+1 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (596 puan) tarafından

Bebeğiniz kaç haftalıkken küveze girdi ve kaç gün kuvezde kaldı ? kaçıncı haftasında  kaç kilo olunca kuvezden çıktı ?

3 Cevaplar

+1 oy
(6,425 puan) tarafından

6 gun kali ilk uc gun 180 gr eksilmis. sonraki uc gu. dogum kilosuna ulasip 120 gram da almis vaziyette eve geld

(596 puan) tarafından

Maşallah Allah bağışlasın ♥️

-Reklam-
0 oy
(439 puan) tarafından

29 haftalıkken köveze girdi 2 ay kaldı 2 kilo civarında olunca ve emme refleksi tamamlanınca çıktık 

(596 puan) tarafından

Bende 31 de doğurdum tahmini hesapladım bı 50 gün kalacak gibi sonrasında kilo alımları felan nasıldı 

(439 puan) tarafından

Kövezdeki gibi hızlı olmuyor kilo alımı orada mamasina protein ilaciydi sanırım katıyorlardı. Ben evde sadece kendi sütümü verdim. Ama çok şükür iyi ve sağlıklı. 

(596 puan) tarafından

Evet serumuna protein vitamin felan demişti hemşire. Rabbim size bağışlasın inşallah 

(439 puan) tarafından

Amin cümlemizinkini inşallah 🌼

0 oy
(14,072 puan) tarafından

35 haftalık 1985 gram doğdu. önce solunum ve enfeksiyon tedavisi gördü. kilosu 2ye çıktı ama sonra indi. 1850 gram ile küvezden imza vererek çıkarttım. 

doktor taburcu etmiyordu, halimi görünce isterseniz imza verip çıkartın ama ben taburcu etmiyorum dedi. biz de çıkarttık. 

(596 puan) tarafından

Peki sonra bir sıkıntı vs oldu mu ? 

(14,072 puan) tarafından

çıkarır çıkarmaz çocuk doktoruna götürdük. detaylı muayene etti. şehir hastanesinde emzirme kliniği var, oraya yönlendirdi doktor. orda da emzirme eğitimi aldım, şükür emzirmekle ilgili sorun da yaşamadım. ama benim bebeğim ilaç tedavisi falan almıyordu. sadece kilo alsın diye bekliyorduk artık

(596 puan) tarafından

Çok sevindim sizin adınıza benim de bebeğim serum alıyor ama bugün keseceklerini söylediler sadece süt vereceklermis artık bende kilo alsin diye bekleyeceğim. Şehir hast emzirme eğitiminden sonra birde anne bebek uyumu odasi varmış orda da 1-2 gün kalıp taburcu olunuyormus

(14,072 puan) tarafından

bizde öyle olmadı. bende şehir hastanesinde doğum yaptım ama kızımı başka bir özel hastaneye sevk ettiler, yer yok diye. o yüzden uyum odası vs hiç görmedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
12 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 855 göst.
31 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 186 göst.
14 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 208 göst.
14 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu

413,193 soru

12,440,367 cevap

45,961 kullanıcı

Kategoriler

...