Beş ay oldu doğum yapalı adetim duzenliydi geçen ay lekelenme başlayarak adet oldum ve dokuz gün sürdü sürekli leke halinde bitmek bilmedi şuan adetime üç dört gün var üç dört gündür lekelenme yaşıyorum yine korkup erken gebelik testi yaptm negatif çıktı saatler sonra bile kontrol ettm hala negatifti dün lekelenme hafif kanamaya dönmüştü sanki geri kesildi yine lekelenme oluyor yeni doğum yaptığındanmi böyle oluyor ya
Canm ilk 1sene duzensizlik gayet normal.m.etme.benmde dogumumdan sonra duzenim bozuldu bende suan senin gibi oluyorm ilk lekelenme oluyor sonra adet oluyorm oda olursam yani.bi doktrada gozukebilirsn istersn
Pkosum var zatende geçen ay da sorun oldu reglmda bu ayda böyle oldu
Bilgim yok ama doğum yaptığından dolayı olabilir?
Regl olacak gbi sancım oldu dün oda kanama oldu sabah kalktm bsy yok
Rahim içi temizliyordur acaba ondan mı kaynaklı?🤔🤔🤔
Regl Olcam galiba emin deglm geçen ayda böyle oldu
Sen bence saglikocaya git kan testi ver
Günüm gecmediki daha
Lekelenme varsa gebelikten niye şüphelendin ki, korunmuyor musunuz birde canım
Korunuyoruz ya araştırdım yok yerleşme yok ovulasyon günü falan strese girdm
Korunuyorsan hamile değilsindir canım ya yeni doğum yapmışsın anca olur öyle şeyler genelde duyuyoruz stres yapma
Günümde geçmedi korunuyoruzda pkos var ondanmi böyle oluyor acaba
Doğumdan sonra böyle düzensizlikler normal canım bir yıla kadar da normal sayılıyor
Gebelikten korktm ama korunuyoruzda iyice stres yaptm :)
Yani canım gebelik korunmasaniz bir ihtimal olabilir ama hem korunuyorsun hemde zaten yeni dogum yapmışsın bir yila kadar düzensiz olması gayet normal
Teşekkür ederim
Kan testi ver sen
Erken gebelik testi yaptm regl günüm gelsin kanda veririm
Allah gönlüne göre versin
İlk 1 yıl normal, bazen erken bazen geç olabilirsiniz. Erken bitebilir çok sürebilir hepsi normal. Hamilelik için test yaptınız negatif ise hiç korkulacak birşey yok
Negatif evet pkos da var bende ileri seviyede ondan da olabilir belki
Muhtemelen ondandır ilk ay da uzun sürmüş
Ben 4 ay önce doğum yaptım ve hiç adet olmadim canım ilk 1 yıl çok normal dedi doktor
Ben kızım da 12 ayda adet oldum şimdi oğlum yaşına girecek hala adet olmadım olmaktan istemiyorum böyle hayat güzel 😭
Lekelenme oluncahamile olmazsın ki tek tük leke olur yerleşme kanaması oda adetin geciktiginden 1 2 hafta sonra
İyi bari benim kanamaya döndü ama geri kesildi
1,493,185 soru
24,397,709 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın