde oturmayinca 3 5 yaptım yeter diye
Farklıymış elinize emeğinize sağlık
411,662 soru
12,392,700 cevap
43,894 kullanıcı