+1 oy
125 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (914 puan) tarafından

kendimi yapa yanlız hissediyorum 😪gurbetteyim ne benim ne eşimin ailesi yanımızda komşularım çok iyiler ama aile gibi olmuyo tek kızım 😪 4 yıldır Adanadayım annem sadece 2 ya da 3 kere geldi oda ne işim car benim burda falan diye söylendi hep 😪 şimdi hamileyim hep diyodu 1 ay önceden gelicem herseyine yardım edicem doğuma 2 hafta kaldı ne arar ne sorar ben arayınca da hııi nee ne oldu der geçen de sen arayınca korkuyorum dedi. 😪 her işimi yaptım Allah eşimden razı olsun kadın getirdi temizlik için herşeyime yardım etti ama içim buruk ve gerginim bazen kızıma eşime sert çıktığımda oluyo gören komşu arkadaş anne niye gelmedi doğuracaksın kimsen niye gelmedi diyo bunlar iyice beni üzüyo 😪2 teyzem var onlar hep annemi böyle akıl verirler yapma etme kendini yorma diye ya kızım 2 kere havale geçirdi demedi ki bi gidip bakayım destek olayım eşimin ailesinden bekleyeme kaynanam 75 yaşında ve hasta buraya 1 kere geldi 2 hafta zor kaldı iyice kötü oldu görümcemide eşim istemedi çok inatlaşıyo diye özel hastane eşim ben kalırım niye dert ediyosun diyo ama kimse anlamıyo beni😪😪😪ailemin bu tutumu beni üzüyo

4 Cevaplar

+3 oy
önce (858 puan) tarafından

Gurbette yazınca yurt disinda falan sandım seni canım valla hiç kimse yardım etmiyor iki elin iki kolum benim annem arabayla 10 dakika bile değil durmadı yaninada sezaryenliydim eşimde bbalik duygusuna adapte olamadı hemen kendim büyüttüm kızımı kolik bebekti cok şeyler yaşadım alerjikti en iyisi beklentiye girmemek bazı annelere bende çok özeniyorum ama bazıları böyle malesef 

önce (914 puan) tarafından

Allah bizlere güç kuvvet versin ama ilerde ben kızıma oğluma böyle bi annen olmam diyorum

önce (285 puan) tarafından

Sizi çok iyi anlıyorum bende her şeyimi kendim yaptım son güne kadar kimsenin kimseye faydası yok bence eşin yardım ediyor ne güzel gerisini boşver annenle de mesafe koy seni uzemesin ikinci çocuğun sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende neyin ne olduğunu oğlum olunca anladım kimse benden birşey beklemesin diyorum artık kendime değer veriyorum ben kimseden birşey gormedim çünkü 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,048 puan) tarafından

Aileden destek beklemenizi anlıyorum. Hamile de olduğuunuz için de daha çok kırılıyor insan, malum hormonlardan. Ama emin olun tek başınıza da gayet altından kalkarsınız. Önemli vê gerekli olan tek şey eşinizin desteği. Benim 2 çocukta da hem hastahanede hemde evde sadece ben ve eşim vardık. Yurtdışındayım bir de ben. 

+1 oy
önce (956 puan) tarafından

Hamile olduğun için duygusal bakıyorsun , benim 4 tane çocuğum var, ilk çocuğumda kimseyi almadılar tek kaldım , ikincisinde annem kaldı, üçüncüsünde ablam kaldı , son doğumda da eşim kaldı , bana sorsan en çok hangisiyle rahattın sana tek diyeceğim kesinlikle eşim , eğer eşine bu konuda güveniyorsan zaten bırak eşinle bebeğinle geçir bu süreçleri , eğer gelirlersede gelen hoşgeldin de .

önce (914 puan) tarafından

eşim olursa tabiki rahat olurum ama biraz da olsa önemsemmek istiyo insan istanbulda teyzem var ona böyle varyaa kolunu verecek nerdeyse

önce (956 puan) tarafından

Haklısın önemsenmek istemekte haklısın ama annemde olsan işte herkes bir yerde dışarıda kalıyor tabi herkes için söyleyemem bunu ,demekki annen senjn bunun altından kendin kalkabileceğini düşünüyor , bencede yaparsın biz anneyiz hele evladını kucağına al hayırlısıyla hayatın artık bebeğinle başka bir şekil alacak . Birde küçük bir tavsiyem sıfır beklenti çok huzur . Ben bunu uygulamaya çalıştığımdan beri daha iyiyim.

+1 oy
önce (59 puan) tarafından

Hiç üzülme bazen bir komşu anneden kaynanadan daha çok yardım eder benim annem de çok kalamaz sağolsun 3.dogumumda kaldı oda oğlum prameture diye kiyamadi bu arada bende 6 yıldır adanadayim kimsem yok yalnız degilsin en büyük destekcim eşim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
+2 oy
7 cevap 390 göst.
+4 oy
13 cevap 241 göst.

411,822 soru

12,397,527 cevap

44,272 kullanıcı

Kategoriler

...