+1 oy
281 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından

Kizlar eşimin ailesi herşeye karışır konuşur misafir geldiklerinde veya biz gittiğimizde bile eşim mutlaka onlarla tartışır karismalarindan dolayı bu sene nasipse tayinciyiz eşim ailesinin olduğu ili hiç istemiyordu ne olduysa 1 aydr o ili istemeye basladi bugünde gltmis aynı binada ev bulmuş orayı alalım diyor bine 12 katlı ve Maraş depreminde hasar görmüş bir bina üstelik aynı binada olsam bana hic rahat vermezler kayınvalidem yine neyse ama kayınpederim inanılmaz konuşuyor karışıyor üstelik çok kırıcı ve üstüne yürüme huyu va eşim bile babası ile geçiemezken niye diplerine gitmek istiyor anlamıyorum hemde binanın hasarlı olduğunu bile bile 3 milyon niye yatirayim ben o daireye ben istemiyorum o daireyi diyince bozuk attı bide

17 Cevaplar

+1 oy
önce (55 puan) tarafından

Ay sakin sakin ben aile binasındayım eşim hemşire istese tayin verebilir maddi sıkıntıdan dolayı vermek istemiyor. Aklın varsa aynı apartmanı bırak aynı şehire bile gitme yerinde olsam diretirim sonradan çok büyük sorunlara sebep olabilir şimdi bozulsun araniz ilerde aile filan daha çok sorun çıkar 

önce (52 puan) tarafından

Canım enişte ile meslektaşız eşimde sen geçe nöbete gidersen annemler olur falan diyor işte ama ikinci bir meslegim var mühendisim gerekirse ordan devam ederim diyorum bende burda çalışmıyordum orda başlayacağım için nöbetler de nasil olacak bilmiyorum 

önce (55 puan) tarafından

Vallaha siz daha iyi bilirsiniz ama bence hiç  o yola girme derim.

-Reklam-
+1 oy
önce (11,659 puan) tarafından

Sakın sakın kendin söylüyorsun bak eşinin aklına bir şekilde girmişler. Sen müsaade etme yoksa çok üzülürsün 

önce (52 puan) tarafından

Değil mi ya tamam illa ki faydaları olur ama zararları daha çok olur diye düşünüyorum 

+1 oy
önce (6,298 puan) tarafından

yani karisiyorlarsa ayni binada ev almak buyuk cesaret. bide ay i ili bile istemiyormus ilkten. ne olduki acaba degisti. ayni il sorun olmazda ayni binayi bence kesinlikle kabul etme. herseye karisirsa cat kapi gekir gider de. en azindan iki sokak otede ev bulun

+1 oy
önce (2,993 puan) tarafından

Sakin pes etme kararında, huzur istiyorsan uzak ol tatlı ol

+1 oy
önce (20,336 puan) tarafından

Bacım kafayı yemediyseniz gitmezsiniz. Bence orda asla huzurunuz olmaz. Anlattıklarına göre. Eşinin fikrini ne değiştirmiş onu merak ettim

+1 oy
önce (13,837 puan) tarafından

Aklın varsa restini çek ve gitme. hele hasarlı bina eşin aklını mı kaybetti bir yerde

+1 oy
önce (60 puan) tarafından

Benim annemler ile kaynanamlar aynı yerde yaşıyor annemlere yakın olmayı çok istesemde böyle birşeyi yapmam çok zor olur ondan dolayı onlara uzak yaşıyorum 

0 oy
önce (1,201 puan) tarafından

Cinnet geçirirsin asla gitme diret sinir krizi geçir yinede gitme.

0 oy
önce (3,757 puan) tarafından

Kesinlikle aldırma ailele yakın oturmak dan daha büyük sorun var hasarlı eve bile bile alınıp oturulurmu küserse küssün sakın oturma

önce (2,042 puan) tarafından

Eskişehirde yasayan seda sen miydin cok varda karıştırdım :)))

önce (3,757 puan) tarafından

Evet bendim canım

0 oy
önce (2,558 puan) tarafından

Aklın varsa gitme baci ayrı bina huzurdur bir bina cehennemdir 

0 oy
önce (18,756 puan) tarafından

Büyük konuşmayayım ama eşim böyle bir şey dese giderken boşanma davası aç öyle git derdim 

0 oy
önce (534 puan) tarafından

Kız 3 milyona ıkı katlı daire inşa edersin 

0 oy
önce (1,835 puan) tarafından

Böyle bir ailesinin olduğunu biliyor hem aynı ile hemde aynı binaya gitmek istiyor kocanın kafasına saksı mi düştü ?bu ne cesaret, bu konu için ağzımın tadı bozulmasın susayim tamam diyeyim falan sakın deme, yoksa hayatının hatasını yaparsın, bütün kozlarını oyna ama sakiiiinnnnnn gitme, bile bile lades demek akıl işi değil 🫤

0 oy
önce (3,567 puan) tarafından

Aynı binaya asla geçme. Pişman olursunuz 

0 oy
önce (2,789 puan) tarafından

Bırak orda her gün huzurun bozulacağına 1 2 ay trip atsın asla gitmezdim ben

0 oy
önce (1,527 puan) tarafından

Elimden gelse ben ayrı şehre gitmek istiyorum . O derece yildm. Sakın deym gelme. Eşinle aranz açılır boşanmaya bile gidersinz benden söylemesi 

0 oy
önce (209 puan) tarafından

Aynı durumdayız...bu sene uzatma verdik umarım kabul olur

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 210 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dunya.dln (400 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.