0 oy
107 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (450 puan) tarafından

Ek gida icin hazirlik icin soruyirum normalde irmik koyuyordum diger cocuklarimda bu kizimda gluten alerjisi cikti o yuzden sadece princ unu kullanabilirim gibi meyve muhallebili lerine 

Bide avakado  ilk olarak verilir mi tadimlarda

4 Cevaplar

0 oy
önce (135,765 puan) tarafından

hazir alsan daha iyi evde bilmjyom nasi yapcan

yaz tatilinde 27 haziranda okul kapaniyo benimkilerin devamsizliklari yok hasta olduklarinda dr dan izin kagidi aliyom devamsizliklari ol.adi icin 20 haziranda ucak bileti almayi dusunuyom donusumuz 2 eylul okul 1 eylulde aciliyo 2 gune problem yapmazlar 

önce (5,267 puan) tarafından

Simdi benimki gidersek 6 en uzagi 7 aylık olucak. Bilet alcam yani. Oylemi

yoo almiycan mesela senin biletin 100 euroysa bebege 30 euro aliyolar ama bebek 2 yasindaysa senle ayni fiyat odemek zorundasin

önce (5,267 puan) tarafından

Hee anladim tamam

önce (450 puan) tarafından

Ben bebegime alerji testi yaptirmak icin gidecegim 

Yoksa gitmem hic

Gidiyorum 40 gunluk tatilin 5 gunu sadece annemlerde kaldim gerisi kaynanamlarda kaliyom malesef o yizden gitmek istemiyom 

-Reklam-
0 oy
önce (917 puan) tarafından

Pirinç unu hiç kullanma ya, gerek yok bence öyle şeylere. Avokado da 8. Ayda vermistim ben

Ne koyabilirim mesela meyve puresine tavsiyeniz varmi

önce (2,872 puan) tarafından

Keçi boynuzu unu falan ya da yulaf unu

Evet Keçiboynuzu unu alıp tatlandırmak istiyorum ama tamamen keçiboynuz unu ile olur mu

Yulaf gluten iceriyormu

önce (2,872 puan) tarafından

Yulafta yok diye biliyorum ama güvenilir yerden almak gerek 

0 oy
önce (1,300 puan) tarafından

Pirinç unları yoğun miktarlarda arsenik içeriyor malesef, çoğu insanda arsenik içerdiği için pirinci iyi durulamadan bebeklere vermiyor o yüzden pirinç unu biraz riskli. Besleyiciligide olmadığı için hiç gerek yok. Onun yerine yulaf, yulaf unu, 5 tahilli mamalar, keciboynuzu  unu ile verebilirsiniz. Avokadoyla da başlayabilirsiniz bir kaide yok ama onun yerine havuç ya da kabak gibi haşlama suyu veya anne sütüyle alabileceğiniz bir besin ile başlarsanız daha iyi. Çocuğunuz alerjik olduğu için özellikle besinleri tek tek birşeyler ile karıştırmadan deneyin. Tat redeptorlerinin de gelişmesi ve damak tadının oluşması içinde tek tek başlamanız daha iyi olur

5 tahilli mamalar glutensizmi peki bide yulaf gluten iceriyor mu

önce (1,300 puan) tarafından

Evet var araştırabilirsiniz. Yulaf unu da içermiyor doğası gereği. Aldığınız ürünlerin içerik bölümünden yine de dikkatle alin. Gluten içermeyen tahıllı mamalar var e bebekte bakabilirsiniz Gluten intoleransi çok yaygın birşey. Bir çok ürünün glutensizi mevcut

0 oy
önce (408 puan) tarafından

Pirinç unu kullanmadım hiç. Yulaf unu da çok acı gibi geldi. İrmik kullanıyordum ama onu da siz kullanamazmışsınız. Avokado yu da 7-8 aylıkken vermiştim. Ama doktor yarısının dörtte birini ver çok yağlı demişti. Muzla veya yoğurtla karıştırıyordum. Bazen de ezip azcık sütle yumuşatıp veriyordum

Bende muz ile muhallebi yaparim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 227 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 469 göst.
27 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu