Kızlar bestlak damla gerçekten sütü artırıyor mu ve artiriyorsa ne kadar sürede etki ediyor
Kişiden kişiye fark ediyor başkasında süt üretimini arttırdıysa sen de arttıracak diye bir şey yok tamam hatırlamıyorum ama ben de eczaneden böyle poşet çay gibi bir şey almıştım onu kullandım anında etki etmişti ama adını şu an hatırlamıyorum artık göğüslerim böyle patlayacaktı neredeyse
Yaa internet en basmanız hatirliyamazmsiniz bebeğim geçerli aç uyuyir desem yeridir yani uyumuyor hiç de zaten bu sefer hiç yatmıyor sürekli ellerini emmiyor mama vermek istemiyorum verince sütten kesiliyor
Ay neydi acaba cayin adi
baktım canım hatırladım da Eczanede satılıyor kutuda rezene poşet Çay onu al bir günde 3 defa yapıp içiyorum ama ben doğum yapalı 2 hafta olmuştu benim sütüm de yoktu bunu kullandığımda bir su bardağı sıcak suyu koy sonra sallamalı poşeti yani paket şeklinde bir sürü var içinde bir tanesini bir bardağın içine koy ister sıcak içebilirsin ılık içebilirsin ama ben bir günde 3 defa içiyordum ondan sonra gece yarısı bir kalktım Allah'ım göğüslerim böyle patlayacaktı ağrıdan göğsümde süt çok dolmuştu ben aşırı derecede etkisini görmüştüm tabi eczanedekiler damlalar bilmem neler daha çok para ettiği için daha çok onlar kazansın diye onları sana yönelik tutuyorlar ama benim devamlı gittiğim eczane bana bunu önerdi ben gayet de çok memnunum gayet de çok iyiydi şimdi sana resimli olanını aşağıya bırakacağım ondan kullanabilirsin ama bunu da göz önünde bulundur lütfen ben de böyle işe yaradı diye sende de yarayacak diye bir kanun yok ama dilerim Allah'tan İnşallah sana da şifa olur bebeğiniz süt olur
Çok sağol canım Allah razı olsun denicem insall bebeğim 2 aylık benim ki inslalbende de işe yarar masallah sana. Bu arada
Ben aldım kullandım bende işe yaramadı valla onun yerine e bebekte süt arttırıcı çay var o çok daha işe yarıyor
Kac aylik bebeginiz
Benimde sutum cok azaldi cunku uyuyamiyorum ben sağim yapiyorum cogalsin diye ek gidaya baslayacam ay sonuna insallah
Bende mama vermek istemiyirum zaten kizim alerjik mamanin icindede yok yok maasallah palm yagi bile var
Bebeğim 2 aylık daha küçük sağım yapitigimd asüyüm var olan da gidiyor bebeğim öğün gün boyu ackaliyor ondan dolayı sağım yapmıyorum ben
411,694 soru
12,393,701 cevap
44,014 kullanıcı