+2 oy
168 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (202 puan) tarafından

Kızlar Trendyol dan kitaplık istemiştim Trendyol express ile geldi adam aşağı in diyor yukarı çıkarmıyoruz büyük eşyaları bende bebek var getirin ben inemem dedim hayır çıkamayız dedi geri gider ürününüz dedi aşağı indim sinirlendim sizi şikayet edecem dedim et abla iyi günler dedi çıkmaları gerekmiyor mu var mı bilgisi olan

11 Cevaplar

+1 oy
(5,141 puan) tarafından

Çoğu kargo şirketi büyük eşyalarda çıkmıyor. Ancak bana genelde anlayışlı insanlar denk geliyor bebeğim olduğunu söyleyince çıkardılar hep.

(202 puan) tarafından

Bende bebeğim var dedim o uzattı ben uzattım sonunda indim aşağı merhametsizi denk geldi bana

(6,505 puan) tarafından

aynen cogu cikarmiyor agirlari. ben eliptik aldim 30 kilo z hamileyim dedim adam sagilsun vikardi zaten asansorle cikaracak surukleye surukleye getirdi. allah afetsin 5 aylik dogum yapmaydim okadar agir seki ben katnimi kastirararak surukleyemezdim . yalan soyledim ama yapacakda bise yok:))

-Reklam-
+1 oy
(1,269 puan) tarafından

İlk defa duydum , ben kurutma makinemi bile internetten aldım , evimin içine kadar taşıdılar hep . 

(202 puan) tarafından

Haram olsun valla hakkım nasıl şikayet edilir acaba

(1,269 puan) tarafından

Müşteri hizmetlerine bağlanarak canım trendyoldan

(202 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

+1 oy
(4,508 puan) tarafından

Bende yemek takımı almıştım bu firma değil başka firmaydi ağırdı diye cikarmamisti 

+1 oy
(3,475 puan) tarafından

Ben şikayet ettim. Eski evimdeki tr kuryesi sürekli arayip aşağı inin diyodu bende küçük çocuğum var inemem asansöre bırakın diyordum. Baktim asansöre de üşenmeye başladı bu adam. Tr canlı asistana yazdim. Böyle bir uygulamamiz yok kargoyu kapıya teslim etmek zorundalar dedi. Gerekli uyarilar yapılacak dedi. Adam uyari almıştı sanırım ondan sonra hep yukarı çıkardı kargomu 😄

+1 oy
(4,280 puan) tarafından

Ben yemek takımı aldım arkadaşımın evinin adresini yazmıştım çıkartmıştılar sadece tekrar beni aramıştılar eğer evde yoksa boşuna çıkmayalım diye 

+1 oy
(837 puan) tarafından

Bazıları 10 kg max geçerse yukari biz cikarmiyoruz dedi . Ben spining bisiklet titreşim aldım iki parça biri 17,18  kilo diğeri 4 kg felan çocuk 2 yaşına yakındı adam kapıya içeri bıraktı gitti bende komşuma tutarmisin dedi.mn kadın başıma bisikleti de titreşimi de 5. Kata çıkardım  iki kişi geziyorlar  ve çok vicdansızlar ups ile televizyon geldi kapıma kadar 164 cm boyunda ups daha guzel bence 

0 oy
(316 puan) tarafından

Çıkarmıyor diye bir şey yok onların işi o çıkarmak zorundalar bazı kargocular aile apartmanı üst katın kargosunu yukarı çıkarmıyor alt katı çalıyorlar hep bir kere söyledik yukarıya çıkarmaya basladilar işleri o yapmayacaksa bıraksınlar yaşlısı engellesi hamilesi var zor geliyorsa yapmasın 

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Bende çıkarırlar diye biliyordum ama geçen bi video gördüm belli bi kilodan sonrası çıkarmaması gerekiyormuş anlamadım neden olduğunu bende bugün çocuklara kıyafet sipariş etmiştim o geldi adam aradı hemen hazırlar mısınız parayı dedi aldığıyla gittiği bir oldu evet bir sürü dağıtımı vardır muhakkak ama bazısı da biraz şey oluyor işte 

0 oy
(40 puan) tarafından

Bizimde başımıza geldi sadece Trendyol express değil hepsi aynı, alınan ürün 25 kg ve üzeri geliyorsa çıkarmama hakları varmış. Gerçi 4 kglik ürünü bile aşağı bırakıp giden oluyor 

(202 puan) tarafından

Canım gelen kitaplık 10 kilo yoktu kesinlikle 

0 oy
(2,965 puan) tarafından

30 kg ya kadar çıkarıyolar eşim çalışıyor ondan biliyorum 

(202 puan) tarafından

Bizim kargo çıkarmıyor dedi fark ediyor mu 

(2,965 puan) tarafından

Trendyol da çalışıyor zaten canm 30 kg ya kadar 

0 oy
(14,087 puan) tarafından

Ben yatak aldım hepsini tek tek taşıdı kapıma kadar çok parçalıydı