0 oy
74 göst.
önce Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

Hanımlar özele gidiyordum ama artık devlet hastanesinde doğum yapıcam. Konya 15 Temmuz Hastanesine giden doğum yapan var mı? Memnun musunuz? Memnunsanız hangi doktoru önerirsiniz?

4 Cevaplar

+1 oy
önce (4,936 puan) tarafından

Ben acil doğuma gittim. Ambulansla acilde Elmas hanım vardı o ilgilendi iyi doktordu. Türksen çok iyi bakıyorlar ama doğum sonrası ben çok gerildim odama sürekli Suriyeliler geliyordu yasak olduğu halde çocuklarını beslemiyorlar bebekler perişan 

Meram tıp almıyor onları ama orası da toplama kampı gibi oluyor doğum için

önce (8,154 puan) tarafından

Evet buranın konforu daha iyi sancı doğum tek başına en azından.

önce (169 puan) tarafından

@AyseN.  Peki ne zaman doğum yaptınız, yakın tarihte mi?

Doğuma gideceğinizde önlük veriyorlar mı, doğum sonrası yada su gelme durumunda hasta bezi veriyorlar mı? Biraz anlatır mısınız o süreç nasıl? Mesela bebek doğduktan sonra onlar mı giydiriyor?

1 sene oldu canım doğum yapalı. Hasta bezi filan vermiyorlar bana sadece genişçe bi şey verdiler onu katlayıp iç çamaşırıma koydum suyum filan gelirse diye onun dışında bir şey vermediler. Evet bebeği filan onlar hazırlıyor doğuma giderken yakınından bebeğin eşyalarını istiyorlar. Sütün gelmezse mama tedarik ediyorlar. Hasta bezini ben kendim aldım

Teşekkür ederim, inşallah bende memnun kalırım:)

-Reklam-
+1 oy

Post yukarıııı 

0 oy

Ben memnundum ama belli bı doktor bilmiyorum çünkü doğuma yakın muayeneye gittim bı kere sonra doğumu orada yaptım. Hicbi sıkıntı yaşamadım iki çocuğumu da orada doğum yaptim

Peki ne zaman doğum yaptınız, yakın tarihte mi?

Doğuma gideceğinizde önlük veriyorlar mı, doğum sonrası yada su gelme durumunda hasta bezi veriyorlar mı? Biraz anlatır mısınız o süreç nasıl? Mesela bebek doğduktan sonra onlar mı giydiriyor?

İlk dogumum5 buçuk sene oldu. Diğeri 1 buçuk sene önce. Önlük vermediler normal kiyefetle etek giydim altındaki camasirimi çıkardım. zaten yatakta olduğun için altına Yatağa veriyorlar seriyorlar bez gerekirse değiştiriyorlar.bebegi onlar giydiriyor. Sancı anında doğuma kadar yanına refakatçi alıyorlar doğum sırasında çıkarıyorlar sonra geri alıyorlar.

Teşekkür ederim:)

0 oy
önce (5,189 puan) tarafından

Yeminle türk bulamssin orda artık elini sallasan suriyeliye çarpar isterse bana ırkçı desinler ama gerçek bu maalesef Meram devlet Hastanesi'ne gidin beyhekime gidin Meram tıp a gidin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 110 göst.
1 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kisacabet (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (98 puan) tarafından soruldu

412,389 soru

12,414,901 cevap

44,981 kullanıcı

Kategoriler

...