Pazarium
İmaj butik
moda selvim
Moda sena
Haydi giy
Modamız bir
Seninfarkin.
Feminen moda
Bunlar dışında alışveriş yaptığınız güvenli site varmi tabi öyle çok pahalı siteler değil.
Lamelif den alirim genelde
Nasıl güzel mi
Guzel görselle aynı geliyo
Ayrıca trenyoldan da yorumlara bakıp çok alırım
Teşekkür ederim canım
Onuk giyim
Nur giyim
Lalca desing
Qarmaca ipekstil ande tesettür bunlarda güzel ürünler var
Pazarium yazmaya geldim en başa onu yazmışsın 😂 ben online olarak bir ordan alıyorum
Bende çok alıyorum ordan
Tofisa Var Güvenilir site hem fiyatları ucuz ben topuklu ayakkabı çanta eşofman takımı aldım ve kaliteli geldi bir girin bakın derim 🥰❤️bu sene düğünler var ordan abiye Alaçam çok güzel kaliteli kumaşlar arkadaşlarım Ordan alışveriş yapıyorlar ❤️
Tofisa da elbiseler ve etekler inanılmaz iç gösteriyor ama ben 2 kere aldım ordan ve her iki alışımda da aynı şeyleri yaşadım
Valla arkadaşlarım abiye elbise aldığında öyle sorun yasamadilar gayret memnunlar ama senin aldığın kumaşı dan dolayı iç gösteriyordur sanırım
Ben kendim sipariş ettim yeğenime birlikte ikimizde aldıklarımızı heo farklı kumaşlardan ve özellikle astarlı olamsina dikkat ettik ama ikimize de aynı geldi. Belki düzeltmişler ama en son 3 yıl önce almıştım. Diğer kıyafetleri çok güzel ama. Gömlekleri felan olsun
He bnde sandım kumaşı güzel ama
Semre butik güvenilir ve güzel
Çok teşekkür ederim
Benim oturduğum yerde var herşey 200 250 TL çok da güzeller instegram dan bak istersen paylaşıyorlar hmd butik diye
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Ben uzerime denemeden alamiyorum bazen gozumle gordugum bana yakismiyor o yuzden carsidan deneyerek aliyorum
Ay çocukla bu bana imkansız geliyor
Bende anneme kitliyorum :) annem bakarken ben seciyorum en iyi alisveris arkadasim olur kendisi
Maalesef gurbetteyim Bi ALLAH in kulu yok
412,228 soru
12,409,499 cevap
44,774 kullanıcı