+1 oy
132 göst.
önce Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

4 aylik kizim grip oldu burnu akiyor öksürüyor surekli agliyor evde nasil cabuk gecer yardimci olur musunuz

8 Cevaplar

+2 oy
önce (2,824 puan) tarafından

Benim oğlum 2 buçuk aylıkkken aynı senin dediğin gibi olmuştu sağlıkocağına götürdüm bol bol emzir ilaç yazmıcam dedi neyse eve geldim 2 gün oldu hala geçmedi çocuk daha kötü oldu nefes zor alıyordu hemen acile gittik grip olmuş 1 hafta boyunca hastaneye gidip geldim hava verdiler ilaç yazdı da öyle geçti şuan 3 buçuk aylık bence sen hastaneye git Allah korusun ciğerlere inerse daha kötü olur çocuk 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,262 puan) tarafından

Anne sütü 

Anne sütü 

Anne sütü 

Emmiyorda olabilir tabiki o zamanda ekstra yapacak birşey yok canım 

Burnunu açık tutup odayı nemlendireceksin 

önce (22 puan) tarafından

Emiyor canim ama 2 gundur gecmedi 

önce (5,262 puan) tarafından

Geçmiş olsun ekstra yapacak pek biriey tok bebişlete 

önce (12,961 puan) tarafından

Sarımsaklı bal ye bol bol öyle emzir sürekli iyileşir Allahın izniyle. Burnunuda hep açık tut

+1 oy
önce (303 puan) tarafından

Emiyorsa bol bol emzir canım birde duş çok iyi geliyor gripken rahatlatıyor ondan sonra uyut aşırı kalın giydirme burnunu sürkeli temizle tıkalı olmasın ondan da ağlar huysuz olur nefes alamaz arada su ver çay kaşığı ile ilaç yerine bunları yapabilirsin ama bol bol emzir normalde de grip hemen geçmez ki 1 hafta 10 gün sürüyor genelde 

+1 oy
önce (987 puan) tarafından

Emzirdiğin için bence hemen geçer banyo yaptır ve burnunu sürekli temizle burun temiz olunca hastalık gerçekten hafifliyor benim oğlumda 4 aylıkken grip gibi bişey olmuştu sadece emzirip burnunu açtım küçük olduğu için zaten hastanede kolay kolay bişey yapmaz canım dediğim gibi burnunu temizle bol bol emzir yeter 

+1 oy
önce (717 puan) tarafından

Şuan kızım 5 aylık ağzı burnu gözü her yeri akıyor acile gittik antibiyotik verdi. Evde pek birşey veremezsin emzirmekten başka bence bir acile git 

2 aylıkken de vermişlerdi maalesef 

önce (467 puan) tarafından

Ay keske kullanmasan canim bol bol emzir 

Emziriyorum zaten ama yavrum gözümün önünde inliyor ağrısı var hiç olmadığı kadar huysuz. Normalde bebeğim maşallah hiç ağlamaz uykudan bile gülerek uyanır ama bu hastalık yüzünden hep ağlayarak uyanıyor uykularından göz yaşı ile ağlıyor. Daha önce de gitmedim gitmedim sonunda mecbur kaldık gittik doktora ilaç verdi öyle düzeldi 

önce (467 puan) tarafından

Ay kiyamam rabbim sifa versin  insallah 

Amin canım Allah razı olsun 

+1 oy
önce (8,132 puan) tarafından

Bol bol emzir. Benimki de hasta 15 aylık ama ilaçtı bitkiseldi iciremiyorum pek sürekli emziriyorum 

+1 oy
önce (1,310 puan) tarafından

Yapacağın en iyi şey ciğerlerine inmeden serum fizyolojik ile burnunu açık tutman. Eğer burnu tıkalı devam ederse memeden de kesilebilir çünkü nefes alamazsa emmez. 

0 oy
önce (1,336 puan) tarafından

4 aylık bir bebek evde tedavi için çok küçük hızla ciğerlere inebilir. Doktor görüşü almanı tavsiye ederim. Burnunu sürekli açık tut serum fizyolojik ile yıkama yap. Ateşi yoksa ağrı kesici niyetine şurup verme bağışıklığı daha çok baskilamis olursun

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 50 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.

412,337 soru

12,412,467 cevap

44,908 kullanıcı