+2 oy
144 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından

Kızlar 2 ay önce doğum yaptım karın ağrısıyla acile gittim 36 haftalık acil doğuma aldılar sonra bebek solunum sıkıntısından küvezde girdi bir hafta kaldı çıktık eve geldik 38 günlükken RSV virüsüne yakalandı 13 gün yoğun bakımda yattık şuan 62 günlük olduk çok şükür iyiyiz ama yaşadığımdan hiç birşey anlayamıyorum oğlumu doya doya sevemedim yine hasta olacak diye çok korkuyorum sürekli ağlıyo bi yerimi ağrıyo anlamıyorum kucağımda 1 saat uyuyo ama koydum mu yatağa hemn kalkıyo ağlıyo yediriyorum aşırı yiyo sütüm yetmiyo mama veriyorum doyduğunu mu anlamıyo bilmiyorum bir tane daha oğlum var 6 yaşında ama bn bu çocuğumda çok acemilik yaşıyorum ve yine hasta olacak diye çok korkuyırum 

6 Cevaplar

+3 oy
önce (1,664 puan) tarafından

Atak haftası yaklaşmıştır yada ataktadır. Korkma desemde o korku sende olucak o yüzden daha dikkatli ol bi süre evine misafir kabul etme 

Ellerni sık sık yıka . Allah bidaha yaşatmasın. Doyma konusuna gelirsek mama veriyosun belki o mama ona aşırı gaz yapıyo yada doyurmuyo baxı mama gercekten bebekleri doyurmuyo baktın düzelmiyo mamanı değiştir . Gazını çıkart devamlı mama cok gaz yapar . Senin kokun onu rahatlatıyo annesi o yüzden seni istyo topuklarını falan ov karnına masaj yap duş aldır 

-Reklam-
+3 oy
önce (17 puan) tarafından

Bende ilk çocuğumda hiç uyumuyurdum gözlerim mosmor oluyurdu .iştahsız gazlı  mamasını bile icmiyordu   çok zordu ins geçecek bunlar Allah yardımcın olsun iyi düşün iyi olsun 

+3 oy
önce (7,895 puan) tarafından

Aşırı yiyor diyorsun rahatsız ediyor olmasın. Belki aç değil sadece gazı vardır. 

+2 oy
önce (1,048 puan) tarafından

Çok geçmiş öncelikle, şükür ki şuan her şey daha iyi. Bu hastalık sürecinde sizden uzakta kaldığı için, size daha çok ihtiyacı olabilir. Sizin kollarınızda kendini daha rahat hissediyordur. 

Rutin kontrollerde gelişimi iyi ise - kilo, boy -ağlamaları açlıktan değildir. Belki gazdır ya da kim bilir diş  etleri şimdiden acımaya başlamıştır.

Ya da dediğim gibi sadece sizin sıcaklığınıza ihtiyacı vardır. 

Tekrar hasta olur kaygısı da çok normal. Düşünmemeye çalışın. 

+2 oy
önce (214 puan) tarafından

Ne kadar mama veriyorsun kaç saattte bir ve kaç CC benimkide 2 aylık mama vermeye çalışıyorum ama içmiyor sanki

önce (38 puan) tarafından

120 veriyordum 150 ye çıkarttım 3 saatte bir vermeye çalışıyorum

0 oy
önce (918 puan) tarafından

Ben çok cahillik ettim oğlumu hiç emziremedim her agladiginda mama istiyor sandım hep mama dayadım sonra da şimdi anlıyorum ki muhtemelen ağridan ağladı çok cahillik ettim dedim ya kucagimdan indirmedim sırtım koptu 11 ay boyunca emekledi de rahat ettim biz çok yanlış yaptık çok sardık sarmaladik sıcaktan ağladı kucagimda sustu yattı yatağında yine uyandı uykusuz çok kaldım çok örttük büyükler aman üşür vs diyince hasta olur Gazi olur diye korktuk çok paniktik eşim de ben de lohusa depresyonuna girdik çok kavga ettik gormemislerin çocuğu olmuş doktor bile bize dedi sakin olun çocuk bu hasta da olur şeyde biz de çok hastanede yattık hastane fobim oldu korkudan her gidişte yatış verdiler çok zordu şimdi iki yaşında biz ikinciye çok korkuyoruz hiç hazır değiliz eşim de bende hem pimpirikliyiz hem evhamliyiz çok zordu

önce (38 puan) tarafından

Anne olmak gerçekten çok zor

önce (918 puan) tarafından

Çok büyük gönül işi 

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 406 göst.
0 oy
17 cevap 303 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pppppp (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 329 göst.