0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Bilgi verirmisiniz bende yapmak istiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(3,477 puan) tarafından
Post yukari çık kardeş..yavas ilerliyon heee
-Reklam-
0 oy
(3,211 puan) tarafından
İlk önce bir şirket açman lazım, mali musavirin olmasi gerekiyor. Durumu anlat mali musavir sana yardımcı olur sirkettin olmadan mağaza acamazsin
0 oy
(112 puan) tarafından
Şahıs şirketi, veya herhangi bir şirket olması gerekiyor yani VKN denilen vergi kimlik numarasına ihtiyacın var.

Sonrası için Trendyol Pazaryeri üzerinden bu bilgiler ile başvuruda bulunabilirsin.

Not: Şahıs şirketi açmak için dükkana ihtiyaç yok home ofis olabiliyor güncel açılış fiyatı 1000₺

Ve 25 yaş altında iseniz Genç Girişimci sayılıyorsunuz bir yıl vergi vermiyorsunuz 
(995 puan) tarafından
Siz yaptınız mı daha önce
(112 puan) tarafından
Evet iş yerim vardı benim
0 oy
(596 puan) tarafından
Daha önce yaptim ve kazanç çok az daha doğrusu ne satacagina bağlı.

Trendyol komisyon KDV kargo ücreti iade ücreti komisyon hepsini senden alıyor. Herseyi tartip biçip o sekilde bu ise girmelisin. Muhasebeci olmalı fatura keseceksin. Muhasebeciye ayrı ücret vereceksin bantti paketti hepsi para bacım sana kalmış artık 
0 oy
tarafından
Trendyol çok komisyon kesiyor diye biliyorum ve ordan satış yapmak için resmi satıcı olman şart vergi levha çıkartman lazım resmiyette ben şunu şunu satıyorum diye göstermen şart her üründe kabul edilmiyor diye biliyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
3 Ekim 2024 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
5 cevap 177 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (286 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,515 cevap

36,385 kullanıcı

...