+1 oy
56 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,890 puan) tarafından

Kizlar altus kurutma makinesi aldim ama bu markadan memnun olan var mi yani sikayet varda bir suru sorunu olan var ama tabi herkeze olcak diye bi kaide yokta yinede kafama takildi kullanio memnun olan var mi hem makineden hem servisten

2 Cevaplar

0 oy
(4,300 puan) tarafından

Ben hem makinadan hem servisten memnunum canım Altis Kurutma makinası 9 kg aldım kupkuru çıkarıyor içindeki sensörü yüzünden benim ayarladigim saatinde değil çamaşırın ıslaklık derecesine göre kendi saatini ayarlıyor ben iki saate ayarlıyor sam o bir saatte çekip kuru çıkarıyor suyu doldu mu alarm veriyor kurutmaya devam etmiyor filtresini falan düzenli temizliyorum özellikle alt filtresini en önemlisi çamaşırlarınızı hiç kücültmedi serviste çok detaylı bir şekilde anlattı 

(2,890 puan) tarafından

Ay tesekkur edeim bende insallah memnun  kalirim cok sikeyt okudum servisiyle ilgili makineyle ilgili oyuzden tereddutte kaldim.

(4,300 puan) tarafından

Canım bide ben internetten aldım yani trendyol'dan düşün ona rağmen memnunum 

-Reklam-
0 oy
(1,624 puan) tarafından

Bende merak ediyorum güle güle kullan acaba bosch çamaşır makinesinin üstüne koyulur mu

(2,890 puan) tarafından

Tesekkur ederim canm.boyut farki yoksa neden koyulmasnki

(1,624 puan) tarafından

Acaba uyuyor mu diye merak ettim canım bazı makineler uymuyormuş araştırmak lazım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
+2 oy
7 cevap 100 göst.

Kategoriler