0 oy
170 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,393 puan) tarafından

Maalesef bulaşık makinem 5.5 yılda kendini bitirdi nasıl oldu anlamıyorum insanlar on on beş yıl aynı makineyi kullanıyor daha 5 yıllık Arçelik marka ve tamir parası yeni makinenin yarı fiyatına denk geliyor garantisi de olmayınca eşim o parayı tamire vermektense yenisini almaya çalışalım daha iyi dedi çünkü tamirci bunları yapınca da düzelmezse şunları da değişmemiz gerekir o zaman da bir bu kadar ek ücret çıkabilir dedi 

Ben biraz bakmaya başladım da marka olarak Arçelik Beko grubundan soğudum bu sebeple siemens bosch olanlara bakıyorum kullanan var mı ve memnun musunuz bir de kaşık sepeti üstte olup 3 çekmeceli olanlar var sizce kullanışlı mı kaşıkları tek tek dizmek zahmetli mi olur altta kaşıklık olmadığı için alandan da kazanmış oluyoruz orda 

10 Cevaplar

0 oy
önce (2,541 puan) tarafından

Bende şurada durayım alınca fikir olur banada :) 

önce (2,541 puan) tarafından

Bu arada Siemens ve borch baya tavsiye edilen marka 

önce (4,393 puan) tarafından

Ayy kimse memnun değil yıkıldım şu an bugün almaya gitmeyi düşünüyoruz aklım direk kaşıklık üstte olandaydı oysa :))

-Reklam-
0 oy
önce (4,830 puan) tarafından

Eğer apar topar iş yapan biriysen kullanışlı değil. Tek tek dizmen lazım onu kullanıp memnun kalmayan çok. 

Kaşıklık üstte olan Siemens markada 1000 tl bosch markada da 1000 tl daha pahalı 

önce (135,777 puan) tarafından

geet yaa o model iyi degil tek tek dizmeyle ugras dur ben sepetli istedim esim cekmeceli almis simdi o diziyo kasik bicak cekmeceye

Ahaha benim eşim kararı bana bırakıyor alıp da pişman olursam elini bile sürmez :))

önce (4,830 puan) tarafından

Tavsiye etmem yani çok uğraştırıyor üste tek tek dizmek 

Anladım canım sanırım vazgeçtim o modelden 

0 oy
önce (14,902 puan) tarafından

Hayır ya o kadar kötü kı sürekli uğraşıyorsun 

Yaa sen kullanıyor musun memnun değil misin canım 

Ben kullanmıyorum kullansam da değiştirirdim kesin ama yakın tanıdığımda var gittiğimde kullandım çok zorluyor ya tek tek dizmeye uğraşıyorsun çünkü 

Benim de yengem de falan var da etrafımda olan herkes alıştım diyordu kötüleyen olmamıştı hiç :(

Valla boşuna zaman kaybı bence sen bilirsin tabiki 

0 oy
önce (2,630 puan) tarafından

Arkadaşlarımın kaşıklıkları üstte o kadar zor oluyor ki tek tek uğraştırıyor diyorlar kendi makinam öyle değil onlardan duyduğum kadarıyla canım 

Ya bende sırf yerden tasarruf açısından hani alta da tencere koy ekstra tabak falan iyi olur diye düşündüm bide iki makine arasında bin tl fark var bu kez de kaşıklık üstte mi denesem dedim 

0 oy
önce (20,288 puan) tarafından

Ay ben hayatta dayanamam öyle dizmeye. Çok zahmetli bence. Tercih etmem 

Canımmm ❤️ iyiki açmışım postu ya aklım direk ondaydı bu seferde onu deneyeyim diye ama kimse memnun değilmiş ya 

önce (20,288 puan) tarafından

Bence boşver. Bana işkence gibi gelir o 

0 oy
önce (135,777 puan) tarafından

asla tavsiye etmem kasik cekmeceli olani sakin alma

Aslında aklım direk ondaydı sevdoş bu kez de onu deneyeyim diye ya kimse memnun değil tüh 

0 oy

Öneri tavsiye alayım postum yukarı :)

0 oy
önce (1,323 puan) tarafından

2 senedir kullanıyorum bosch marka hiç zorlanmadım gayet güzel bence ya en fazla 2 dk nı alır

Yaa herkes çok kötülemiş çok hevesliydim altta kullanma alanı da açılacak bu da daha çok bulaşık koyabilirim daha iyi diye ama kimse memnun değil diye soğudum şu an 

0 oy
önce (647 puan) tarafından

Yakin zamanda Profilo 3 cekmeceli aldim, bilerek boyle model tercih ettim.En ustte bicak ve kesici urunleri koyuyorum.Alt icin extra hepsiburadadan kasiklik aldim 200 tl civarina.Ben memnunum.

aslında onu bende düşündüm biliyor musunuz eski makinemin kaşıklığını vermesem onu da altta kullansam isteyince diye 

önce (647 puan) tarafından

Benim eski uyumlu degildi, yeni tip aldim, boylece araya tam oldu. Duruma gore kullaniyorum.

0 oy
önce (697 puan) tarafından

Ben bosh kullanıyorum seri4 2023 te aldım çok da memnunum . Buzdolabına ankastre setim de bosh 

Kaşıklığı üstte mi senin de canım 

önce (697 puan) tarafından

Yok canım benimki  altta ama güzel yani ne bilmiyorum ustteyse hqni bence sorarsan çok da gerekli değil. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 862 göst.
25 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 140 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,001 puan) tarafından soruldu