0 oy
183 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,060 puan) tarafından

Ben bu cocga ne yapsam defalarca her gun oglum koltuklari duvarlari cizme dedim deftweler aldm.nafile cizilmedik duvar.koltuk birakmadi biktim 

Etk8nlik kitabinda ssdece erkinlik yapacaz odev kitabin dedim gitmis cizmedik karalamadik sayfa koymam8ss

Insqn gibi defalarca soyledim.halinin ustunde cizme leke olur sabah erken kalkms hali hep bpya lekesi

Duvar boyataam koca ev 10 bin hadi ver verebilrswn 

4 yas 3 aylik bagirdim.dqyanamqdim daha

11 Cevaplar

0 oy
önce (3,545 puan) tarafından

Büyük rulo kağıtlar var canım ondan alabilirsin yada eline bezi ver kendi silmeye uğraşsın o zaman daha yapmaz bizim bücür de öyle bezi verdim karalamıyor artık 

önce (3,060 puan) tarafından

Biktim valla nolacqk.koca ev utancimdan missfir alamiyorm cikmi6oda lanet olasica lekeler

Bizim duvarlarda beter eşim büyüsün öyle boyatırız diyor ozamana oooo

önce (6,284 puan) tarafından

ben her cizdiginde siliyordum . en sin is cigrindan cikti silinsede kar etmeyecek vaziyete geldi . oglan 33 aylik. bi bir sene daha vizer en fazla sonra badana yapmak gerek zaten bu sene yapacakdik da dedim ciziyor zaten boyle bekleyelim. ama seninki laftan sozden anlar 4 yas 3 ayliksa 51 aylik baya buyuk aslinda

Bende eşime bez vericem silemiyorum gücüm yetmiyor boyatmıyo da 😂

Buyuk iste ama laftan anlayan kim

-Reklam-
0 oy
önce (1,485 puan) tarafından

image

Böyle birşey alsan faydası olmaz mı yere serersiniz kocaman hem oyalar bence baya 

Bakaym duvar kapidaki boyalar cikmiyo.napcam durumum da sikisik bpyatacak gucum de yok

Koca pglan sinir bilmesi lazm her Allah in gunj diyorm

Beyaz renk mı kapıların çamaşır suyu falan denedin mı 

Duvardan hic cikmiyo

Tek çare boyanması oyleyse ama önce bu huyu bırakması lazım tabi 

0 oy
önce (2,722 puan) tarafından

Biri 6 digeri 5 yasinda bizdede durumlar ayni her yer boya kalem lekesi 3 cude yolda boyatsam bi dert boyatmasam bi dert 😅

Vala 10 15 araainda bpyama ucrefi su darlikta ver verwbilirsn  misafir kabul ermekten utanyorm

Ay bende ayni durumdayim dogumdan sonra nasil misafir agirliycam dusunuyorum duvarlar mahvolmus durumda

Valla 3 coxcklu arkadaaimin evinde tek cizik yok

Bazilari disiplinli oluyor bide bazi cocuklar uslu oluyor

Benimkiler sanki ormandan gelmiş gibi

Annemde diyor sen çok tenbelsin cocuga bakmiyorsun arkasina kosmiyorsun fln

Ama o kadar yoruyorlarki bi zaman sonra koltukta oylece oturuyorum evi yiksalar kalkacak takatim kalmiyor

Bide 3 cocukta erkek olucak timarhanelik olurum artik 😂

Saglicakla kucagina al canim bu donemelrrde gececek

Arkadasim cok disiplinli dovuyorda cocugunu 

Amin canim benim

Valla bende kiziyorum ama cocugu oldurecek halim yok duvar iste boyanir dunya malina cok takilmamak lazim ev esya icin cocugu dovenleri hic anlamiyorum

0 oy
önce (1,905 puan) tarafından

Bizde de aynı durum o kadar konuşup anlatıyoruz yok bizim yerleri bile boyamış cani sagolsun evi renklendirmek istiyor demek😊

Valla eve misafir kabjl edemiyorm kapi duvar boya icinde duvar boyatacsk gucum de yok sinir kupu oldm

0 oy
önce (323 puan) tarafından

Benim. Oğlum 6 yaşında hiç duvar koltuk boyamadi herşey ortadaydı şimdi kızım 2 yaş koltuklar duvarları anında alıp karaliyor geçen pazar kanepeleri sildim canm çıktı hemen örtülerini çıkarıp serdim dün almış örtüyü karaliyor oğlum okula gidiyor mesela çocuğun fotokopilerini karaliyor  iyi yani kalem tutmayı öğrendi:))) şimdi abisi bişey yapsa gösterir oda bana gösteriyor :)) valla ama iş bitiyor mu bitmiyor ben hemen masaya oturtuyrm eline defter veriyorum bende onnla karaliyorm masaya geçince aaa masamız kirlendi diyorum öyle siliyor bakalım vazgevickmi senin ki baya büyük anlaması lazım inatlasiyor demek ki

Aynen artik tukendim anlamjyo

0 oy
önce (3,149 puan) tarafından

Canm valla ne yaparsan yap duvara kağıtta yapistirsan o gider boş duvara resim yapar , benmkilerde öyle abisi yapınca kardeside aynisni yapıyor duvar boyası kaliteli olacak silinenlerden bir köşesini ciz diyicen benm duvarlarda hep boya koltuk kenarları cikmiyorda 

Valla boyatacak gucum de yok cikmiyoda gunum var yakinda dusunutorm tum odalarin duvarlarini boyadi sagolsb

önce (3,149 puan) tarafından

Boya pahalı bide usta parası da var ,Allah kolaylık versin

Sorma ya ben kebdim katiyen boyayamam

0 oy
önce (29 puan) tarafından

Bizim cocukta yaptı aynısını duvarı boyamış koltukları cam kapı hiç bir yer kalmadı o kadar boyama kitabı defterleri boyamiyor duvar boyuyor anlattım tamam dedi duvarları boyattım temiz duvarı yine boyadı kızdım yine aynı en son aldım bütün boyaları kalemlari ulasamayacagi bı yere kaldırdım etkinlik yapacağı zaman boaylari çıkardım sikilana kadar yanında oturdum sadece burada oynanicak sonrasında kaldirilicak dedim her seferine öyle öyle unuttu yada alıştı şu an ortalıkta dursada boyamiyor 

Keske bastan oyle yapsaydim

0 oy
önce (1,065 puan) tarafından

Duvar neysede aynı yaş oğlumuz var aybi benimki bir günde bir defter bitirir hevesli 

Var ama sinir hak getire

0 oy
önce (1,068 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında, boyayı sadece ben yanındaysam veririm. Öbür türlü ulaşamayacağı yerlere saklıyorum. Bazen sandalyede kendi oturup boyama yapıyor. Sandalyeden kalktığı an boyayı da alıyorum. Asla elinde bırakmam. 

Kesinliklle en basta bende oyle yapmaliydim rezil rusva oldu butun duvarlar

0 oy
önce (7,903 puan) tarafından

Silinebilen kalemler var onlardan al adı ne diye geçiyordu unuttum 

Butun duvarlarn irzina gectikten sonra oglum ogrendiigm iyi oldu :)

0 oy
önce (14,576 puan) tarafından

Oğlumda o kadar tahammülüm bitmişti ki mücadele etmekten,sadece 1 duvar belirlemistim telwcizyonun olduğu duvar..

İnan Picasso gibi çizdi etti o duvar ona aitti hemde salonda 😁😁😁 o yapiyodu ben siliyodum cifle..

Kızım firildakti ya,her duvara ciziyodu ediyodu ben de çok kiziyodum 🥸

Koca dana oldu 4 ys 4 ay artik yPmamaliyim demeli ya evin tum duvarlari mafoldu denedigim yerler cikmiyo kalan yerleri silmeye takatim yok

önce (14,576 puan) tarafından

Valla büyümüş de kuzum yapma bak çok yoruluyorum hasta oluyorum falan desen.. ufak sandm ben

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 400 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 174 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 543 göst.