0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,023 puan) tarafından

Sorum baslikta yada bi kere falan ozele gitsem kzlar muayne 2200 olmus ya veremem suan oyuzden devlete gitmeyi dusunuyorum nasipse ama dogumu insallah ozelde

9 Cevaplar

0 oy
önce (3,138 puan) tarafından

Doğum ücreti ne kadar 

önce (1,023 puan) tarafından

En son 25bindi

-Reklam-
0 oy
önce (2,799 puan) tarafından

Nerde kontrollerini yaptırıyorsan orda doğum yapmanı öneririm. Devlet hastanelerinde de çok güzel doktorlar var emin ol 

0 oy
önce (142 puan) tarafından

Paket alabilirsin durumun sıkıntıya giriyorsa takipli olduğun yerde doğum yapmak mantıklı aynı bebek aynı işlem seni takip eden hastanede doğurmak daha doğru 

0 oy
önce (20,346 puan) tarafından

Ben öyle yaptım. Son haftalarda özele gectim. İki doğumda da aynı şekilde yaptım  ayni doktoda doğum yaptım. 33 ten sonra geçtim ozele

0 oy
önce (1,221 puan) tarafından

Bence sorunlu bir gebelim değilse olur neden olmasin yeter ki son 1 aylik kontrolleriniz ozelde olsun.Hastanenin doktoru ile gorusmelisinis bu konuyu.

0 oy
önce (2,822 puan) tarafından

Canım belki zenginsindşr bilemem ama ne gerek var 25 milyar vermeye olan herşey özel de de olur devlette de sen dua et yeter sadece benim düşüncem bu 

önce (61 puan) tarafından

Burda doğum ücreti 45 bin

Evet ama oglum sezeryan oldu ozelde devlette smdi 2. Yaparmi sezeryan istekli

önce (2,822 puan) tarafından

Sezaryan gerekiyorsa devlet yapar ama gerekmiyorsa normal doğum olursun 

önce (61 puan) tarafından

İlk sezeryansa diğerleri zaten mecburi sezeryan olur siz artık normal doğum yapamazsınız diye biliyorum 

önce (360 puan) tarafından

İlkin sezeryansa sonrakiler de sezeryan oluyor. Devletteki doktorlar sezeryan sonrası normal doğum yaptırmıyor. Kızımı isteğe bağlı özelde sezeryanla doğurdum son haftalarda geçmiştim, oğlumda devlete gittim hep kontrollere hatta günümü bile aldım ama 36+4'te bazı sebeplerden özele geçip doğurdum.

0 oy
önce (1,164 puan) tarafından

Ben sağlık sigortası yaptırıyorum, hamilelikte çok mükemmel oldu benim için , çünkü sürpriz bir gebelikti, kan tahlillerine çok cüzi bir miktar veriyorum 

0 oy
önce (1,667 puan) tarafından

Bazı özellerdeki doktorlar kabul etmiyo ama ona göre arastır son aylarda ortada kalma

0 oy
önce (453 puan) tarafından

Son haftalarda özele geçmiştim, normal istiyordum baktım Dr sezeryana doğru gidiyor tekrar devlete geçtim hastaneye gittikten sonra 30 dk içinde doğum oldu, iyi ki devlete geçmişim tekrar 30 dk da Dr bile yetisemezdi hastaneye ebeler doğumu yaptırırdı ve 30 bin verirdim mecburen 

İlk oglum sezeryan nasipse 2.sezeryan olur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 123 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yorgun0001 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
17 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 3,221 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,330 soru

12,412,316 cevap

44,903 kullanıcı

Kategoriler

...