0 oy
77 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (6,283 puan) tarafından

kizlar duydumuzmu bilmiyorum callanetics diye bir spor hareketleri videosu var callan pinchey  diye bi abla bulmus zamaninda kesfetmis . cok guzel ise yariyor gercekten . eski bilgisayarimi buldum bugun onun icindeydi tum egzersiz videolari.  ama acamadim  bilgisayari. 

nette de bulamadim aradigim videoyu.

hareketler bunlar. ama ben callan pincheyin videosunu ariyorum eski zaman videolari 

5 Cevaplar

0 oy
önce (6,283 puan) tarafından

10 saatte on yas gencles videosunu ariyorum ozellikle

-Reklam-
0 oy

nerdesiniz giiii kimse bilmiomu 

0 oy
önce (5,460 puan) tarafından

bu ablamiz değil mi :)l

rwsim goremiyorum . eski zaman videosu 1 saatlik ama bulamadim ya  goremiom koyduysan resi 1970 80ler videosu gibi 

0 oy
önce (368 puan) tarafından

YouTube de var bildiğim 

varda farkli kisilerin . benim aradigim videomun tam hali yok kisim kisim iki uc dk videolar var

önce (368 puan) tarafından

aynn bu u gordum aradigim bu hareketler ama calan pinkeyin videosuydu . actim bugun bilgisayarimi k buldum canims sagol❤️

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Canım napıyosun dıyeti bozdum ben 1 haftadır duzeltemıyorum kendimi ya  akıl vermen lazım bana 

diyeti bozdum deme diyet bozulan birsey degil ara vermistin yarin kaldogin yerden devam et:) boyle dusununce insan motive oluyor.:) atiyorum ben bugun yesem fazladan yememem gereken birsey ertesi sabah notmal duzenime donuyorum . bozdum nasilsa bugun de yiyim yarinda yiyim dersen olmaz. :) tamm bir hafta ara vermistin yarindan devamkeee

Pekı bsıy sorcam   ben 1 hafta bastım glutensiz insafsızca şişirdim göbeği. Nasıl bır dönüş yapmam lazım  böyle zamanlarda   yanı arınma dıyetı mı dıyorlar neler yersın sen böyle zamanlarda

ben arinma yapamiyorum normal duzenime donuyorum . cunku okadar karbnhidrattan sonra ac kalinmio fazla kisamiyorum yavas yavas bikac ginde eski duzenime donuyorum

Sende insülin direnci var mı pekı  kabızlıgı nasıl çözüyorsun  kız

hep kabizim ben. zaten . ot mot bitki cayrari ile cikiom vc ye . malesef . bi kilo verip osi tamamlayinca aslinda iyi bi tedavi olmak istiyorum bu konuda. kabizken kilo da verilmio cunku. rahatsiz hissedio insan kendini. o problemi cozmem  lazim iyi bi tedavi ile doktora gidip. inslin direnci dikkt ettigim zaman dusuyor istikrarli ic dort hafta saglikli beslenince duzeniyo o ani acikmalar ataklar bi anlik krizler geciyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 501 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asabii (564 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 258 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (329 puan) tarafından soruldu