Dostlar günaydınnn biz erkenciyiz 😁 bugün herseye pozitif bakacam hic hır gür çıkarmayacam, kocama sataşmayacam var mısınız beyler mutlu olsun 😁
Al sana pozitiflik bacım. Yarım saatte bir uyanan bebemi yanıma aldım 24 25 kere döndü. Ve yüz üstü uyuya kaldı. Kaldıramıyorum da bekliyorum kalkmasını 😄 Başa tuttur da bünyele pozitif basalım 🧿❤️
Ben tam 19 aydır hiç uykuyla günü geçirdiğimi biliyorum artik 2 haftadır babası bakıyo memeyi azalttığım için 😁 bugünde kusura bakma deliksiz uyumuşum 😁😁😁 gelecek o günlerde gelecek senin yorumlara denk geliyorum kendimi görüyorum ama geçecek ❤️
Turturdum kız başa seni mi kıracam 😁
Hahaha, inşallah gelecek bacım. Ben uykuyu pek takmıyorum alışkınım. Evlenmeden önce de 5 sene yatalak ikizime baktım gece 6 7 kere uyandırırdi ama bebeğim aşırı mizmiz uykusuzluğu dışında. Sanırım diste sancı yapıyor maglum 7.5 aylık olmak üzere
Yaaa dogru canim dişte olabilir Allah güç kuvvet etsin
Amin cümlemize inşallah
Güne eksiyle başladım parayı az bırakmış diye satastim mesajda negatiflerdeyim 😁 günaydın 💞
Elendin canımcım elendin 😁 ama haketmemiş mi
Sonuna kadar haketti .....😄 Kendi düşünsün olan ona olcak 😄
Ahahah . Günaydın canımcim😁
Ben kaybettim çünki kalkar kalkmaz satastim bile kocama🤣
Ben de geceden sataştım 12den önceydi ama gece de kızıyordum hâlâ😂😂
Of elendin o zaman 😁 kac dk dayanacam bilmiyorum sataşmadan duramıyorum bende 😁
Haha kızlar biz kadınız yavvv satasmadan duramayiz🙃
Yok anam yok illa önümden gecerken tepik atıyorum 😁
Hahhahaha inşallah amin diyelim 😅 ben kocayı işe gönderdim tehlikeyi atlattım şimdilik ☺️ ailem yanımda akşam gidicekler ama en azından moralim onun icin iyi gayet pozitifim. Gün planlaması yapmaya çalışıyorum az bir zaman var ne kadar verimli gecirebilirsek kârdır.🤷🏼♀️☺️
Ahaha günaydın canımcım bugün es geçmiş olabilir ama yarin kurtulamaz dırdırdan diyosun😁 saatleri uyuyarak geçirmeyelim dediniz yani güzel bi kahvaltı eşliğinde sohbete bayılırım ❤️
Yani canım heleki bizimkiler gidince bir moral bozuklugu olur catacak birşey bulur içimdeki duygusal fırtınayı onun üstünde atarım 😅 aynen canım pazar günü güzel bir kahvaltı vazgeçilmez ☺️❤️
Onlar da olmasa valla yok stres atacak en iyi araç gerec😁
Sorma canım aynen 😅😅😅
Günaydın kocamı şaşırtmak istemiyorum ters tepki vermesin bünyesi yazık😂
Yazık adamlara benimkide şaşıracak ama dün şöyle bisey oldu ve ben sabaha kadar uyudum kocam kızımıza bakmış ve beni kaldırmamış haketmiyomu 😁
Ya hak ediyor tabi uyku en önemli şey 😂 ben de rahatsızlandım mecbur konuştum zaten bari güzel geçsin pazarımız yoksa susma hakkımı kullanacaktım bugün 😁
Ahahah pazar küs olunca kötü oluyo ya bi de hava kötü evde hiç zaman gecmez 😁
Allah gani gani pozitiflik versin canım 😂 ben dünden beri pek negatifim sataşmasam bile konuşmayı da düşünmüyorum 😂
Ama yumuşamış gibisin pazar hatrına laf at 😁
Amaan zaten uyuyor uyandıktan iki saat sonra işe gidecek
2 saat azmış aynen devam 😁
Aynen 😂
Günaydın canım. Bende bugün pozitif uyananlardanim kızımı sınavı götüreceğim eşim uyuyor umarım ben çıkmadan uyanmaz akşamdan biraz limoni aramız .
Limoni olduğunda gıcıklık yapıp ses çıkarmadn yani 😁
Aynen öyle 😄
Gunaydin cnm bende sabah ne guzel. Pozitif. Kalktim darken cocuklar uyandi esimle. Tartistik. Ne yapxsgimi bilmiyorum. Kafam. Allak bulak kahvaltida yapmdim daha
Malesef katilamiyacagim bugün çok negatifim
411,881 soru
12,399,336 cevap
44,353 kullanıcı