+2 oy
370 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,254 puan) tarafından

image

Bbu balon 🎈 kutuları çok hoşuma gidiyor eşime doğum hediyesi olarak al  diyorum 🫠🤭 fiyatını sordum 1200-1500₺ civarı degişiyormoş çiçekten daha güzel😍💓 bence

8 Cevaplar

+2 oy
önce (5,651 puan) tarafından

Ayy canim dogum hediyesi olarak daha kalici bisey istesen :) kendine ozel bisey iste.

Dogumdan bi kac ay sonra evde koyacak yer bulamayacaksin. Bebek ayaklaninca da evden gidecek:D

önce (2,254 puan) tarafından

İki kızımda var aslında hep uzanıp eklemek isteyecekler patladıktan sonra da cöp doğru ✅ aslinda

önce (5,651 puan) tarafından

Cocugunuzda mi var ,ben ilk hamileliginiz sandim :)

Patlatiliyo mu bi de. Ayy ne gereksiz seyler para tuzagi. 

Su klasik uzerinde bebek olan ciceklerden annem almisti ben onu bile cope attim bebegim ayaklaninca bozdu.

-Reklam-
0 oy
önce (431 puan) tarafından

Evet cok guzel gösterişli

0 oy
önce (52,058 puan) tarafından

deger mi değmez bence de gereksiz guzel ama resimden evimde olsun istemem 

0 oy
önce (18,782 puan) tarafından

Hayatta vermem ona o parayı kullanılmayan hediyeye karşıyım evde kalabalık edip atsan atılmaz satsan satılmaz bir şeye dönüşecek 

0 oy
önce (987 puan) tarafından

Evet güzel ama çok pahalı bu tarz şeyler ben buns vereceğime çocuklarım için albüm yaparım daha güzel olur hem hatırası kalır gibisinden düşünürüm hediye de hiç istemedim eşim çiçekte almadı ama dert etmedim sonrasında bana Euro altın getirip durdu ben yatırım için sanıyordum meğer bana hediye getiriyormuş 😂😂😂

0 oy
önce (351 puan) tarafından

Asla böyle bir şeye para verdirmem hiç bişey almasın daha iyi :)) hahah ben böyle şeyleri israf görüyorum evde fazlalık gözüme batar atarım bir Demet çiçek bundan daha iyi:)) doğumda çeyrek bileklik beş tas almıştı özelde yptm sonrasında özelde tedavi süreci vardı neden aldın diye kızmıştım ikincidede kolye almıştı yani bana Özel benim için bişey alınıyorsa hediyedir benim düşüncem 

0 oy
önce (29,516 puan) tarafından

İnan kalabalık daha kalıcı birşey alabilir 

0 oy
önce (136 puan) tarafından

Ben böyle bir şey yerine kullanabileceğim bir şey istiyorum 😁 ama güzel tabikide senin fikrin. Yorumdada yazmışlar çocuktan sonra pek durmuyor böyle şeyler büyüyüp ellicek edicek yerin de yoksa çok sıkıntı olur 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 163 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
28 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 173 göst.