+1 oy
155 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (44 puan) tarafından

Almayi dusunuyorm ama çok kararsızım param cop olsun  istemiyorm..

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,030 puan) tarafından

Ben de merak ediyorum ya aldım ama iki üç kullandım o da düzensiz. İşe yarıyorsa kullanayım ben de. Post yukarı çıksın 

önce (44 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm

-Reklam-
+1 oy
önce (3,137 puan) tarafından

image

Bunu kullanıyorum çok memnunum ama çabuk ısınıyor ve üç dört saniyede bir atış yapıyor ama çok memnunum,kurtarıcı oldu bana 

3 5 kuruşum var onlara lazer epilasyon alcam ama kararsız kaldm

+1 oy
önce (2,046 puan) tarafından

Duzenli yaparsan etkili evde ben erindim duzenli yaomadim ama bu ara baslamayi düşünüyorum tekrar yine

Vallahi işime yarasinda yaparm

+1 oy
önce (637 puan) tarafından

Canım benim ablam bı güzellik salonunda yaptiriyordu ama bu tamamen tükenen birşey olmadığından eve almıştı en azından kendim çıktıkça yaparım diye. Eğer duzenli kullanırsan baya işe yarıyor. Ben baya memnunum sadece özel bölge pek gitmiyor ordan bir sonuç almak baya zor. Ama diğer bölgeler şuan hiç yok gibi tek tük cikanda çok ince ve açık renk güçsüz olduğundan dikkat çekmiyor. 

Peki şunu da soyliyim esmerim ve killarim sert ve koyu yogunlar acaba etkisi olurmu. 

önce (637 puan) tarafından

Canım normalde tüylerin sert ve koyu olmasi avantaj diye biliyorum. Daha iyi görüyor etki ediyor. Örneğin benim bacağımın üst tarafı incecik tuylerdi orası gitmesi daha uzun sürdü ama alt tarafına jilet vurmustum önceden kalın sertti orası hemen sonuç verdi. Ten rengi de sıkıntı yaşatmaz bence diye düşünüyorum. 

Anldm bakalm umarım alırım ve sonucu güzel olur ..teşekkür ederim yorumlar için.. ♡

önce (25 puan) tarafından

Sadece sari tüyleri görmüyor diğer hepsinde sonuç alınıyormus hem klavuzda hemde Teknosa da görüştüğüm kisi öyle dedi

Nerdeee bizde sarı tüy..resmen erkek kılı gibi))

+1 oy
önce (3,744 puan) tarafından

Kaliteli bi ürün alirsan iyi canım

Ama uygun ucuz alirsan pekte ise yaramıyor 

Bende o yüzden tereddutte kaldm bakalm .teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 183 göst.
0 oy
8 cevap 116 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 66 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (1,007 puan) tarafından soruldu

412,322 soru

12,411,993 cevap

44,883 kullanıcı

Kategoriler

...