+2 oy
535 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (259 puan) tarafından

Bugün geldiler teklifleri olduğunu söylediler bize taşınacaklarmş 3 +1 ev tutcakmşz ben çalşcakmşm eşim ek olarak taksiye çikiyor o taksiyi bırakıp bir işte çalşckmş kayınpederim de çalştgı işine devam edecekmş ay sonu paraları kayınpedere vercekmşz eşime bin lira bana bin lira harçlık verceklermş onlar evin ihtiyacına ödemeleri fln yapcaklarmş borçlara falan yani evi yönetcekler eşim hemen bana hava hoş ona sorun dedi ben şoktan cevap veremedim düşün dediler 

36 Cevaplar

+7 oy
önce (272 puan) tarafından

Hayır kesinlikle kabul etme o ne öyle ya bide 1 lira harçlık ne demek ya sacmaliyorlar kabul etme pişman olursun valla

önce (259 puan) tarafından

Yok valla ne kabul etmesi

önce (272 puan) tarafından

Aynen cnm ev üstüne ev olmaz asla 

-Reklam-
+5 oy
önce (4,927 puan) tarafından

Niye peki kusura bakmayın bana bu fikir çok ama çok saçma geldi siz paranızı yonetemiyormusunuz  birde çocuk gibi size bin TL harçlık verilecekmiş kayyum atamışlar yuvanıza gibi komik geldi bana 

+4 oy
önce (2,759 puan) tarafından

Sen çalışmayı istiyo musun o önemli . Çalışmayı istiyosan her ay sonu eline 1000 lira para kalmasını kabul edecek misin? Çünkü bir ay kicin çıktıktan sonra elinde para kalmayınca psikolojik olarak kötü oluyosun. Kayınvalidenin sen işteyken evi çekip cevirecegine çocuğuna bakacagina emin misin ? Sen istem geldikten sonra eline bakmasinlar yemekti camasirdi diye bunların hepsini düşün öyle karar ver 

+4 oy
önce (343 puan) tarafından

Şoka girmen hata direk hayır herkes var olsun sağolsun  kendi evine olsun bir tek odada kalır soğan ekmek yerim yiende olmaz k.bkmada eşin ne diye kabul ediyor isterse 3 tane işte çalışıcak kendine güvenmiyordun madem babanın evinde dursaydn bu kadar yılda ayrı kalmamış olurdunuz de

önce (1,188 puan) tarafından

Ne mantıklı bir yorum keşke size çicek verebilseydim ya 💐

+3 oy

Ahahah sen caliscaksin parayı ellerine verip alın beni yönetin işime çocuğuma gelenime gidenime karisin ben çalışıp gelip birde evinizde hizmetçilik yapayım burnumdan getirin deseydin yemin ediyorum cinnet gecircem bana yapılmış gibi sinirleniyorum sanki güzel birsey sunmuş gibi sokakda kalmaktan bir tık iyidir kaynana kayinbaba yanında yasamak resmen esirimiz olur musunuz demis kocanda sana bırakmış lütfen kabul etme düşünmeden hayır diyorum düşünürsem delirebilirim kendinize baska enayi bakın deseydin

Yok tabi ki kabul etmicem dediklerin o kadar doğru ki ama benim eşimin pasifligi işte

Neyse eşiniz diretmemiş iyi ki illa anamlar gelsin tepene binsinler diye böyle durumlarda en ideal davranış o anda kestirip atmak mantıksız hareket ettiğini herkes bilsin.Bak yine sinirlendim resmen evinize gelip sizi yönetelim mi denmesine

+3 oy
önce (2,378 puan) tarafından

Size daha iyi bir teklif sunayım de. Ben çocugumu alıp gideyip ne haliniz varsa görün. Madem çalışacam babamın evinde çalışır,çocuğada annem bakar daha fazla para geçer ay sonunda elime.( Anne babanınızn durumunu bilmiyorum ama )  Oğulları evi geçindirmekle yükümlü. Bide milletle uğraşacaksım üstüne. Resmen kabus

Aynen öyle+++++++

Zaten en son çare öyle dicem artık ben gidiyorum siz koyun koyuna yaşayın seni de güzelce yönetsinler

+2 oy
önce (2,105 puan) tarafından

Kusura bakmazsanız bu kadar saçma ve kötü teklifin sebebi merak ediyorum 

Eşim sürekli yok oraya borcum var buraya borcum var vs diyip yönetemediginden

Anlican pasif görüyolar bizi

önce (2,105 puan) tarafından

Çok mu borcunuz var ve neyin borcu

+2 oy
önce (7,924 puan) tarafından

Pardon da siz çocuk musunuz sizin elinizden maaşı alıp harçlık verilecekmis. Yerinde olsam nasıl yani der kahkaha atardım. Böyle bir şeyi kabul etme kesinlikle. 

+1 oy
önce (5,656 puan) tarafından

Valla rahatlık batıyorsa size hiç düşünmeden kabul edin 

+1 oy
önce (5,502 puan) tarafından

Siz iki küçük çocuk musunuz da sizi yoneteceklermiş de yok harçlık vereceklermis de ayyy Allah'ım okurken sinirlendim 😬

+1 oy
önce (1,013 puan) tarafından

Ahshsh üstüne sos da isterler miymiş? 

+1 oy
önce (778 puan) tarafından

Sizin elinize sakız parası verecekler yani. Ayy düşüncesi bile korkunç. 

Gerçekten bin lira nedir bu devirde

Başka çocukları varmı onlarda sürekli çıkıp gelecekler anne baba orda diye çalışacaksın üstüne birde bütün işleri senden bekleyecekler

Var tabi olmaz mı bi oğlu ve bi kızı daha var evliler bazen oğlu ve gelini kalmaya bile geliyolar bi hafta kaynanama

Bak şimdi eğer beraber oturacaksaniz o eve sizin değil kayinvalidengilin olacak ve senin hiç söz hakkın olmayacak yani şimdi kayinvalidengilin evinde ne oluyor ne bitiyor kim kalıyor kim gidiyor o zaman da olacak ve sen hiç birşeye karışamiyacaksin, gelip kalacaklar ve sen niye kalıyorlar bile diyemessin. Sakın taviz verme dik dur kabul etme

Dediğiniz çok doğru asla kabul etmicm

+1 oy
önce (176 puan) tarafından

Amaç ne size ev mi alınacak

Yok eşimin sürekli yok yok diyip herkese belli etmesinden yönetememisnden

önce (176 puan) tarafından

Borçlar kapansın diye kendilerince plan yapmışlar art niyetle söylenmemiş gibi malum ekonomi de kötü her şey fafiş fiyatlı sürekli de artıyor borçlar zor kapanır

+1 oy
önce (1,907 puan) tarafından

Baya uyaniklarmis çok saçma soğan ekmek ye ayrı evin düzenin olsun 

Bence de

+1 oy
önce (2,038 puan) tarafından

Ahahahha enayi arıyolar herhalde kendilerine kölelik yaptirmak istiyolar

Esinde kafasiz ne demek bana hoş ayni evin icinde

Eşim zaten ayrı bi nefretlik ona hava hoş 

önce (2,038 puan) tarafından

Sakın kabul etme

Yok ne edicm etmicm yazdım eşime neyin kafasını yaşıyon sen diye 

+1 oy
önce (3,537 puan) tarafından

Eşinede pes vallahi pes bu ne rahatlık ay ben bile sinir oldum burda şaka yapıolardır ya 

Yok valla ciddilerdi

+1 oy
önce (129 puan) tarafından

Yuh yuh yuh diyorum başka da bir şey diyemiyorum yani Allah akıl fikir versin yani canını çıkaracaksın ama sana harçlık 1000 TL vereceklermiş ha Allah ıslah etsin 

Kabul etmicem zaten ama çok sinirim zıpladı

+1 oy
önce (1,909 puan) tarafından

1000 lirayı para saniyor kaç yılında kalmış beyinleri 😀

Ayy aşırı kötü Bi teklif 

Bide diyo ki ister biriktir o parayı ister kendine harca orası sana kalmş dalga geçer gibi

önce (1,909 puan) tarafından

Hakikaten dalga geçer gibi olmuş 

+1 oy
önce (2,704 puan) tarafından

Hayır tabi ki de hiç olmaz ya ben niye çalışıp onlara veriyorum onlardan harçlık alıyorum 

Aşırı mantıksız bi teklif

+1 oy
önce (3,915 puan) tarafından

Eşin yönetmemiyorsa sen yönet al bir lari eline neye ne ödeniyor takip et bajalim o borç bitiyir mu bitmiyor mu oldu bide dalga geçer gibi 1000 TL verecekleemis şaka gibiler ya Böyle bir şeyi bırak düşünmeyi direk hayır demen lazim canım 

İlgili sorular

+3 oy
36 cevap 1,119 göst.
0 oy
11 cevap 511 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
3 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde duygu5524 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 556 göst.

412,113 soru