+1 oy
470 göst.
önce Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından

En son 5 yıl önce lohusayken böyle üşümüştüm Şimdi yine üşüyorum  . Balkondan bişey aldım camlı kapalı balkon içim titredi resmen. İyice kalın giydim daha sırtımda rüzgar esiyo sanki. Geçen günde böyle oldu. Benim gibi olan var mı? 

17 Cevaplar

0 oy
önce (13,729 puan) tarafından

ateşin olmasın sakın

önce (717 puan) tarafından

Ateş yok elim ayağım soğuk. İki kat giydim kombi açık bide elektrik sobasını açtım 

-Reklam-
0 oy
önce (1,048 puan) tarafından

Ben o gün çok yorulduysam en ufak esintide üşüyorum ve asla geçmiyor. Anca dinlenmem lazım. 

Yorulmadığım gün yok sanki 

0 oy
önce (334 puan) tarafından

Valla bende gittim peteği yükselttim battaniyenin altına girdim sanki kar evin içine yagdi

Burda kar yok ama buz gibi soğuğu var

0 oy
önce (2,708 puan) tarafından

Gerçekten çok soğuk ben 2 kıştır böyle soğuk görmedim 

Elektrik sobasını da açtım daha ısınamadım 

0 oy
önce (10,187 puan) tarafından

Ben soba kurdum az öncede odun attım sıcak sıcak otuyoruz tabi odadan çıkamıyoruz ev buz 

önce (1,301 puan) tarafından

Bizim evde sobalı oturma odasında uyuyoruz mecburen çocuklar küçük diğer odalar buz  gibi

önce (10,187 puan) tarafından

Benimde evde doğalgaz yok ya elektrikli soba yada odun kömür sobası e elektrik malum 1.50 aşarsan ceza geliyo. Bizde mecbur soba kurduk dediğin gibi hepimiz aynı odada uyuyoruz ev buz bir ida dışında 

Bizde elektirik sobası+klimayla ısınalım dedik de 7 bin fatura geldi

Bizim doğalgaz 1850 geldi elektrik 500 tl geldi.7 bin fatura çok gelmiş size

Evet canım bizim elektirik faturası çok geliyor bizde anlamadık ama klima elektirikli soba kullanmadığımız ay bile 3 bin geliyor çokda dikkat ederim açık lamba fln asla bırakmam

0 oy
önce (29 puan) tarafından

Valla bende çok üşüyorum aynı dediğin gibi içim titriyor benimde

Sıcak bişey içecem belki öyle geçer 

0 oy
önce (686 puan) tarafından

Ayy bende de olmuştu lohusa sitmasi oğlum 38 günlükte akşam saat 11 eşim işten geldi ortada bisey yok ev sıcacık ay beni bi üşüme bastı dişlerim çatır çatır birbirine vuruyor sanki kqr ortasında tişörtle kalmış gibiyim eşim bi geldi ben battaniyeyi sarmisim ilk şaka zannetti abartma dedi beni bi titreme aldı dişler birbirine çarpıyor ay ben bi korktum gitti elektrikli sobayı dibime soktu yok banamisin demedi çay getiriyor yok . Ama çay içerken hafifledi.  Bi 5,10 dk sürdü eşim nobet geçiricem zannetti . Acile götürüyordu az kala sonra durdu normale döndüm.  Ama ateş olmadı 

Yok lohusa değilim 

Aa neden acaba sistemik rahatsızlığın varmi yada kronik veya kansızlık 

Yo hastalığım yok ama bu sene böyleyim

Anladim bi dr a görün istersen değerlerine baksınlar istersen hormomalr. Felan bi anormallik varsa senin için git bence üşüme gelmesi en basit kansızlık düşündürür.  

Evet haklısın en son bi sene önce baktırdım d vitamini düşüktü 

0 oy
önce (20,272 puan) tarafından

Ben de geçen gün öyle bı üşüdüm. Banyoda. Aayy öldüm ya. Asla ısınamadım. Kat kat giyinip yattım. Ancak ısındım 

İki kat giydim daha sırtımda belimde rüzgar esiyo sanki 

önce (20,272 puan) tarafından

4 kat giy o zaman. Yatağın icind de gir yat. 

Yeşilçay içecem içim ısınsın

0 oy
önce (1,010 puan) tarafından

Bende evin içinde kısa kollu duruyorum içim yanıyor niyeyse, ama hava -2 geceleride üzerim açık uyuyorum 4 aylık hamileyim hormonlardan mı bilemedim 

Olabilir hamileyken bende sıcaklardım hep

0 oy
önce (349 puan) tarafından

bende öyleyim hastayım cunku

Benim bişeyim yoktu balkona çıkıp geri girdim hemen o ara oldu ne olduysa. Geçmiş olsun size

0 oy
önce (5,256 puan) tarafından

image

image

Yokmu artıran dahada buz gibi valla 

Konum Ankara paylaştım ya canım hissedilen -8 ama 😂

Ankaranın neresi bende ordayım

Pursaklar canım sen nerdesin 

Altındağ ama pursaklar daha soğuktur daha önce orda da yaşadım biliyorum

önce (90 puan) tarafından

Gaziantep 40 ta yakıyoruz 

0 oy
önce (703 puan) tarafından

Benim bugün böyle oldu anlamadım çok üşüdüm 

0 oy
önce (1,816 puan) tarafından

Kansızlık falan olabilir mi nane limon yap sıcak sıcak iç çok iyi gelir

0 oy
önce (2,299 puan) tarafından

Çok normal çünkü hava buzzzzzz 🥶🥶🥶

0 oy
önce (479 puan) tarafından

Canım Perşembe günü benim hicbiseyim yoktu . İşim vardı dışarda çıktım. Dısarda öyle bir rüzgar esiyor ki hava çok soğuktu. Öyle toplasan belki 5 dk yoktu o rüzgarda kaldım. Eve geldikten sonra önce bi titreme geldi. Daha sonra üşümeye başladım. Baktım ışınamiyorum 2 kat üst üste giyip battaniye bin altına girdim. Bu uyandığımda varya ateşim 38 buçuk dereceydi.

0 oy
önce (90 puan) tarafından

Bende hiç böyle birşey yoktu takı ilk kızımda sezeryandan 10 gün sonra tek başıma duş aldıktan sonra bir anda banyodan çıkarken kapıda üşüme titreme geldi tüm vücudumu sardı özellikle belden geliyor sanki sonra avuç iclerim ayak tabanlarına kadar sızı hissediyorum tam 7 yıl oldu ani bir sıcak ortamdan soğuk ortama girince oluyor hep çok kötü bir şey ya şuan 7 yıl oldu 3. Sezeryanim yine sık sık öyle oluyorum çok kötü bir durum ve geçmiyor ara arar hep oluyor 

0 oy
önce (820 puan) tarafından

Bağışıklık sistemin düşmüştür önlem al ki hasta olma vucut hasta olmamak için direniyoda olabilir parol dengeleyebilir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 141 göst.
5 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mizgn_01 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
11 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
12 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 334 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,177 puan) tarafından soruldu

411,823 soru

12,397,405 cevap

44,243 kullanıcı

Kategoriler

...