0 oy
131 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,989 puan) tarafından

Günaydın kızlar

Oğlum 3 yaşında son 3 4 aydır ara ara geceleri uyanıp bacağım ağrıyor diye hıçkıra hıçkıra ağlıyor masaj falan yapmıyor uyuyor ama sabah uyanınca ağrımadığını söylüyor uyuşma değil uyuşmanın ne olduğunu biliyor en son dün gece ağrıdığını söyledi ve ağlarken birileri beni korkutuyor dedi rüya mı yansımamı gördü bilmiyorum 

Ayağı için hastaneye götürsem mi hangi doktora götürmeliuim

9 Cevaplar

0 oy
önce (1,161 puan) tarafından

Aynı sorun benim oğlumda da var. Ben gündüz bacaklarını çok yorduğu için olduğunu düşünmüştüm. Çünkü oyun oynarken kendini kaybedercesine oynuyor ne kadar yorulduğunu umursamadan. Çok küçükkende oluyordu uyanıp bacaklarını ayaklarını tutuyordu ama biz anlamamıştık o zamanlar. Uyku terörü sanmıştım. Şuanda da olmaya başladı ama dikkat ettim ne zaman gündüz çok yorulsa gece bu şekilde uyanıp ayaklarını tutuyor ağrıdığını söylüyor. Doktora götürmeyi düşünüyorum ama önümüzde ameliyatımız var ondan sonraya kalacak. 3 yaş 9 aylık.

önce (1,989 puan) tarafından

Yorduğu için olduğunu hiç düşünmemiştim gözlemleyip öyle bakayım bende yorulduğu zaman mı oluyor benim oğlum da öyle atlıya zıplaya oynar

önce (1,161 puan) tarafından

Sömestr tatilinde ablam geldi ziyarete. Onun oğulları var benim oğlumdan büyük. Çok fazla atlamalı zıplamalı oynadılar. Uzun zamandan sonra ilk defa o dönem oldu hemde birkaç gece üst üste. O zaman dikkat ettim çok oynadıkları zaman oturup dinlenmesini sağladım. Aşırı yorulmadığı geceler olmadı. Öyle kanıya vardım bende yoksa bende aşırı korkmuştum bebekkende öyle olduğunu hatırlayınca şimşekler çakmıştı beynimde. Yinede tabiki doktora götürücem içimi rahatlatmak için 

Bende hafta bi göstereyim

-Reklam-
0 oy
önce (2,723 puan) tarafından

Benm kizimda ayni oyleydi cok soyelrdi ben cocuk doktruna goturmustm canm bana boy uzadgndada bazi cocukalrda boyle seyler goruyoruz yada bazi degerlerimde eksik oldugundada olabiliyor getrmenjz iyi olmus demisti.benm kizimda kalsiyum eksikligi vardi.suan 10yasinda ara ara hala devam eder.bence bi doktra goturmelisin cunku doktrumuz bize bazen basit gibi bisi gelebilir ama ciddi problemler yaratanda oluyor demisti.aksatma derim.en azndan kan testi falan yapio degerlerine bakilsn

Hafta içi göstereceğim

0 oy
önce (2,042 puan) tarafından

3 4 ay uzun bir sure oglumda da  oldu 4 bucuk yaşındayken falan ara ara kalkiyodu agriyor diyodu masaj yapiyodum parol veriyodum cocuk doktoruna soyledigimde büyüme ağrısı demisti ama devam ederse getir demişti 

Hafta içi götüreceğim

0 oy
önce (853 puan) tarafından

Çocuklarda bacak ağrısının sebebi büyüme aşaması imiş benim kızımda oğlum dada 3 yaşında başladılar halen de arada devam ediyor 

Öylemi etrafımda hiç duymadım ben

önce (853 puan) tarafından

Malesef bende duymamış tim dr diyene kadar 

0 oy
önce (432 puan) tarafından

Benim arkadaşın kızında da var. O da üç yaşında. Çocuk doktoruna götürdü. Ortopedi ye götürdü. Başka hastaneye başka doktorlara da götürdü ama hepsi de bir şey yok dedi.Büyük ihtimal yorulduklarından oluyor. Ama sen yine de bir göster için rahat etsin

0 oy
önce (1,157 puan) tarafından

Canım benim oğlanda da oluyor ara ara 5 yaşında . Ben götürdüm ama birşey çıkmadı büyüme atağıymış, ben çok iyi hatırlıyorum küçükken hep kemiklerimiz ağırırdı. Çocuk geliştiği için o ağrılar oluyor canım 

Bana olmamıştı yada hatırmamıyorum etrafındaysa hiç duymadım korktum ya yoruluncada oluyormuş gözlemleyip ondan sonra doktora götüreceğim cnm

0 oy
önce (880 puan) tarafından

Bence götürün 

Götüreceğim

0 oy
önce (723 puan) tarafından

Benim kızım 5.5 yaşında.birara çok sık bacaklarının ağrıdığını söylüyordu doktorumuza sordum normal dedmişti.Şuanda hala arafa söyler.Farkettim ki bir anda boy filan aatı ben ondan olabilir diye düşünüyorum.

Boyu falan aynı boy atmamış 

0 oy
önce (2,803 puan) tarafından

Kalça ultrasonu yaptırmış mıydın bebekken canım 

Yok  yapmadık küveze girdi sonra hasta oldu o bu derken atladık onu yapmadık ama ağrı kalçada değil diz ve altında oluyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 213 göst.
0 oy
11 cevap 352 göst.

412,239 soru

12,409,745 cevap

44,785 kullanıcı

Kategoriler