0 oy
119 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,527 puan) tarafından

Kızlar kaynanamin adı. Aklım yokmuş niye koyduysam. Ek isim de yok. Sanki adı diye farklı davranıyor da. Kendi torunu degl elik çocuğu sanki. En kısa sürede degismeyi düşünüyorum . Ne yapmam gerek

1 cevap

0 oy
önce (6,299 puan) tarafından

mahkemeye veriosun bildigim .  e devletten bir bak olmadi belki kolay yolu cikmistir . kendi adiysa daha iyi davranip sevmesi gerek . genelde yalakalik olsun diye koymak isterler ya anne baba ismini erkekler:)

önce (1,527 puan) tarafından

Kime neyi ispat ettik bilmiyorum. Ama eninde sonunda değiştireceğim 

önce (6,299 puan) tarafından

bencede asiri sacma . benimki hepden bi sacma esimin ablasi trafik kazasi gecirmis vefat etmis 5 sene evlat acisindan usuntuden annesi vefat sirozdan 45 yasta olmus kaynanam . kaynanamdan uc sinrada babasini evde ölu bulmus esim.esim hem ablasinin hem annesinjn adini koymak

istiodu kizima. yegeni var ölen ablasin oglu. e dedim belki inun kizi olur o koyar . sadece kaynanaim ismini koyduk yanina bidaha isim ekledim ben. olen birinjn ismi koymakda vok sacma niye hasta kadinin kaderini enerjisini tasisin. oglan oldu ona da kayinbabamin ismini koyun diodu herkes. busefer musade etmedim.

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 107 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ...H&E... (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 235 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 129 göst.
2 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.

412,230 soru

12,409,534 cevap

44,777 kullanıcı

Kategoriler

...