Dolapta satış yapanlar var mı ? Sattığınız ürünü gönderebilmek için Kargo firmalarına gitmek mi gerekiyor yoksa eve gelip teslim alma gibi bir hizmet var mı ? Alan kişi iade etmek isterse mesela nasıl oluyor parasını geri mi göndermek zorundayız. Riskli mı burada birseyler satmak.
evden teslim alanlar da var ama ekstra para veriyorsun.
sana bir kod oluşturuyor sistem, o kodu veriyorsun, bu şekilde alıcı ve satıcı birbirinlerinin ismini cisminş bilmiyor.
Burada kargo firmaları çok yakin değil bana adresten teslim daha mantıklı benim için ek ücret olsada
yani bak hepsi almıyor evden ona göre bakman lazım. benim de yakın değil. eşim işe giderken dönerken falan bırakıyor
Birde burada ürünü belli bir fiyat üstünde satışa koyarsan birşeyden kesinti yapılıyor galiba dimi.
kesinti hep var. 250 lira üstü ürünlerde kargo satıcıya ait. Bi ürün koydum 100 liraya sattım, bana kalan 95 lt ama 500 liralık sattığım başka üründen bana kalan 410 lira kargo+kesinti
başka ürünümü koyayım, en alt solda kazancın yazıyor.
İyi kazancın oldu mu burdan canım yani ihtiyacım var benimde biraz maddiyata ve satılacak ürünler de var evde birsürü
ben bebeğimin küçülen ya da artık işe yaramayan ürünlerini satıyorum genelde. hiç kullanmadığım biberonlar falan vardı sattım
27 paket satmışım. yalnız en pahalısı 500 tl. 5bine yakın kazancım var onlardan
Gene de iyi canım. Vergi falan verilmiyor dimi zaten kesinti yapıyorlar. Birde ürünü sağlam göndersende beğenmeyip veya bedeni olmadı diye parasını geri isteyen uğraştıran biri olursa nasıl çözüm bulunuyor
iade satıcının onayına bağlı biraz. sorunsuz ürünü durduk yere iade edemiyorlar. ama resimden farklı ürün, kırık ürün olunca iade yapılır.
vergi yok kesinti yapıyorlar zaten
letgoya da koyabilirsin orda yaşadığın yerde elden alma olayı da oluyor. kargo olmadan
Letgoda hicbirsey satamadım maalesef elden alma olayını da korkuyorum biraz kadın olduğum için. Dolapta ürünü gönderdiğim kişi benim adres ve iletişim bilgilerime ulaşamaz dimi
hayır ulaşamaz. sen de alıcı bilgilerini görmüyorsun. kargo takipte de sadece işte satıcının kargoyu verdiği şube adı, şehri ve ürünün varacağı şehir adı ve şubesi çıkıyor. bu kadsr hiçbir şekilde satıcı ile iletişim yok, sadece yorumlaşma var
Sağol canım Allah razı olsun cevapların ve yardımların için.
rica ederim canım, inşallah istediğin gibi satılır
İnşallah canım
412,401 soru
12,415,405 cevap
45,000 kullanıcı